Chefer dömer ut ledningen på Migrationsverket


INVANDRING. I en chefsenkät på Migrationsverket svarar mer än hälften att de inte tycker att myndigheten har en ändamålsenlig styrning och ledning. ”Det är uppseendeväckande”, anser fackförbundet STs Kent Helgesson.

Enkäten riktades till sektionschefer, enhetschefer och teamledare och handlar bland annat om deras roller och förutsättningar i arbetet. Svarsfrekvensen var drygt 70 procent, och mer än hälften av de svarande anser att deras myndighet inte har en ändamålsenlig styrning och ledning. En lika hög andel är kritisk till arbetet med uppföljning och tycker att Migrationsverkets ledning inte premierar helhetsperspektiv.

Läs vidare på Publikt.se…

-Pettersson är inte förvånad, till Migrationsverkets försvar ska sägas att det kan inte vara lätt. Först säger högste chefen att mitt Europa bygger inga murar och det finns inga gränser, sedan ska han stänga gränsen och minska invandringen till EU:s miniminivå och skicka hem massor, men ändå rullar allt på som vanligt och nu kommer förslag om att öka invandringen igen, flip, flop…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Chefer dömer ut ledningen på Migrationsverket

 • Maja

  Kassera hela verket. mygel med inköp av uppehållstillstånd är ett känt faktum. Sluta upp med dessa vansinniga verk som bara kostar pengar och fördärvar landet allt mer.

  Gilla

 • ruben

  Samma ton, som S mässar om i riksdagen. Allt är bättre än någonsin trots att fängelserna är överfulla. Det löser man genom att förlåta det mesta våldet utfört av asylsökare. Man rubricerar mordförsök, som rån osv. Inget om att kommunerna har katastrofekonomier med föregångaren Malmö med jätteskulden 5,5 miljarder per år. Svenskarna lever med ständiga skattehöjningar. Regeringen låter i talarstolen, som om vägen mot undergången nog är den mest positiva perioden svenskar upplevt.

  Gilla

 • Brasklappen

  Det finns ingen kontroll alls, våra gränser är vidöppna, precis som politikerklassen vill! De kriminella och de som vill hit för att utnyttja systemet bryr sig inte om blanketter och regler…..! Se på Södertälje och Malmö – kriminella tar hit handikappade i 1000 tal och sätter in dem i assistansbranschen…..De håvar in storkovan, langar knark och vapen….POLISEN åker helst hem till skötsamma Svensson om något händer, då slipper de ta risker….10-20 år till då är Sverige ett minne blott!!!!

  Gilla

 • Messkalle

  Tombola vinst för mena-folk. Dock finns det ett stort antal nit-lotter för de som sköter sig, betalar skatt och sen blir utvisade på grund av någon miss av arbetsgivaren eller han/hon inte tagit ut semester.m.m.

  Nu när kritiken kommit i dagar är misskötseln av Mig-verket katastrofal när t o m chefer, mellanchefer m.fl. klagar. Dessa grupper har ett egenintresse av att både avancera och behålla anställningen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: