Dan Park önskar Glad Midsommar

SATIR. Dan Park är svensk gatukonstnär och satiriker. Hans konst uppskattas inte av svenska myndigheter och domstolar och han har flera gånger dömts enligt gummiparagrafen hets mot folkgrupp.

Dan Parks blogg

Dan tar även upp ett allvarligt problem…

…och löser ett annat på ett billigt och enkelt sätt…

Tänk så rätt Dan Park har…

-Pettersson tycker det är otroligt att någon kan bli åtalad och dömd för denna typ av bilder….

17 thoughts on “Dan Park önskar Glad Midsommar

 1. Tycker Dan Park är en modig kille som inte viker ner
  sig för Vänsterpöbeln dom som tror sig ha bestämmanderätt
  över folks åsikter!

  • Så länge vi har lagstadgad yttrandefrihet i det här s.k. landet så säger jag precis vad jag vill om precis vem som helst ( om jag vill ).

 2. Personligen tycker jag att Dan Parks bildframställning är ytlig, föga originell och saknar finess, till och med något smaklös.
  Jag behöver dock inte bry mig om de och det är bara att låta bli och titta på bilderna. Sedan är fritt fram för andra att uppskatta bilderna.

  Att förbjuda Dan att rita sånt genom att åberopa HMF-lagen är däremot mångfald värre eftersom HMF-lagen på sikt kommer att drabba oss alla. Dans bilder stör enbart de som aktivt väljer att bli störda av alstren.

  Å andra sidan ser jag liknande alster från de vänsterblivna och felanlända, men då riktade mot icke vänster och/eller de som är lojala mot Sverige (alla bakgrunder).
  Då lyser HMF-lagen med sin frånvaro, även om vänsterudden riktas mot högerfolk med utländsk bakgrund, och visar därmed vilken styggelse till åsiktspolitisk lag “HMF-lagen” egentligen är.

Kommentera