Stäng

Här är nyheten du ALDRIG kommer att få läsa i svenska media

USA. Här är nyheten du ALDRIG kommer att få läsa i svenska media om hur MEDELKLASSEN i USA fått det så mycket bättre med Trump, twittrar Mary Agnes. Lyssna och läs gärna på The Daily Signal om fördelarna med Donalds Trump skattesänkningar för medelklassen och småföretagarna. 

Arbetslösheten nu är den lägsta på 50 år för svarta, Hispanics, kvinnor, personer som är handikappade, folk utan gymnasieutbildning, utan högskoleexamen. Ekonomin har vuxit med 3% nu för första gången på 20 år.

Unga svarta amerikaner som hyllar Donald Trump – när ska ni rapportera om det? Aftonbladet, Expressen, SVT, TV4 med flera. Donald Trump är populärare än när han blev vald. Hur kommer det sig att ni missat det?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Här är nyheten du ALDRIG kommer att få läsa i svenska media

 1. En lågavlönad (20 000) i Sverige betalar: 6284 i arbetsgivaravgift, 6450 i skatt, 3787 i moms. Totalt 61 %.
  Men bara om han inte köper vin och sprit eller bensin, för då blir den mycket högre.

 2. T.o.m. domstolsantällda nämndemän i Sverige tjänar mindre än minimum wage i USA (500 kr per dag före skatt). Trots att de är tillsatta av Vänsterpartiet och Jammeh i Malmö kommun, att döma vita företagare till livstid fängelse

 3. Inrikespolitiskt har Trump gjort det mycket bra men hans utrikespolitik är en katastrof.
  Han åkte till Nord Korea och skulle göra underverk men Kina och Nord Korea genomskådade honom och det blev till ingenting.
  Han gick Israels ärende och sade upp JCPOA avtalet med avsikt att kunna införa sanktioner mot Iran, som skulle drabba Iran men har drabbat EU mycket hårt bland annat Sverige som var på väg att få en stor marknad i Iran. Svenska lastbilar och bussar har varit mycket populära i Iran och de var på väg att importera dem i stora mängder, men med Trump agerande är all handel stoppad, Iran kommer att köpa från andra länder som inte har sanktioner.
  Trump erkände Jerusalem som Israels huvudstad , som skapade hat i hela Mellan Östern med det beslutet, Jerusalem grundades och byggdes av ättlingar till palestinierna och är för kristna, judar och muslimer och därför borde Jerusalem blivit under FN kontroll som var Folke Bernadottes förslag, som var ett mycket bra förslag , men blev mördad av judiska zionister.
  Att erkänna Golanhöjden kan ses som ett mycket stort misstag, Syrien kommer aldrig acceptera att Israel har stulit Golanhöjden.
  Israel med Trump försöker att provocera fram ett större krig i Mellan Östern, som kan bli rena katastrofen om han får fortsätta.
  Trump kör den linjen att alla som inte är med honom sätts sanktioner på, han tänker se till att Iran kan exportera 0 fat olja , han tänker svälta ut det iranska folket, men som gör att de sluter sig samman mot den stora ”satan” USA.
  I slutändan blir det att USA tappar allt inflytande i Mellan Östern, nu finns det länder som kommer att inta US tidigare plats.
  Ryssland och Mellan Östern länderna kommer att vända sig till de stora asiatiska länderna, därför kommer EU i första hand bli en stor förlorare. Med fortsatt krig i Syrien och sedan kanske Iran blir pressen av flyktingar till Europa också mycket stor.
  EU bäddar själva för problemen som inte försöker stoppa den nye ”Hitler” som dykt upp och är väldigt pigg på att starta ett större krig i Mellan Östern.
  Nu sker uppladdning med hangarfartyg B52 bombplan m.m. något stort är på gång och det är ett större krig som Israel och deras kumpan försöker starta.

  1. Trump skall komma med förslag som han tror skall lösa Palestina – Israel konflikten men det förslaget är garanterat efter Israels villkor som med stor säkerhet kommer bli ett stort fiasko.
   Meningen är att Palestina skall ge upp villkoret för ett eget land mot allmosor från de judiska zionisterna.
   När Trump kommer med förslaget det kommer helt säkert att förkastas på direkten, men sedan blir det väl det vanliga hot om sanktioner till höger och vänster.
   Trump tycks mest agera som en knähund för Israel.

   1. Det som Trump uppskattas av de svarta och Hispanic är att han med en mur har stoppat slöddret att komma in till USA.
    Det har gjort att enkla jobb blir reserverade för de svaga grupperna i USA med låg utbildning, som tidigare blev utkonkurrerade av invällare.
    Nu får de svarta och hispanic meningsfulla jobb mot att tidigare fick de stå utanför genom ivällarna som kom in i landet och tog de jobben.
    Trump stöder det egna folket i landet , att de skall vara först, som gör honom populär i USA, även hos de fattiga.

    Trumps policy är tvärtemot den svenska som ser invällarna först, och det egna folket sist.

   2. Med den här muren och kontrollen av de som kommer in i landet har drogsmugglingen in till landet gått ned kraftigt, därför med de här invällarna ökade droghandeln och kriminaliteten.
    Tvärtemot i Sverige där regeringen välkommnar invällare , men också kriminaliteten och droghandeln ökar.
    Droghandeln är kopplad till kriminalitet och en organiserad sådan, myndigheterna i Sverige har tappat all kontroll på den.
    Det som nu sker är att anmälda brott avförs , av 10 anmälda brott går ett vidare, resten avförs , det är ett sätt att förbättra statistiken och det finns inga resurser att klara av den ökande kriminaliteten bland invällarna.
    Nu jagas skattepengar för att finansiera invällarna, bensinen kostar snart 25 kronor litern, elen blir så dyr att fattigt folk som pensionärer kommer att frysa, det blir sannolikt de som kommer att frysa ihjäl när vintern kommer.
    Kronan har genom stora utgifter för invällarna fallit till en skräpvaluta.

 4. Tänk om vi kunde få en Trump i Sverige..Man får drömma ,finns inga såna män i Sverige.
  Aina E.

 5. Ja, men han har fel värdegrund!

  Utanför verkligheten behövs inget sånt trams som arbeten och skattebetalare!

 6. Trump är lika bra för USA och världen, som Löfven är dålig för Sverige och världen.

  TRUMP, kan inte säga det nog…
  DU ÄR TOPPEN, DU ÄR ALLT BRA ! VILL DIN ÄRLIGA BEFOLKNING ALLT GOTT !
  ☀️☀️☀️☀️☀️

  Här styrs Sverige av en landsförrädare som vill se Sveriges inhemska befolkning lida !
  FY FAN 😡

 7. Jo, men det kommer knappast att hindra Carina Bergfeldt på SVT. Hon kommer säkert på någon detalj med frugans klänningar. Det har ju blivit kioskvältare förr.

  1. Namen Cariiiiiina Bergfelt…
   Hon men blixtrar i ögonen och rynkor på pannan när hon övertygar (försöker) oss om hur dålig Donald Trump är och allt han gör.
   Att han till och med tog kvinnor på fittan med.. ajjajjajj!

   ( ved du varför? för att de gillar det. Men det står inte..)

   Ölen är good! ( Guldöl från Ängöl:)
   🙂
   Sillen är god! 🙂
   🙂
   Midsommar är God!

   Hurra, hurra, hurra, hurra!!

 8. Det är de besuttna som är emot Trump. Medelklassen som är samhällsbärande är ett hot mot att de ska kunna öka sina kolossala förmögenheter ännu mera. Nu vill demokraterna att vita amerikaner ska betala svarta amerikaner för vad som hände för tvåhundra år sedan. I representanthuset fick de svar på tal då en svart amerikan ofint nog påpekade att det var demokraterna som var emot frigörelsen. Abraham Lincoln var den första republikanska presidenten och fram till 1960-talet rösta en svart majoritet republikanskt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: