Stäng

Anne Ramberg sommarpratar

PROPAGANDA. Idag sommarpratar asylaktivisten och generalsekreteraren i Sveriges Advokatsamfund Anne Ramberg i Sveriges Radio P1. Jag blir mörkrädd, Anne Ramberg verkar fanatisk och naiv samtidigt. Givetvis ska vi ge muslimerna rädd till böneutrop en gång i veckan säger damen, precis som hon tror att det kommer att stanna där.

Mänskliga rättigheter är universella säger Ramberg och menar att det ger papperslösa (alltså illegala invandrare) rätt till sjukvård i Sverige och menar att Jimmie Åkesson är ute på djupt vatten när SD protesterar.

Anne Ramberg nämner att vi (Sverige) är betydligt mer återhållsamma i vår kritik av Israel och USA än av Nordkorea och tycker det är orättvist. Sveriges Radio borde också få förklara hur Anne Ramberg kan sitta och kalla Sveriges tredje största och demokratiskt valda SD odemokratisk och smetar 30-talets Nazityskland på SD och SD:s väljare.

-Pettersson ger upp halvvägs in i programmet, det är klart att Ramberg inte står på svenskarnas eller Sveriges sida, knappast på de svagas heller. Jag tror hon står på sin egen sida…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 reaktioner på “Anne Ramberg sommarpratar

 1. P1 blev P3 redan för länge zedan. Pascalidou radio. Zzzz gröna ödlor koloniserar jorden liksom i TV serien V.

 2. Lyssna på sådan skit som sommarpratare, det är endast ett fåtal man kan slösa bort sin tid på och inte är det advokat k-n

 3. Tycker det är märkligt att så många kvinnor tycks försvara islam och muslimer. Kvinnor som helt säkert vill ha sin egen frihet och inte ha den beskuren av religiösa skäl.
  Eller är Anne Ramberg en av dessa som hasplar ur sig en massa som hon innerst inne inte menar?

 4. Så här säger SR:s Twitterkonto: ”Då en värd frågas om den vill sommarprata vet inte redaktionen vad den kommer prata om. Under arbetet utgår man från publicistiska regler för vad som får sägas och inte”

  Att producenten inte vet vad som sägs i ett sommarpratarprogram i förväg är ren lögn! När Edward Blom talade förra sommaren fick han inte nämna att han gillar att dricka vin (om det nu var i trädgården eller nåt) för det var ”spritreklam”, så han fick formulera om sig för att få framföra sin presentation.
  Lögn och åter lögn från SR!

 5. Tänk vad förståndiga människor det finns i Sverige. Tänkte då inte på Anne Ramberg i första, andra eller ens i tredje hand. Ärligt talat, så tänker jag inte alls på henne i de sammanhangen. Har mycket svårt för egoistiska ”fasad människor”.

  Utan det blir mer på personer som Tino Sanandaji. Idag har han snackat av sig lite klokheter.

  Tino Sanandaji, nationalekonom och debattör, intervjuas av Di:s Jon Åsberg om Moderaternas förslag gällande integrationsfrågan.

  https://www.di.se/nyheter/sanandaji-om-moderaternas-forslag-billiga-poanger/

 6. Den människan är det svårt att sätta ord på. De finns, men är inga jag vill publicera.

 7. Det spelar ingen roll om du är ex. Sveriges sk. ledare eller om du är advokat, är du en idiot så är du det, oavsett om du är högutbildad eller inte.
  Idiotin sitter oftast i generna, och då är det svårt att agera med förstånd och förnuft.

  Naiv kan man vara när man är ung, men när du blir vuxen, så är du förståndig eller en idiot.
  Bara en idiot agerar för sin egen och sin familjs undergång.

  1. De skäms över Anne Ramberg. Hon har slutat som generalsekreterare i Advokatsamfundet.

 8. Var det en tillfällighet att kommunist subban intog P1 och
  att Gåsleverproletären Jonas Sjöstedt höll sitt tal på
  Almedalen, eller är det kommunisternas dag idag??

  Nej nu glömde jag, på SVT/SR är det alltid kommunisternas
  dag, sen flera år tillbaks.

 9. Anne R. är part i målet. Hon lever på drägget. En riktigt falsk egoist som inte har empati för någon. Egen vinning är allt som betyder något. Sen har hon mage att tillrättavisa våra pensionärer. ”Tjära och fjäder” är det minsta man kan begära för högfärds-kärringen !

 10. Typisk sommarpratare denna otäcka PK kärring. Undrar om någonsin nån SD sympatisör kommer att få äran i ”opartiska” SR. Förutom politiker finns ju lämpliga personer som Jan Sjunnesson, Mats Dagerlind, Dick Erixon, Ingrid Carlkvist m fl men då går det nog 3 måndagar i veckan om det skulle ske.

 11. Var bor denna patetiska mångkulturälskande dam, i Tensta eller kanske i Rinkeby ?
  Hon kanske som alla andra mångkulturella landsförrädare i detta land inte lever som hon lär utan bor i ett icke mångkulturellt område och därifrån bara älskar mångkultur och en sjuk abnorm och okontrollerad massinvandring.

   1. Så typiskt, när en överklasskäring boende på
    Östermalm där för övrigt så många andra dumskallar
    bor, ska leka do gooder med andras pengar.

 12. Av hälsoskäl lyssnade jag inte.
  Får vl hoppas att många av de som lyssnade anmälde programmet.

  1. Det går ju att anmäla programmet själv om man nu vill utan att ha lyssnat på det men det är kanske som brukligt i Sverige att någon annan ska göra jobbet !

 13. Att de gamla skall göra avkall. Du då? Du med dina dyra märkeskläder och påsar från Gucci, med flera dyraste märken,vilka du bär hem mer ofta ser jag då gånger jag möter dig !
  Du skulle inte avstå från någonting, en bortskämd överklass kvinna som bor på bästa adressen på Östermalm!

 14. Överklasskärringen är lika mycket humanist som EU:s diktatorer är demokrater…

 15. Är inte alla böneutrop på Arabiska? Hur i hela världen kan vi va så fördummade att i tillåter detta?
  Ingen eller allt för få begriper vad som basuneras ut, får de för sig att nu ska vi göra si eller så med de otrogna och hur många av de otrogna förstår.
  Jag börjar tro på världsuppfattningen av i svenskar är dumma!

 16. Böneutrop, kanske en perfekt plats för
  cannabis torkning? Högt upp, fri sikt.
  Ingen koll från snuten..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: