Dyraste och nyaste lägenheterna till migranter. Svenskar tvingas flytta…


Från Anna Fjällbergs Facebook

Dagens VäRsterås.

Ur flödet:
Dyraste och nyaste lägenheterna till migranter. Svenskar tvingas flytta…
Västerås kommunala bostadsbolag Mimer ger ut sina dyraste och mest lyxiga lägenheter till migranter. Folk kan inte bo tillsammans med dem och blir tvungna att flytta.

Folk försöker få lokala tidningar (ex. VLT.se) att uppmärksamma detta men utan någon framgång.

” Här bor jag (inte länge till, som tur är) det är jag och några få familjer till som betalar våra egna räkningar. Resterande lägenheter (62st) är det vi skattebetalare som hjälps åt att betala för. Det är alltså HELT nybyggt och med dom dyraste hyrorna i hela Västerås! 😆 Det är kaos här, har tagit massa bilder på hur det ser ut på den nya fina innergården varje vecka 😊 sopor över allt. Kiss och bajs i trapphusen. Flytta möbler och borrar mitt i nätterna. Gap och skrik. Små barn som är ute sent, utan tillsyn av vuxna. Stölder. Väktarbolag som åker där, dygnet runt. Är verkligen glad att jag vet var mina skattepengar går 👍🏻 bra jobbar MIMER och kommunen”

Tycker inte det är mycket att orda om. Beställer man Mellanöstern, får man Mellanöstern i flathetens land…

Bild från Anna Fjällbergs Facebook. Det verkar som kommunen glömt att städa efter herrefolket. Observera att det står en container under soporna.

-Petterssons skrev om detta redan 2017 Dyraste och nyaste lägenheterna till migranter. Svenskar tvingas flytta…,men det är inga konstigheter. I kalifatet betalar de otrogna extra skatt till muslimerna, det kallas Jizya…

VLT.se skriver bakom betalvägg, att ovanstående inte stämmer. Att ytterst få lägenheter (4 st av över 200) går till invandrare och bidragstagare och att nedskräpning inte förekommer.

Sveriges Radio skrev i september 2017 att 44 procent av lägenheterna, som är Västerås dyraste, betalades av socialen.

Liberalernas oppositionsråd Jesper Brandberg blir upprörd när han hör talas om siffrorna: — Det här ju bedrövligt. Jag förstår inte vad de styrande i staden håller på med. Jag är väldigt kritisk till att det har fått bli på det här sättet, säger han till P4 Västmanland. Jag förstår om vanligt folk blir förbannade.

Sverigedemokraternas oppositionsråd Ann-Christin From Utterstedt menar att staden måste hushålla mycket bättre med sina pengar. – Det kan ju inte vara meningen att välfärdspengarna ska gå till att betala jättedyra bostäder åt människor som inte har råd att betala dem själva, säger hon till P4 Västmanland.

En insändare i Västerås tidning skriver att det är:  Snuskigt med sopor på Nordanby, Jag undrar vad det är för fel på människor på Nordanby äng som INTE kan sortera sina sopor korrekt eller ens slänga dem i tunnan?…och avslutar med ska ni bo här får ni också anpassa er efter vår sopsortering/hantering…

Västerås Tidning skriver om problem med nedskräpning och återvinning och att de har trygghetsvärdar i området.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


40 responses to “Dyraste och nyaste lägenheterna till migranter. Svenskar tvingas flytta…

 • Mange

  Vilket jädra struntprat! Det här är en gammal ”nyhet” som dessutom är falsk. Skärpning!

  Gilla

 • Maya

  Är det skönt att ligga på en madrass fyllt med sedlar ? Vissa tjänar bra på invandringen.

  Gilla

 • Maya

  Det här var nog det dummaste jag har läst på länge. Min väninna bor i Rinkeby och berättar att man kan inte lämna tvättstugan då de nya kommer och stoppar tvättmaskinerna och gör våld på luckor, då de inte alltid vet hur man gör för att avbryta tvätten.Kläderna slängs på golvet och akta dig om du vågar protestera.
  En dammsugare stoppades i en sopnedkast som är relativt nymonterad. Det kostade 85 tusen att avlägsna det, då hela den nya anläggningen tvingades att montera om.
  Jag anser att varje delkommun kan bära sina egna kostnader.Varför skall vi bekosta allas skadegörelse?
  Orvar, dra något gammalt över dig.

  Gilla

 • ThePeter

  Du får inte till det riktigt, IRONI skall ha en liten touch.

  Gilla

 • Fjölet

  Japp det är bara att titta runt vad vi ser är en Container.
  kartonger kartonger kartonger
  nytt nytt nyttt
  DE har ju JULAFTON DYGNET RUNT PÅ VÅRA SKATTEPENGAR.
  Ja -a ni politiker, social förvaltare och ekonomer är duktiga som sprider våra pengar vind för våg, till absolut ingen nytta,
  kom sen och säg att pensionärerna inte betalt in tillräckligt med pengar
  dra ned på sjukvård
  mm
  ni har då jädrans inte någonsin mitt samtycke till denna totala ödelägelsen av svensk ekonomi och söndrande av vårat folk.

  Gilla

 • Även Vallentuna… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Jag läste precis nyheten angående Västerås. Vi bor i Vallentuna, Åby Ängar och tycker att Västerås nyheten är lik vår 🙂 Nybyggt […]

  Gilla

 • Kattsand

  Kommunerna/staten kommer vara tvungna att betala hyran oavsett, så gissar att hyresvärdarna har ”marknadsanpassat” sig med dyra lägenheter. Vi har en invandringspolitik som verkar vara gjord för att missbrukas.

  Gilla

 • Nizze

  Varför kan ej högutbildade människor bo i lägenheter. Hur bodde dom innan dom kom hit?

  Gilla

 • Maya

  I Rinkeby hade hyresvärden strypt vattentillgången till lägenheter då de som bor där inte har en hum om hur mycket vattnet kostar, så nu har de en liten stril i både köket och duschen efter renovering av lägenheter. De ordentliga får lida för dem som inte sköter sig.

  Gilla

 • Nela

  Knappast inte överallt. Jag bor där flyktingar har fått helt nybyggda möblerade lägenheter, de har tom vägrat bo på ett ställe kommunen byggde på så kommunen byggde ett nytt som dög bättre. Några lägenheter har de gett till vi vanliga Svensson och jag har sett själv hur de bara slänger ut skräp genom fönstren hur de slänger hipp som i soprummet. Jag jobbar i stans” ghetto” område å där får man vada bland mat och sopavfall i soprummet.

  Gilla

 • Stenbock

  Över hela landet samma visa. Just nu levererar skitblaskan Kvällsposten dagligen tårar över en Afghan och hans familj,som fått avslag och skall resa hem.
  Istället sitter detta skitblad och söker finna en utväg,för att söka få behålla familjen i Pangstaden. Har förstått att de levt på bidrag och haft gratis boende,i minst två år. Hur dumma tillåts dessa Skribenter vara ?
  Nåja,med 5 miljarder i utjämningsbidrag från landets skatteslavar,är det inte svårt att vara generös !

  Gilla

 • Bajen666

  Droger i allt för stor omfattning är aldrig bra när man ska kommentera på olika sajter….gör om gör rätt.

  Gilla

 • Nisse

  Att droger kan förvrida huvudet på folk, det vet vi, men fullständig kortslutning är ovanligt.

  Gilla

 • Psykvård Sverige.

  EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

  Det är DU som betalar !

  Stefan Löfven borde få pris, det är inte mycket han är bra på, men lura svenskar på att DET ÄR EN VINST FÖR SAMHÄLLET !
  det har han lyckats bra med…för det kan väl inte vara enbart dessa som skräpar ner och lever fan, som röstar på Socialdemokraterna.

  Idiotin är total !

  Gilla

 • grunehetgrot

  Orvar kan samla ihop alla 9 miljoner invandrare och förpassa sig ut i universum.

  Gilla

 • Bajen666

  Och protesterar man så är man rasist fascist främlingsfientlig och hör och häpna bakåtsträvare.

  Gilla

 • ossie

  Verkar vara en underbar mångkulturell boendemiljö.

  Gilla

 • Peter Andersson

  Skulle tro att deras hemländer är glada att de blivit av med dem och skrattar gott och förnöjt.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Hela världen asgarvar åt Sverige som har den dummaste människan på jorden som statsminister.

   Gilla

   • Maya

    Det är fel på folket också.jag tog tempen häromdagen med mina kunder och undrade vart Sverige är på väg.Här arbetar man in i döden och nyanlända skall vi försörja från dag ett med bostäder och bidrag. Svensken svarade att de håller inte med mig! Inte sade jag.Min pension är drygt 9000 netto och jag har arbetat här mycket så varför skall de nya få mera i fickan utan prestation. Svaret var att det var så synd om dem. Man blir så uppgiven.

    Gilla

 • turrim

  Det kommer fler med anhöriginvandringen. Alla partier utom M och SD ställde upp för Mp i riksdagsutskottet. Morgan ska utreda men när det är klart så har alla redan hunnit hit.

  Gilla

 • Ståfräs

  Lite skräp bara, inget för Greta att plocka upp när man har större visioner som att rädda jorden.

  Gillad av 1 person

 • fete

  Dom förstör överallt där dom drar fram likt kackerlackor

  Gilla

  • Cirkusen fortsätter.

   Just det….skadedjur…kackerlackor, löss, loppor, myggor, råttor….och de sjukdomar som de själva kanske bär på….AIDS, (HIV), SMITTKOPPOR, DIGERDÖDEN, KOLERA, MALARIA, TYFUS m.m. m.m.

   Vem vill bo granne !?… när din granne har saneringsfirman hos sig varje vecka, eller att han spottar blod i trappuppgången !? 😳

   Gilla

 • Gustavsson

  Som man bäddar får man ligga. Hade vi gjort någonting åt denna vansinniga massinvandringsvåg tidigare, hade vi sluppit alla dessa problem. Tyvärr så är svenskarna alldeles för flata och finner sig i denna sin egen undergång, vilket gör att man i mångt och mycket får skylla sig själv.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Det är de Svenska väljarna som är orsaken till att Sverige inte längre existerar. Sossarnas väljarkår delar på en hjärncell.

   Gilla

 • Lisa.

  Varför gör våra folkvalda så här mot oss?
  Brottslingar från hela världen välkomnas hit, men det medför att fängelserna är överfulla.

  Gilla

 • Tore

  Röstar man på socialdemokraterna får man deras politik, tyvärr begriper inte det korkade Svensken det.

  Gilla

  • Lisa.

   70% röstade inte på denna regeringen.
   Kan någon förklara det här med demokrati?

   Gilla

   • Tore

    82% röstade så att denna regering vart möjlig att bilda.

    Gilla

   • Tore

    Svar 82% av befolkningen vill ha ett kalifat dvs majoriteten då får dom det
    Dvs demokrati

    Gilla

   • Hanna

    Annie sa att hon aldrig skulle släppa fram SD samtidigt som hon ville ha en alliansregering. De flesta förstod vad hon skulle sätta främst men flera blev lurade. Förhoppningsvis går man bara på det en gång men L brukar köra samma grej varje riksdagsval. Våra barn blir de som får betala priset för det här. Mindre städer och orter gör det redan, men där bor ju bara rasister( ironi)

    Gilla

   • Tore

    Annie har sagt att det finns plats för 30-40 milj människor i Sverige, behöver hon säga mer?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: