Stäng

Paula Bieler, SD, läxar upp Morgan Johansson om flyktingpolitik.

INVANDRING. ”Jag tycker det är skamligt och jag kommer aldrig acceptera att det är det som kallas medmänskligt!” Paula Bieler, Sverigedemokraterna, läxar upp Morgan Johansson om vanföreställning att det är medmänskligt att lägga väldigt mycket resurser på att hjälpa en liten andel flyktingar i Sverige och därigenom locka människor att vända sig till flyktingsmugglare och riskera livet på medelhavet.

Det var skillnad förr: finnarna skickade barnen till Sverige, kvinnorna tog hemmafronten och männen försvarade landet mot ryssarna

Nu lägger de arabiska männen benen på ryggen, reser till Sverige och gnäller över dålig wifi medan kvinnor och barnen lämnas kvar och blir Sveriges ansvar!

Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Paula Bieler, SD, läxar upp Morgan Johansson om flyktingpolitik.

 1. Ta era vänner ( som är normalt funtade och förstår verkligheten för vad den är ) ta eran normala släkt och sälj allt ni har, ta ut pengarna, växla dessa till ex. dollar, och stick till länder som regeras med förstånd och ansvar, och bidra där till en hållbar framtid för er och för det landet.
  För Sverige och Sveriges inhemska befolkning, kommer rånas av regeringen och vinsten för samhället, samt utsättas för alla tänkbara, och otänkbara brott av denna sörja.

  Finns bara en väg….FLYTT TILL FÖRSTÅND OCH ANSVAR !
  Låt de som vill ha detta, vara kvar, och låt de utsättas för kulturberikningen som de så gärna önskar sig själva och sina närmaste.

  Sverige är helt sinnessjukt !!!

 2. En gammal afghankåt batikhäxa ser jag längs till höger som solar sig i glansen som god. Ruttna kärringar😣

 3. Det kommer bli hårda tider med hemska erfarenhetetr för det svenska folket framöver.

  Det är ju synd och skam att så många inte kan tänka själva utan bara flyter med sin omgivning, min närmaste familj är sådana allihop och så fort man börjar förklara vad som händer så lyser paniken i deras ögon och det hela avfärdas med ”Jaja, det löser sig.”

  Det går helt enkelt inte att penetrera denna osynliga sköld av godhetskomplex och white guilt, totalt låsta i huvudet hela bunten.

  Får se om de ändrar sig när det börjar smälla och smattra av granater och AK47’or runt knuten på daglig basis.

  1. Vi är jagade allihopa.Vilken skuld vi bär för att afrikaner har rätt att skylla på oss i alla lägen skulle jag vilja veta. Som en nigerian sade till mig; Ni är skyldiga att ta ansvar för oss!”
   När jag frågade vad han menar sade han att vi har stulit allt från Afrika! Jag personligen har aldrig fått någonting i behållning. Att de inte går på kineser som har tagit över alla gruvor mm i Afrika är konstigt, vi får skulden. Att de inte tvingar sig in i Kina ?!

   1. Ingenting är stulet från Afrika, deras korrupta regeringar har sålt oljetillgångar och gruvor till väst på grund av att kompetens för storskalig utvinning ej finns i afrika.

 4. Att Jimmy Åkesson haft rätt hela tiden det har all en miljon Svenskar vetat sedan SD kom in i riksdagen. Men alla dessa utomjordingar som röstade på 7-klövern har aldrig haft en aning om varför det inte finns pengar till välfärden i Sverige. Dom tror fortfarande att det är pensionärernas fel.
  Om vi skulle ta och sätta in ett gäng 5-åringar i regeringen så att det blev lite ordning där för dom 1-åringar som sitter där nu klarar inte detta.

 5. Tänk att våra politiker sågar det trädet de sitter på utan skam och eftertanke om vart landet är på väg. Jid…hister har kapat över alla moskéer i Sverige .Vi vet inte hur pass långt gångna planer de har att förinta oss. Och staten har betalat varje år 500 tusen bara för en moskéi Gävle per år för att ge dem möjligheten att stötta I…S.Vi tvingas bekosta vårt lands undergång. Alla som tänker på landet bör skriva ett testamente,så att de medel man har kvar går inte till invandring

Kommentera

%d bloggare gillar detta: