Ebba och de små barnen

“Det är viktigt att små barn kan återförenas med sina föräldrar”, sade Ebba Busch Thor i en intervju med SR den 20:e augusti 2018.

“Vi i Kristdemokraterna tycker inte att barn ska skiljas från sina föräldrar”, sade KD:s migrationspolitiske talesman, Hans Eklind, till Världen Idag den 17:e juni i år.

Märk väl hur orden “små barn” används av Kristdemokraterna när de nu åter gett sitt stöd till en ökad invandring. Fast är det verkligen små barn som skiljts från sina föräldrar och ligger det inte en sanning bakom ordet “ankarbarn”.

Den här solskenshistorien från 2016 kan ge oss ett svar. Som så ofta är, handlar det om en afghansk familj som flytt till Sverige från Iran, alltså inte Afghanistan. Familjen säger att de 2015 flydde genom Europa (notera att journalisten inte frågar varför de inte sökte asyl i första bästa land) och på vägen hit tappade de bort sin son. Av en slump (hmmmm) råkade det sig så att både familjen och den förlorade sonen landade på ett asylboende i Dalarna med ett års mellanrum och att både fadern och sonen råkade (hmmm) befinnas sig på en travbana i närheten. Så både fadern och sonen visar sig alltså ha ett brinnande intresse för svensk travsport efter ett helt liv i Afghanistan/Iran (hmmmm).

Som så många historier om flyktingfamiljer och ensamkommande, så efterlämnar dessa en liten unken smak av lögner och inlärda historier. Detta har Ebba Busch Thor och Kristdemokraterna köpt rätt av. De “små barn” som Busch Thor, Eklind och övriga i KD referera till kan se ut som den 14-åring som råkade (hmmm) träffa sin familj i samma land, i samma stad, på samma travbana en kväll 2016.

Sonen är han till höger.

Fast “små barn” som vill återförenas med sin familj kan också se ut så här…

…och så här.

Fast läser man detta på Kristdemokraternas egen webbsida 2017, så inser man att Ebba Busch Thors ord som stramare asylregler klingar tomt, väldigt tomt.

 

20 thoughts on “Ebba och de små barnen

 1. Tråkigt detta med KD ryggradslöshet! Uppenbarligen har detta f d konservativa parti plötsligt “kapats” av kulturmarxister, d v s numera har vi 6 (SEX) kommunistiska Riksdagspartier.
  Näst ISLAM i världen, så står kommunister för mångmiljonavrättningar i folkmord (glöm inte att nazismen är en variant av kommunism, parallell med leninism, stalinism, socialism (socialdemokrati), fascism och många fler)

 2. Verkar som att KD har lagt i “backen”. Synd, när man hade något på “G”.

 3. O där tog Ebba sista spadtaget för KD i graven!Bye Bye ebba.det var kul så länge det varade.trodde på dig sista halvåret.

 4. Slutligen kan troligen ALLA ses som lurade av STATEN som skattar oss till vi alla är utfattiga !!!

 5. Raset beror naturligtvis på kovändningen i beslutet om anhöriginvandringen. Att Adaktusson motsätter sig ett folkmord av små bebisar är väl bara uppfriskande.

 6. Å så försöker hon skylla raset i opinionen på Adaktusson. Vem beskyller hon när raset fortsätter?????

 7. Nu fick vi reda på att vi inte bara har vänsterkommunister, miljökommunister, socialkommunister, centerkommunister utan också kristkommunister.

 8. Ebbas intellekt talar för att hon inte är en nyttig idiot utan snarare en ulv i fårakläder!

 9. Medan KD bekymrar sig över de 20-30-åriga baaaarnen står nu Tågen stilla i Malmö,och Hässleholm. Sedan 14.00 finns ingen ström på för de två Stationerna !! Det var nog fel av er,att stänga ner A-Kraftverken !
  Nåja bara början på slutet,för ett tidigare tryggt och trevligt Land

 10. Förstår att dessa storljugare sitter och ler åt hur satans
  korkade Svenska politiker är, man går på precis alla
  lögner dom dukar upp?
  Bara det att dom unga flyr och låter övriga familjen stanna
  kvar borde väcka en del frågor försvarar man inte sin familj?
  Låter man den stanna kvar vind för våg och sätter sig själv
  i säkerhet? En som är rädd om familjen stannar kvar och ser
  till att den klarar sig från alla faror man sticker inte själv.?

  Sen några vanliga frågor trodde inte hästsport fanns i Afgahnistan
  där är det väl närmast kamelridning det handlar om?

  Återförenas med familjen ? Jamen måste det ske i Sverige?
  Varför inte i Afghanistan, familjen tycks ha överlevt, och landet
  behöver att byggas upp, och då går fullt friska ungdomar här
  och slår dank och lyfter bidrag? Det är så satans genomskinligt
  att även Svenska politiker borde se genom Lögndimman?

 11. KD betyder använd inte “KonDom” gör abort istället. KD väljarna verkar vara lika stora idioter som de som röstar på regeringens partierna.

 12. Återigen blir det svenska folket blåsta av vissa partier och aktivister, det tar liksom aldrig slut, den här påhittade historien om små barn från Afghanistan/Iran kommer att valsa runt till det är dags för de små liven att få pension( givetvis från svenska skattebetalare).

  • Kristdemokraterna kanske skulle avsluta och att det bildades ett nytt kristet parti i landet.
   Någon kristdemokrat berättade att han visste att det skulle komma 1.500 på 2 år! – men det kommer cirka 50.000 anhöriga per år och mer kommer det att bli.

Kommentera