Muhammad Mursi är död

ISLAM. Egyptens tidigare islamistiske president Muhammed ”Mursolini” Mursi är död – föll ihop under domstolsförhandling och avled kort därpå. Mursi var ledande inom Muslimska brödraskapet och avsattes i en militärkupp 2013. Ex-presidenten och kronan på verket för terrororganisationen Muslimska brödraskapet i Egypten.

Samma terrororganisation som flera muslimska föreningar och organisationer i Sverige är sprungna ur. Idag är sorgens dag för flera av dessa organisationer men en bra dag för mänskligheten.

Tyvärr hjälper det inte att Mursi är död. Det han representerade med terrorism, hat, sekterism, rasism och diskriminering på religion och identitet lever fortfarande och i Sverige får det till och med skattebidrag.

Läs om muslimska brödraskapet HÄR.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Muhammad Mursi är död

 1. Spelar ingen roll hur många farliga islamister som dör. Det tycks växa ut fler drakhuvud från draken. Den var bra den Annie lufy att regeringen får åka på begravningen. Vem kommer att hålla minnestal över hur förträfflig och godhjärtad denne Mohammed Mursi var?

 2. Eftersom han redan lä’r vara begravd så hann väl inte Margot och Bjereld fram till begravningen!

 3. Vi måste ha Världens mest inskränkta Ledare som tror
  att det går att stryka Mördarpack medhårs för att stå på
  god fot med dem, denna inskränkthet har varit sossarnas
  ledstjärna gentemot Nazisterna på 30-40 talet därefter mot
  Kommunismen på 50-90 talet, och idag mot Muslimer,
  därför ses vi som Mähän av många i Europa, man fjäskar
  ofta och gärna för tvivelaktiga samhällssystem, skänker stora
  samhällsresurser till tvivelaktiga länder! Ta Palestina som Exempel.

Kommentera