Stäng

”Vi behöver väsentligt lägre invandring än vi har i dag”

INVANDRING. Moderatledaren Ulf Kristersson på Järvaveckan: ”Vi behöver väsentligt lägre invandring än vi har i dag”. Moderaternas partiledare talade om att begränsa invandring till Sverige och kallade integration ”vår tids stora ödesfråga”. Trots hård kritik mot Socialdemokraterna så säger Ulf Kristersson ja till att delta i regeringens migrationskommitté, enligt Expressen. 

-Pettersson undrar vad som föranlett Kristersson att komma till den slutsatsen som vi obildade högerextremister förstod för många år sedan. Tyvärr räcker det inte att minska invandringen, asyl- och anhöriginvandring måste stoppas helt. Sedan är det fullt att skylla allt på socialdemokraterna när de ärvde problemen från moderaterna.

Ulf, du och Expressen har bidragit till problemen. Det är dags att stoppa asylinvandringen helt, börja storskalig återvandring och tillsätta en katastrof kommission om hur ni ”smarta” människor kunde gå på det närmast religiösa mantrat om hur bra invandringen var och tyvärr tror jag inte ni lärt er något. Nu upprepas samma med klimatet.

En neutral och opartisk löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010 som Anna Dahlberg låg bakom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “”Vi behöver väsentligt lägre invandring än vi har i dag”

 1. Ja och det är precis samma idioter som är för mångkultur
  som dom som nu gapar om klimatkatastrofen.

 2. Han försöker endast att värva röster till moderaterna. Hans uttalande är därför tomma ord och således ingenting att bry sig om.

 3. Jag litar inte alls på Kristenssons försök till att låta som moderaterna har en ny invandringspolitik. Detta parti har stor del av ansvaret för dagens inferno och kaos i Sverige då de slöt den s.k migrationsöverdnskommelsen med skitpartiet MP 2011 och som övriga PK-partier sedan anslöt sig till.

 4. Vi behöver ingen invandring alls särskilt ifrån dysfunktionella shitholecountrys. Varför späda på de femte kollonare vi redan har här. Sjuklöverpartierna har ingen trovärdighet alls i denna allvarliga fråga anser jag. Återvandring av de som ej bidrar bör vara högsta prioritet.

 5. Det börjar bli lite mer krut i Ulf Kristerson nu, efter att varit en syltrygg. Jag tror att Alice Teodorescu har börjat styra upp (M). Hon ska officiellt syssla med att ta fram långsiktiga strategier men är nog med och petar i det dagsaktuella också.

  1. Glöm det den ende politikern värd att kallas politiker Jimmie, å är Sveriges mest hatade person.
   Så låt hen asen få lida i det kommande kalifatet.

 6. Jag går inte på hans skitsnack….Han är och förblir rikspsykopaten Reinfeldts lilla knähund.

 7. Vi behöver arbetskraft!
  Vi behöver inte invällare!
  – men med våra LANDSFÖRRÄDARE
  i regeringen, med kontrakt med islam,
  så går det nog inte att ändra på.

  Vi skänker ju bort våra pensionspengar
  till Palestina …………

Kommentera

%d bloggare gillar detta: