Stäng

Chockerande berättelser från massinvandringens offer

INVANDRING. Slutet av denna film berör en riktigt mycket och det är lätt att koka över. Filmen togs tidigare ned av Youtube av okända anledningar. Credit skall gå till Kent Ekeroth, Samhällsnytt och till de medverkande i denna film. 

Samhällsnytt besökte Lekebergs kommun och deras gruvbad som efter att kommunen införde kommunala bussar till området blivit otryggt och våldsamt. Se och hör de boendes skakande berättelser.

Samnytts kanal

24 reaktioner på “Chockerande berättelser från massinvandringens offer

 1. Samla ihop dom och flyg hem dom. Militärflygplan utan vänstermedias insyn. Fot och handbojor hela tiden. Inget jävla snack. NU RÄCKER DET

 2. En av många mindre orter som förstörts.
  Tror ni Samnytts film setts av Stefan Löfven och hur tror ni han skulle kommentera den?

  1. Svar. De bryr sig inte det minsta! Såklart de vet men de skiter i det. För en djupare analys, lyssna på f.d. byrådirektören på Sjöfartsverket och sjökaptenen Stefan Torsssell på SWEBBTV, ligger på Youtube. Han har plockat fram dokumentation om hur Socialdemokraternas partistyrelse samarbetat med muslimska brödraskapet för att islamisera Sverige. Sossarna följer en linje sedan länge, de skiter i Sverige och konsekvenserna för befolkningen. De är överbetalda politiker med ett enda mål, – EU och FN och att följa sin ljusskygga agenda!

  2. Politikerna som ingår i den nuvarande regimen skulle inte bry sig så länge det inte påverkar röstsiffrorna negativt, misstänker att de i första hand tiger ihjäl det, vare sig de sett det eller inte, eller avfärda det som rasistiskt eller nåt.

  3. Helt oacceptabelt, det är väl vad han kan haspla ur sig,
   att det är hans och centerpartiets jävla politik som är
   orsak till det begriper han inte!

 3. ”Alla är lika värda”, skriker Stefan Löven! Man måste nog påstå att Socialdemokraterna är hjärnan bakom massinvandringen av våldsamma människor främst från mellanöstern. De har lockats hit med löfte om allt GRATIS, – bostäder och bidragsförsörjning livet ut! 82% har röstat på ett politikerfrälse som fullständigt skiter i sitt eget folk, de vill göra karriär i EU och FN…..VERKLIGHETEN för de här människorna i filmen struntar vårt politikerfrälse i! PARTIET som vill ha ett ÅTERVANDRINGSVERK fick ynkliga 20,000 röster i senaste valet!! Vi kan nog säga att det ser mörkt ut, folk fattar inte mycket, exempelvis förstår de inte kopplingen mellan det parti de röstar på och massinvandringen!

 4. Det ska väl till att hela Sverige blir sådär innan polletten trillar ner för den otroligt dumdristiga 82:an. Själv har jag röstat på SD i tidigt stadium.

 5. Man kan dra en parallell mellan det här reportaget och liknande, och alla personer som gråter ut hos Arga Snickaren i TV.

  Man sitter och letar på nätet efter den som kan reparera villan till lägsta kostnad, sen sitter man och gråter ut i TV och gnäller över att man har blivit lurad.

  Består majoriteten av det svenska folket av fullständiga idioter som är totalt intelligensbefriade och inte kan tänka efter för fem öre?

  Ja, tyvärr verkar det så.

 6. Tänker lite här under semstern…
  Tänk om svensken nån gång, när det behövs., går samman och kör bort dessa element då det inte verkar finnas nån vilja hos polischefer ellet politiker.
  Hur svårt kan det vara om man hjälps åt?

  1. Rent önsketänkande. Den ryggradslöse svensken springer hellre och gömmer sig än att gå samman och lösa problemet.

   Herman Lindqvist skrev för många år sedan att det finns inga som är så fega och konflikträdda som det svenska folket. Man kan ju bara hålla med.

   1. ”Svenska folket fegt, civilkurage saknas, konflikträdda och vågar inte säga vad de tycker
    Glöm inte att svenska folket är extremt fegt, det saknar civilkurage, människorna är extremt konflikträdda, få vågar säga vad de tycker, detta har gjort att beslut fattas ibland högt över huvudena på folket eftersom folket inte säger ifrån. Det skulle behövas mycket mer djävla anamma och riktig finsk sisu.” / Herman Lindqvist

 7. Eftersom ca84% av Lekebergarna röstade för det dom nu fått och eftertraktat så sluta gnäll o njut av mångfalden Ni beställt, stort grattis.

  1. Ja, man blir så trött på detta eviga gnällande i efterhand. Man röstar för mångfald, sen gnäller man på den.

   Varför kan man inte tänka efter innan man röstar, hur svårt ska det vara. Nä ni Lekebergsbor, är ni så skiträdda för att bli kallade för rasister så kan ni gott ha det så gott med mångkulturen.

   Det är bara löjeväckande att hålla på och gnälla i efterhand, så stort grattis på er.

   1. Håller med! Som man bäddar får man ligga. Sluta gnäll när ni fått det ni röstat på. Ordförande i kommunstyrelsen var sosse,så sossarna har fått en hel del röster. Röstar man på S så får man invandring och kaos. Kent Ekroth skulle fråga vad dom röstade på i valet så hade han fått förklaring på Kils problem.

 8. OBS ! För att undvika förvirring. Nedanstående inlägg är ett svar på en kommentar som tagits bort.

 9. Märkligt resonemang. Ena stunden är dom den starka gruppen. I nästa andetag är dom helt värnlösa. RAPPAKALJA !

 10. Det är mycket obehagligt att höra den bofasta svenska befolkningens berättelser och de svåraste är att höra dem berätta att varken ordningsmakt eller kommunal ledning agerar mot dessa invandrade marodörerna.
  Naturligtvis har dessa svenskar rätt i när de säger ”de ska inte släppas in eller tillåtas stanna” om de inte följer våra lagar eller tillämpar våra sedvänjor.
  Har bott i Södertälje och sett hur svenskar tvingas bort från sina hus efter att fler och fler av dessa individer tar över och vet att svenskar hellre viker ner sig än står emot eftersom de ursprungssvenskarna aldrig tycks få stötta eller förståelse från vårt styrande etablissemang.
  Jag tror faktiskt att det till slut blir riktigt obehagligt våldsamt när vi svenskarna till slut fattar att det inte går att få ordning utan våld.

  1. Hela Hötorget har tvingats till de nya ,där man kan köpa både stöldgods och knark mm. Flera papperslösa arbetar där.Varför inte göra en raid och kolla alla som tvingar / lurar på folket en massa gammalt skit.
   När t.o.m andra invandrare som säljer varor flyr är det mycket allvarligt.

 11. Nu förstår jag bättre varför folkförrädarpolitiker i blekinge beslutat om gratis(som gissa vilka som betalar) busskort till ”ungdomar” dvs muslimska as som sk göra oss till slavar.
  Söndra och härska är deras melodi. Såväl politiker som deras härskare.

 12. Där skildras orsaken till att man måste skapa ”Gated Community” i aktuellt område. Gräv en vallgrav och sätt upp stängsel. När ”gängen” tar sig in olovandes, så måste de ”envargripas” och lämnas till polisen. Begär hos kommunen att de placerar 4 ordningsvakter vid portarna, som i skift kollar inpasserande.

  Gated Communities är normalt där invandrarna kommer ifrån, så detta är inget konstigt egentligen. Det är bara för de etniska skattebetalande svenskarna att ”integrera” sig i M.Ö. så politikerna bör inte heller kunna klaga.

 13. Denna vide borde spridas till så många som möjligt, själv har jag just vidarebefordrat den till drygt 20 personer…

  //Gunnar

  1. Hej Gunnar !
   Det du gör är träligt men nyttigt. Jag kan ju endast klicka en tumme upp vilket jag gör. Därför ger jag dig därtill ”med utmärkt beröm godkänt”.

   Sedan kan du ju gå in på val.se och beskåda hur Örebroarna har röstat innan du visar de sverigefientliga ynkorna allt för mycket empati.
   Mitt beröm också till Pettersson, Samhällsnytt och Kent Ekeroth.
   Med vänlig hälsning
   Tomas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: