Dagens40 responses to “Dagens

 • Lagro

  Asyl och anhörighetsinvandringen kostar enorma summor som gör att det blivit skattehöjningar som gör att bland annat bensinen närmar sig 20 kronor litern och kommunalskatten 32-35% .
  Politikerna måste skylla på annat de kan inte säga sanningen utan ljuger och påstår att det är pensionärerna som kostar fr mycket pengar.

  Gilla

  • Lagro

   På 70 talet sade politikerna att Sverige måste ta in folk när 40 talisterna går i pension och faller bort.
   Det här var en enda stor bluff orsaken var att kunna importera vänsterröster och behålla den politiska makten.
   Den invandringen blev kostsam som visade med en krona som måste devalveras .
   Med asyl och anhörighetsinvandringen trodde politikerna att de kommit på ett smart sätt att få in vänsterröster, de skapade asylländer som endast var muslimländer.
   Det blev en mycket kostsam import med kraftiga skattehöjningar och kraftigt fallande krona för att försöka finansiera röstimporten.
   Kriminaliteten har skjutit i höjden och finns ingen möjlighet att stoppa ökningen.

   Gilla

   • Lagro

    De som kommit till Sverige och kallar sig flyktingar är ekonomiska flyktingar och ingenting annat.
    Flyktingar från krig är kvinnor , barn och åldringar som flyr till närmaste grannland där FN ordnar skydd för människorna som också har skett.
    Flyktingar från krig är inte unga män som betalar stora summor till smugglare för att ta dem till Sverige.
    Exempelvis Iran har anlitat legosoldater många med Afghanistans ursprung som fått 30 dagar träning i Iran och sedan sänts till Syrien, de har tagit uppdraget med en lön på 1000 -1500 US dollar i månaden, och många har förlängt sina kontrakt.
    Man tror att Iran har upp till 20.000 lejda legoknektar i Syrien och när de fullgjort sitt kontrakt har de haft en sparad slant och kunnat bege sig till Sverige genom smugglare.
    Att kalla de här för flyktingar är en lögn.

    Gilla

   • Lagro

    När de här flyktingarna började komma från Somalia som kallades för asyl och anhrighetsinvandrare var det inga flyktingar från krig.
    Somalia hade drabbats av svår torka som gjorde att människor svalt och flydde till områden med mat och vatten.
    Hjälpsändningar med mat och annat kom sent igång som gjorde att flera hundra tusen svalt ihjäl i onödan.
    Flyktingläger sattes upp i grannländerna bland annat Kenya hade läger med 500.000 flyktingar från Somalia, sedan ville de inte avveckla lägret därför det gav stora inkomster till Kenya från FN.
    Det har alltid funnits stridigheter mellan klaner i Somalia det kan rra sig om vattentillgång för djuren m.m.
    Sedan fanns det terrorister som försökte komma åt makten.
    När krisen var i Somalia behövde de mat för de svältande.
    Att ta in ekonomiska flyktingar till Sverige var ingen hjälp, sedd till helheten.

    Gilla

   • Lagro

    Svenska politiker är stora lögnare som försöker lura och missleda svenska folket.
    Syrien har drabbats av terrorister som har motivet att störta den folkvalda regeringen och få en regim med extrema sharia lagar och sannolikt med ett stort kaos i landet.
    Genom regeringsstyrkor som stridit mot terrorismen och befriat områden skulle det varit nödvändigt med hjälp till kvinnor och barn , som var i stort behov av det mesta, som vid befrielsen av Aleppo.
    Sverige ställde upp med ingenting även regeringen i Syrien vädjade om hjälp särskilt till barnen som for illa i Aleppo.
    Därför att Sverige ställer upp för krigets offer är endast en lögn, verkligheten är en annan,
    Sverige har ställt upp för IS terrorister som kommit till Sverige det är en sanning, som utlandet blivit chockerat av.

    Gilla

   • Lagro

    Alla människor blir äldre och hoppas bli pensionärer, därför är det landets regering som har ansvaret att planera för pensioner och även åldringsvård.
    Svenska regeringen har slösat bort enorma belopp på att importera odågor som de anser skall ge röster att de behåller makten.
    När pengarna är slut och utgifterna ökar för odågorna de tagit in, då skyller de på pensionärerna att de blir för dyra.
    Sverige har de lägsta pensionerna i EU, finns ingenting att suga ut från dem.
    Idag är det många svenska pensionärer som jobbat hela sitt liv och har inte till de nödvändiga utgifterna, därför de importerade odågorna prioriteras med generösa bidrag, till allt de önskar.

    Gilla

 • Lagro

  Sossarna påstod vid mitten av 70 talet att Sverige måste importera folk när 40 talisterna går i pension och faller bort.
  Det här var en bluff för att kunna importera vänster röster och behålla den politiska makten.
  De trodde att de kommit på ett smart sätt att få sosseröster och det var med asyl och anhörighetsinvandringen, men den invandringen har gjort att kostnaderna skenat iväg, med en mycket skrämmande hög kriminalitet bland annat.
  Mycket kraftiga skattehöjningar har skett där kommunalskatten ligger på över 30% upptill 35% och med nedskärningar i välfärden.
  De här skattehjningarna räcker inte till utan kronan har försvagats att det blivit en skräpvaluta för att kunna finansiera asyl och anhörighets invandringen.
  Regeringen måste skylla på något annat än det som är orsaken till kraschen i landet, det har blivit pensionärerna att de kostar för mycket.
  Kronans krasch har politikerna frklarat att det är med den låga räntan och låg inflation, som är en bluff det finns inflation, men höjs räntan blir det en superkrasch.
  Genom kronans försvagning blir det inflation men politikerna vilseleder och ljuger.
  Orsaken till alla problemen är den massiva asyl och anhrighetsinvandringen, som är tärande på alla områden, men som politikerna försöker dölja med lögner.

  Gilla

 • Stenbock

  Såg på text-TV att Abzurdska vänster o.propagande-organet med små bokstäver noterar,att Islamske Diktator Erdogans kandidat förlorat i Istanbul,för andra gången på tre månader. Nye borgmästaren valdes av till största delen demokratiska partier. Ett stort nederlag för islamisterna som kan på sikt få följder för Diktatorn.Tydligen är inte undrens tider förbi !

  Gilla

 • Billy Boy

  Twittrat av utrikesminister Margot Wallström (S) den 18 jan. 2018:

  Citat

  Den här veckan märks regeringens skattesänkning för 75% av alla personer över 65 år. Är oerhört stolt över den här reformen som handlar om rättvisa mellan generationer. De som lagt grunden för vår gemensamma välfärd förtjänar respekt.

  Slut citat

  Källa:

  Hur många av de 1,45 miljoner pensionärerna märkte av det enorma tillskottet av pengar på bankkontot som Wallström ville ge sken av att dom fick?

  Gilla

  • Stenbock

   Min ”fattighjälp” ligger kvar på samma nivå som tidigare…Alltså ingen höjning och fortsatt inflation,innebär ytterligare försvagad köpkraft ! Lögn från de styrande,genomsyrar Abzurdien dagligen….

   Gilla

  • Tore

   Den där kärringen borde skjutas.

   Gilla

 • Farbror Ingvar

  Kleptomanen Göran Persson räddade sosseriets budgetunderskott då han plockade pengar från någon pensionsfond. Göran kan säkert svara på frågan!

  Gilla

  • eugenecork


   visst sö, 258 miljarder (närmare bestämt)
   för att rädda bankerna -99…får nu chans
   dega tebaka kulorna (som han lova) nu
   när han ”basar” över SF-banken…

   Gilla

 • Tanten

  Flyttskatten drabbar också äldre. Gamlingar som vill flytta till mindre, bekvämare osv måste betala skatt, skatt på inflation!! Enda landet som har denna skatt för evigt. Alltså skatt på inflation!!

  Gilla

 • Balder

  EXAAAAAKKKTTT!!!

  Gilla

 • Psykvård Sverige.

  Politiker, och då främst Socialdemokraterna spottar våra pensionärer i ansiktet, och låter de utsättas för alla slags brott av dessa: EN VINST FÖR SAMHÄLLET !
  Ändå röstar en hel del pensionärer på dessa landsförrädare.
  VAKNA, GÖR OM OCH GÖR RÄTT !

  Gilla

 • Wally Walrus

  Om jag inte missminner mig så var det Röfvens föregångare, G Persson & Co som ”lånade” 256 miljarder ur AP-fonden för ca 11 år sedan, med högtidligt löfte om att vartenda öre skulle betalas tillbaka och dessutom med marknadsmässig ränta.
  Konstigt, men jag har inte sett en krona av dessa miljarder sedan dess.

  Gilla

 • Peter Andersson

  Som pensionär betalar jag mer skatt idag än när jag jobbade, Har staten försnillat alla pengar jag betalt in till minATP?

  Gilla

 • Janne

  Med förrädarregimens resonemang så skall vi inte ha några pensionärer alls i Sverige! Dom ska bort.
  Men vad händer när dagens 40-50 åringar själva blir pensionärer? Blir dom pensionärer inkognito eller är dom helt osynliga, eller är dom bara helt enkelt avskaffade och miljökompenserade?
  Och vad händer med den million importerade ”ensamkommande flyktingbarn” som nu finns i landet?
  Först uppbar dom barnbidrag och alla andra möjliga bidrag trots att dom var 30-40 år gamla, där vart och ett av dessa importerade muslimska varelser kostade samhället 7 millioner per år, plus miljarder i skadegörelse!
  Därefter blev dom pensionärer, för något normalt hederligt arbete ville dom aldrig ha.
  Så helt plötsligt har Sverige begåvats med en enorm grupp pensionerade människor som inte bidragit med en enda skattekrona till samhället under hela sin livstid, utan bara kostat enorma pengar, skadegörelse och lidande!
  Och som dessutom inte ens är svenskar!
  Hur går ekonomin då ihop undrar jag?
  Och sen har vi hela drösen 2-3 millioner andra utländska vuxna parasiter och deras avkommor som ska försörjas hela livet!
  Men regimen kan ju alltid sätta igång pressarna och trycka ännu mer svenska pesetas i förhoppningen att ”rädda landet”
  Nu har vi nått år 2030 och av den svenska valutan går det nu 10.000 på en USD och en genuin svensk på var 10.000:e muslim.
  Välkommen till framtidslandet…

  Gilla

  • age

   BRA ”Janne”!

   Hoppas att fler än jag håller med och uppskattar det du skriver.
   //age

   LANDSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna,
   har inte bara sålt Sverige till muslimerna,
   de har också stulit vår pensionskassa!

   Gilla

  • Lagro

   Sanningen är den att svenska folket vill ha det på det här viset, de har lagt 82% av rösterna vid det senaste valet på partier som vill fortsätta och även öka asylinvandringen.
   Regeringen importerar bidragstagare och pensionärer, därför de räknar med att få deras röster och behålla makten.

   Gilla

   • Lagro

    Svenska folket är lättlurade om inte så var fallet skulle de väl inte rösta 82% på partier som är på väg att ge bort landet till främlingar.
    Det är en import av sådana människor som kommer att ställa till stora problem, det som hänt i andra länder är att de här grupperna använt terrorn som medel för att försöka uppnå sina politiska mål.

    Gilla

  • UE

   Fem stjärnor för den kommentaren, Janne.

   Gilla

 • Hasse

  Detta är ett högförräderi mot svenska pensionärer.
  Högförräderi bestraffas i andra länder med arkesering.
  Här får våra maffia politiker i stället mer pengar

  Gilla

 • ruben

  De betalar, som sagt var alla avgifter och skatter så länge de lever, så jag förstår inte heller var skon klämmer. En del gamlingar kanske inte går plus för landstingen sista åren av sina liv, men vad begär sjuk- och äldrevården? Är det inte tillåtet få nödvändig sjukvård och omsorg på ålderns höst utan att bli utpekade, som problem? Kan inte kommunerna, landstingen och staten ta vara på och planera sina resurser rätt, ska de förstås inte skylla på pensionärerna.

  Gilla

 • centurion

  En snyggt förpackad Lögn smäller högre än den bistra Sanningen, som avslöjar såssarna med brallorna nere. Man är så pass inmålade i det överbefolkade hörnet att ljugeriet har hakat upp sig. Och där sitter de likt papegojor och kastar skit på våra pensionärer, som inte längre räknas in bland de indoktrinerade kärnväljarna. Hur kan detta betéende få fortsätta ? Det borde väl ändå rimligtvis finnas någon liten grå-såsse som vaknar upp någon gång och utbrister : ”Men kejsaren är ju faktiskt naken” !

  Gilla

 • Fjölet

  hur kan flyktingkrisen vara självfinanserad
  hur kan ensamkommande vara vara självfinanserade
  hur kan flyktingboende vara självfinanserad
  hur kan gratis busstrafik för ensamkommande vara självfinanserad.
  hur kan deras
  hur kan gratis tandvård, skola, sjukvård, tolkar socialbidrag vara gratis för nyanlända???
  ny öppnade infektionskliniker designade för de nyanlända
  vara självfinanserade och gratis ( ja det är våra skattepengar som de betalar 50 kr i avgift med om det inte redan är gratis just för dem, glöm inte detta).
  Plastpåse 7 kr, ja nu glömmer vi allt ovan.

  nedlägning av BB samt hela sjukhus
  våra ungdommar får inte rum/bostad vid högskolestudier på andra orter.(de bostäder som fanns går direkt till de nya)
  pensionärer är redan blåsta innan pension
  detta är ett litet litet axplock av belastning enl. det nya sverige
  konsekvens analys – blev bara deprimerad över tänka på det.

  Gilla

 • Billy Boy

  Löftet publicerades 13 sept. 2017 – Ännu ej infriat! – Uppskjutet till perioden 2020 – 2022. Mycket tveksamt om det blir något utbetalt ens då?

  Bildkälla: Rapport24,com

  Bildkälla: Annika Strandhäll twitter

  Gilla

  • age

   Några av representanterna för
   LANDSFÖRRÄDARNA!

   Varför annulerar de inte kontraktet de har
   med muslimerna?
   Kontraktets mening är ju att muslimerna
   ska ta över Vårt Fosterland!

   Jag är tacksam att jag är så gammal!
   Gratulerar er alla ungdomar, som inte
   kommer att ha något fosterland kvar!

   Men ni kan ju fortsätta att rösta på
   LANDSFÖRRÄDARNA om ni vill att
   Sverige ska bli ett islamland!

   Gilla

  • Tore

   Annika bin Laden.

   Gilla

  • Lagro

   Ser man till andra länder som har minoritet av muslimer det har blivit problem därför de vill ta makten.
   Jag tror inte det blir inbördeskrig i Sverige utan det kommer att sannolikt bli bombdåd, som gör att det blir ett Kalifat med sharia lagar.
   De här odågorna som kommit till Sverige har erfaenhet av att strida med terrorister och strida mot terrorister, väldigt många har stridserfarenhet och en brutal sådan.
   Sverige har ingenting att sätta emot utan de kommer att acceptera Kalifatet med sharialagar och avrättningar.

   Gilla

 • Ahmed Efendi

  Det är dagens sanning.Har jobbat 50 år ,betalat allting ,Jag förstår inte resonemanget om pensionsräddare, det är vi som har räddat dom.Men har man en stadsminister med sandlåde fasoner så kan det gå mycket fel.SVETSAN AVGÅ

  Gilla

 • Lisa.

  Det som blir över efter penga-regnet över muslimerna, skall användas till att bygga museum i Brasilien.
  Även Lukashenko får bistånd i år.
  Vi har nu minst sjuksängar i hela EU.

  Gilla

 • Tony

  Svaret på frågan är väl att det viktigaste av allt är att det nya
  frälset har det bra, stora summor av det som skulle vara
  pension till dom som jobbat går till generösa bidrag, husköp,
  lägenhetsköp för ändamålet, sen ska vi inte glömma att man
  på Göran Perssons tid överfördes 258 miljarder från
  pensionsmedel till statskassan som den förra regeringen
  i fullt samförstånd med Sossarna var med på.
  Det borde vara strängt förbjudit att röra medel som var
  avsatt till pensioner, men i Sverige är allt möjligt så länge
  det inte drabbar vissa grupper.!

  Det är inte det enda märkliga som skett, var tog dom jättestora
  beredskapslager vägen, som när vi hade politiker som
  tänkte på Sveriges bästa lade upp för ofärdstider, puts
  väck ? Var tog dessa medel vägen , var finns det redodovisat
  tyst o stilla bara försvann dessa? Vem köpte upp, vart tog
  pengarna för detta vägen ??? Eller skänktes det bort.

  Vi hade ett av Europas bästa försvar som kostade hundra
  tals miljoner om året, allt nerlagt, var försvann dessa
  enorma belopp hän? För trots världens högsta skatter så
  går ändå landet med brakförlust, och nu drar man ner på
  andra samhällsfunktioner som sjukvård och äldrevård
  Polis Rättsväsende Skolor O.S .V ?????

  Gilla

 • Maja

  Dem som belastar välfärden i Sverige sitter inne .Både i fängelserna och i Riksdagen.

  Gilla

 • carl ekström

  Våra makthavare har tagit alla pengar och plaserat utomlands för sig själva…
  Sen ger dom bort pengar till länder där teorister styr.
  Dom skiter fulständigt i oss Svenskar som arbetar och betalar världens högsta skatt..
  Makthavarnas valspråk är (Ta från dom fattiga
  och alla som slitter dag och natt. För att klara
  sig)

  Gilla

 • grunehetgrot

  Pengarna är på Invandrarverket.

  Gilla

  • Maja

   Och dem som styr där i dag är jidahister! Hur många får vi aldrig veta förrän den dagen när det smäller.

   Gilla

 • Maya

  Jag vet vad det är som belastar välfärden i vårt land.Välfärdsbelastarna sitter i Rosenbad allihop !!

  Gilla

 • Tore

  I Sverige är skattebetalarna problemet och parasiterna en tillgång.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: