Det är svenskarnas fel…


INVANDRING. Duraid Al-Khamisi, är irakier som gillar att gnälla på det land som gett honom och så många andra möjligheten att lyckats. Duraid skyller förortens misslyckanden och allt annat på alla andra och framförallt på de vita svenskar som tog emot honom och hans familj med öppna armar. Duraid skriver i Expressen om skillnaden mellan vit och icke-vit. Duraid har tidigare skrivit om att Sverige är ett land av hycklare. 

-Pettersson säger att Sverige satsar betydligt mer per barn i ”orten” än på svenska ungar, ändå är Duraid Al-Khamisi och ”ortens” barn nöjda. De är bara arga, Duraid och ortens barn fattar inte att de själva måste hjälpa till i stället för att klaga, annars finns alltid möjligheten att flytta hem till Bagdad…och du Duraid, du borde fundera på vilka som är de största rasisterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “Det är svenskarnas fel…

 • age

  Men snälla Sverigevänner!
  Vi är skyldiga att vårda individer med alla typer av handikapp.

  Att vara ”efterbliven”, eller mera vanligt kallad ”dum i huvudet”,
  är också ett handikapp.

  Vi, i ”välfärdslandet Sverige, har ju tagit på oss att vårda individer från den klassen och det leder onekligen till ett, numera känt uttryck:
  ”Va’ fan får vi för pengarna?”

  Ett tips till alla pensionärer: Köp hundmat. Den är billig och nyttig.

  Det du arbetat in till pensionskassan är redan stulet av socialdemokraterna!

  Njut av alla nya, främmande ”vänner”!

  Gilla

 • Infotoday

  Såg ett inslag för ca 2 veckor sedan i SVT lokala nyheter STH från någon förort till staden där det endast bor importfolk. Man intervjuade en afrikan ifrån Ö-Afrika som sa att ”här ser man inga svenskar och han undrade varför det är så”……………………….han tyckte själv det var inget kul med mixen av araber-svarta+annat oidentifierbara individer….
  ..faktum är vilket totallt ignorerats av politikerna är att folk vill bo med sina landsmän – termen ”white flight” är ett okänt begrepp hos riksdagens
  politiker. Man vet sedan gammalt i USA där främmande folk slår sig ner
  så flyttar de vita..
  integration är endast ett tomt floskelord och fungerar alltså inte

  Gilla

 • Mm

  Jag betalar skatt på min ynkliga pension som jag kämpat för under hela mitt liv. Du din lilla skit lever på mig och vet du vad jag är inte ett dugg intresserad av att du skall bo och bli försörjd av mig. Det här att du kan komma till Sverige och prata en massa skit om mig, din försörjare det kan du tacka tokpolitikerna vi har i Sverige dom skänker bort mina pengar på sådana otacksamma parasiter, om du förstår vad det ordet betyder. Stick iväg och försök att få någon i övriga världen förutom dina föräldrar att försörja dig. Dax att växa upp, vi skattebetalare vill inte ha dig här, din parasit.

  Gilla

 • Tony

  Och därför har vi ingen som helst
  anledning att importera ännu fler hycklare, sådana som
  ljuger om sin identitet, spelar barn fast dom är vuxna

  Gilla

 • Mike E

  Offerkarriären är nu den lättaste och mest behagliga vägen till försörjning. Det är ett helt industrikomplex där karriärvägarna är många: Homosexuell, transsexuell, muslim, afrikan, zigenare, …

  Gilla

 • Bernt Ekström

  DU!
  Duraid.
  Ta dig i brasan!!!!!

  Gilla

 • Stefan Holmqvist

  Den mkt otacksamma Duraid kan väl prova samma klagosång i Iran och njuta av Islam på samma gång en win-win mao

  Gilla

 • Bosse S

  Bunta ihop och slå ihjäl dom med Lars Ekborg. https://www.google.com/search?q=bunta+ihop+dom&oq=bunta+ihop+dom&aqs=chrome..69i57.14393j0j8&client=tablet-android-asus&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  Gilla

 • centurion

  Det var väl då ett jäkla ynkligt gnällande ! Svenska hycklare snackar han om. Och de finns naturligtvis, men häckar oftast i PK-skiktet. Men om inte den blågula fanan eller Idas sommarvisa passar den curlade och bortskämda valpen, så sök asyl i ett annat land som inte består av ”hycklande rasister”, som du uttrycker det. Du har just fått ditt livs största möjlighet att på egen hand rycka upp dig och göra något meningsfullt med ditt unkna liv. Men det var väl för besvärligt och här ska man minsann inte anpassa sig när koranen smäller allra högst. Bättre då att gnälla som en gammal flata. Du…”Dra åt H-E”, är väl det lindrigaste av invektiv. Annars kan jag personligen åta mig att sparka ut dig !!!!!!!!!!!

  Gilla

 • eugenecork


  en fjäder i hatten, att de är uppriktiga och
  blottar sina fula face för sina välgörare…
  för oss andra, ytterligare en bekräftelse
  på hur rätt vi haft och har

  Gilla

 • T

  Vad fan håller idioten kvar här då? Det är inget tvång
  att leva i Sverige trivs han inte är det bara att packa väskorna
  och susa vidare. Åh visst jag glömde, bidragen är väl
  det kitt som håller honom kvar, en sak är jävligt bra med Sverige,
  det är inte bara fritt att ta sig hit från Världens alla skithålor,det är
  fritt att åka här ifrån om man inte trivs, så ett gott råd ÅÅÅÅÅÅk!

  Gilla

 • Tore

  Om du sköter dig i skolan läser läxan så får du bra betyg och kan läsa vidare och bli något.
  Men gör man allt för att göra kaos i klassrummet, röker weed, stjäla, rånar och våldtar och sen skyller på att det är Svenskarnas fel att man inte lyckats då är man efterbliven i huvudet, och ska åka hem dit man kommer ifrån.

  Gilla

 • Argus

  Om man inte har någon klass hur ska man då göra en klassresa?

  Gilla

 • Olof.p

  Hur var det han sa Dan Ekborg? Packa ihop dom och s.. ….. …

  Gilla

 • compulsoryunion

  Bara resan till Sverige bekräftar att flygbolagen inte haft transportör ansvar, dvs 0 skadeståndsansvar för vilka de flugit hit

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: