Dyraste och nyaste lägenheterna till migranter. Svenskar tvingas flytta…


INVANDRING. Västerås kommunala bostadsbolag Mimer ger ut sina dyraste och mest lyxiga lägenheter till migranter. Folk kan inte bo tillsammans med dem och blir tvungna att flytta. 

Folk försöker få lokala tidningar (ex. VLT.se) att uppmärksamma detta men utan någon framgång.

Från Facebook: ” Här bor jag (inte länge till, som tur är) det är jag och några få familjer till som betalar våra egna räkningar. Resterande lägenheter (62st) är det vi skattebetalare som hjälps åt att betala för. Det är alltså HELT nybyggt och med dom dyraste hyrorna i hela Västerås! 😆 Det är kaos här, har tagit massa bilder på hur det ser ut på den nya fina innergården varje vecka 😊 sopor över allt. Kiss och bajs i trapphusen. Flytta möbler och borrar mitt i nätterna. Gap och skrik. Små barn som är ute sent, utan tillsyn av vuxna. Stölder. Väktarbolag som åker där, dygnet runt. Är verkligen glad att jag vet var mina skattepengar går 👍🏻 bra jobbar MIMER och kommunen”

Läs gärna kommentarerna från detta inlägg på Facebook. 

-Pettersson tycker inte det är mycket att orda om. Beställer man Mellanöstern, får man Mellanöstern i flathetens land…


53 responses to “Dyraste och nyaste lägenheterna till migranter. Svenskar tvingas flytta…

 • Dyraste och nyaste lägenheterna till migranter. Svenskar tvingas flytta… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] skrev om detta redan 2017 Dyraste och nyaste lägenheterna till migranter. Svenskar tvingas flytta…,men det är inga konstigheter. I kalifatet betalar de otrogna extra skatt till muslimerna, det […]

  Gilla

 • Jessica Alvén

  Tyvärr dagens sanning…

  Gilla

 • Jörgen

  Enda landet i världen som premierar bidragstagare och pissar på skattebetalarna.

  Gilla

 • Mats

  Man gläds mer och mer dagligen,
  att man inte är med och betalar för denna idiot.
  Jobbar samt skattar varenda intjänad slant utomlands,
  vilket gör att man lutar sig tillbaka och ser på med ett leende.

  Märkligt, att så mycket ”trädkramare” kan hamna att
  bo i samma land.. Men, de finns säkert något konstig
  förklaring till även detta.

  Gilla

 • Alex

  Facebookinlägget går ju inte att hitta, så ni kanske skulle kunna ge vidare information och källor. Vilka lägenheter rör det sig om (gata och nummer)?

  Gilla

 • Tomtom

  I många kommuner byggs det nytt och är ett krav politikerna att alla flyktingar som kommer, oavsett om det finns jobb eller boende, men ett fast boende skall de ha. Det brukar vara de kommunala hyresbolag/kommunen som gladeligen betalar vad det kostar. Dvs du och jag.

  Gilla

 • Göte Karlsson

  Synd om de permanent.boende! Asylsökande blir av med sitt tillfälliga boende de fått genom migrationsverket så snart de fått asyl. Då blir det anvisning genom Arbetsförmedlingen eller att den bostadssökande får skaffa boende på egen hand. Väntetiden för asyl sjunker som väl är och bostadsfördelningen återgår till det normala.

  Gilla

 • Observator X

  Det här kommer att ske i de flesta kommuner. Förrädarpolitikerna ger de kommunala bostadsbolagen i uppdrag att få in överskottsbiomassan i kommunen.
  Jaaa….och den stenhårde svenske mannen och den lika järnviljeförsedda svenska kvinnan reser sig som en person och gör till slut upp med de Sverigefientliga i kommunernas förvaltningshus, tar sig in till kommunfullmäktiges möten och gör upp med förrädarna en gång för alla.
  ..nej.
  Vi riktiga svenskar kommer att finna oss i att knuffas ut, underdåniga går vi med på precis vad som helst.
  Det var nog fan ren tur att Sverige var neutralt under VK II, vi hade fått skulden för massdöden av tiotusentals ryska/tyska soldater: De hade skrattat ihjäl sig över den totala frånvaron av vår förmåga till kunna försvara och stå upp mot idioti.
  Det har jävlar inte ändrats någonting sedan dess. Ingenting.

  Gillad av 1 person

  • Ingmar Silfvast

   Man behöver inte gå så långt tillbaka i tiden De många i europa i dag som håller på att skratta ihjäl sej åt den svenska blåögdheten.och naiviteten Men som.man säger När de e i byxorna e de för sent

   Gilla

 • age

  Det är ändå bara början!

  Gilla

 • Victoria

  Detta är för fan sjukt. Ska de vara så lägnheter förstörs. Bilbränder mm .
  Ska våra skattepengar gå till sånt jävla skit och vart i helvetet är vårt samhälle på väg nånstans.
  Ge lägenheter istället till folk som verkligen behöver ,tänk på vårat eget folk istället.
  Dem behöver verkligen hjälp.😠😠😠😠😠

  Gilla

 • centurion

  Invasionsverket försnillar 1 miljard / vecka. Men det är ju bara skattebetalarna´s svett, så egentligen är det nog gratis.

  Gilla

 • Britt-Marie Wilhelmsson

  Jag är glad att jag bor i villa/hus på landet och inte har dessa problem (ännu). Har bott i Västerås men är glad jag kom därifrån (hade inget med invandrare att göra).

  Gilla

 • Suzie

  Vänta och se värre kommer det bli såsom folkutbytet fortskrider allt enligt socialistregimens planer.Likheterna med amerikas urinnevånare som de europeiska kolonisatörerna bedrev systematisk utrotning på kommer att bli än mer märk och kännbar här i Svea rike.Allför många svenskar är gravt regim-hjärntvättade bortom räddning till skillnad mot indianerna som med öppna ögon,öron och verklighetsförankrade visste vad och av vem och varför de utsattes för av Amerikanska ledare och alla deras lakejer,utan armen hade de inte haft så stor framgån med folkmordet på indianerna.

  Gilla

  • CanCan

   Jag härme idiot förklara Suzie. Hade USAs regering någonsin försökt att ”systmatiskt utrota” oss, så hade jag inte levt idag.

   Suzie läser nog snöflingornas revisionistik historia, och inte fakta.

   Ville bara påpeka detta.

   Gilla

   • Suzie

    Idiot beter du dig som och oförskämd med och dessutom uppenbart väldigt okunnig om Amerikas urinnevånare the native americans.Det finns väl andra ställen såna som du kan vara på där likasinnade finns på din nivå,det är så trist med folk som inte förstår och inte är insatt i ett ämne men prompt måste kasta skit på personer de inte vett ett dyft om och inte känner till den personens kunskaper i ämnet i fråga heller.
    Studerar man amerikas indianer,urinnevånarna där från 1500 talet och fram till början av 1900 talet så vet man att det var över 50 miljoner indianer och 500 olika indianstammar innan conquistadorerna kom till Amerika och i början på 1900 talet fanns ca 1 1/2 miljon indianer kvar och en handfull stammedlemmar fanns kvar,resten hade utrotats / dukat under på olika sätt pga av giriga conquistadorer som kom i allt större mängder till Amerika.Jag har ägnat decennier åt att läsa,lära och studera the native americans och deras så grymma och tragiska historia och öde när conquistadorerna först kom till Amerika.Jag har stor respekt för och högaktar the native americans kultur,levnadssätt,kärlek till naturen,jorden,djuren och skaparen,den store Anden och Fadern.Deras livsvisdom,klokskap,ödmjukhet och respekt för allt levande och livet självt,de levde ett med naturen och djuren och moralen var mycket hög.Girighet och maktfullkomlighet och egoism som allför många människor i världen har i sig fanns inte hos dessa fantastiska naturfolk.

    Gilla

   • Skåningen

    Till Suzie: Det är du som är oförskämd. Han/hon som tydligen är ättling till ursprungs-befolkningningen i Nordamerika har väl rätt att yttra sig. Min gammelfarmor var creeindian, så jag är också ättling till detta folk. Till sist; utrotningsförsöket misslyckades. Så många indianer som det finns idag har det tidigare aldrig tidigare funnits

    Gilla

 • Rajjan

  Vilken sabla tur att jag flyttade från stan. Jag hade inte kunnat hålla käft och hade förmodligen blivit ihjälslagen av nån kränkt jävel.

  Gilla

 • Freddy

  Fejjanlänkar funkar ej

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Bostadsbolaget Mimers styrelse borde i sällskap av den agendajournalistiskt genomsyrade och faktafrånvända tidningen VLT personligen tvingas ansvara för de följder deras i grunden rent kriminellt samhällsfientliga beslut åsamkat vårt älskade Västerås.

  Att upplåta objekt av denna förnämliga standard åt MENA-ockupanter utan all tillstymmelse till social kompetens och ansvarstagande, och därmed tvinga de ordinära lägenhetsinnehavare som investerat i ett gott boende att söka sig annorstädes hän, måste jämte alla övriga invasionsrelaterade brott som begås, representera det värsta övergreppet i Västerås stolta historia.

  Skam vidlåder samtliga inblandade! Er kapitala omdömeslöshet överträffas endast av den uppseendeväckande bristen på civilkurage och den vederstyggliga girighet som profilerar de opportunistiska globalisterna.
  Ni har å det skändligaste svikit kommuninvånarna och är enbart värda vår rättmätiga vrede!
  Andreas.

  Gilla

  • Nils-Allan

   Jag hoppas att någon lägger ut en lista på alla ansvariga som helst många uppfattar som en ren dödslista och att många sen arbetar för att verkställa den. Alltså inte någon som helst uppmaning till brott, utan bara en personlig förhoppning.

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Tack, Nils-Allan!
    Jag delar Din motiverade vrede och förstår Dina tankegångar.
    Andreas 🙂

    Gilla

   • Josef Baranyi

    Och Löfven vill ha röster…😠😠😠😠

    Gilla

  • Josef Baranyi

   Västeråsare! Ut på gatorna och KRÄV att de ansvariga omedelbart avgår. Jämfört med tiggarna är detta rena rama förintelse av de Svenska invånarna. Protestera tills de avgår! Tillåt inga maktfasoner längre. Politikerna är till för folket. Och INTE tvärtom!!!

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Tack för den utmärkta svarsrepliken!
    Det måste tydligen gå ännu längre innan det tröga svenska folket inser att verklig fara är på färde – en fara ingen av oss kommer att kunna undgå – och därmed förmås att mobilisera sina styrkor, låta budkavlen cirkulera samt gå man ur huse för att manifestera den välmotiverade vreden.
    Andreas.

    Gilla

 • Tony

  Klart som fan att den nya adeln ska bo i dom finaste husen, ja när andra pröjsar kan man lika gärna bo nobelt? Visst är det rena vinstmaskinerna som den sorgliga regeringen låter stanna i låt gå landet Absurdistan.

  Det är nybyggt idag, men kom igen om ett år så kan man nog inte skilja detta hus från ett från ett förfallet hus från 30 talet, när man själv inte betalar är man inte så noga med hur man beter sig.
  Ordet tacksamhet finns inte i vokabulären, inte ens på SFI kurserna?

  Gilla

  • Grune

   Det går så här när man har en islamsk regering som gör allt för att utrota Sveriges befolkning och ersätta den med grovt kriminella analfabeter från Afrika.
   I Södertälje där jag bor finns ett helt bostadsområde som förr ägdes av Telgebostäder, Det är sålt och kommer att renoveras.
   Efter renoveringen så kommer en tvårummare att kosta lika mycket som jag betalar för min fyrarummare i grannhuset.
   Detta innebär att alla Svenskar flyttar därifrån och negrer som sos betalar hyran för flyttar in. Alltså betalar vi skattebetalare deras boende i lyxsanerade bostäder medans Svenskarna flyttar till en annan del av Sverige eller utomlands.

   Gilla

 • NisseBerra

  Och det är ju skönt att ens skattepengar kommer till nytta…. Som artikeln här. Och inte slarvas bort på en massa onödiga saker!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Man ser på en del kommentarer att tyvärr lever många svenskar i det förflutna!

  ”Det du kan göra antar jag, är att gå med i hyresgästföreningen och dokumentera allt obehag och skicka hyresgästföreningen på din fastighetsägare.”

  Gilla

  • NisseBerra

   Hyregästföreningen, luktar vänster…. I stort sett lierad med (S), skulle Hyresgästföreningen bråka om detta…?? Sopas nog ner under nån matta….

   Gilla

  • Grune

   Hyresgästföreningen har tyvärr bytt namn till HYRESVÄRDSFÖRENINGEN. Så hyresgäster göre sig inte besvär.

   Gilla

 • NisseBerra

  Till våra framtida pensionsräddare är bara det bästa bra nog…. Vi måste ju se investeringen på sikt, liksom….

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Fint att se alla kartonger från nya möbler som dom har slängt ut på gatan!

  Endast det bästa är gott nog åt ockupanterna!

  Gilla

 • gamgubben

  Inte alls märkligt, vilka av befolkningen har råd med dagens nybyggda lägenheter? Inga andra än migrationsverket. ”Lätt att vara generös med andras pengar” är numera ett axiom i de kretsar som får sin lön bekostad av samhället.

  Gilla

  • NisseBerra

   Ja, visst är det härligt… Att betala världens högsta skatter och för det får du numera ingenting. Visserligen är luften fortfarande gratis och att gå på gator och torg, men det kan säkert ändras också. Allt går ner i det svarta hålet benämnt ”INVANDRING” och det verkar oändligt stort. Ja, och att invandrarna skulle vara landets framtid måste väl ändå få kallas ”Den offentliga lögnen”….

   Gilla

   • Nils-Allan

    När jag var liten skämtade man om att juden införde skatt på allt, men att luften ändå var gratis. Juden fick naturligtvis höra det skämtet och gav sig fan på att det måste han också beskatta goyerna på. Och nu har vi ju koldioxidskatt..

    Gilla

  • Grune

   Alla som inte vill bekosta invandringen i Sverige borde dra av dessa kostnader som oförutsedda utgifter i deklarationen. Det kan väl kanske också dras av som ökade levnadsförhållanden, eller något ditåt.

   Gilla

 • introvert

  Är det inte dax att avsluta masspsykosen i Sverige? Får aldrig skattebetalarna nog? Notan på spektaklet hammar ju hos oss. Välfärdsstaten dumpas år efter år! När vaknar folket?

  Gilla

  • Hans Nilsson

   För att det skall gå att väcka upp merparten av det Svenska folket ur sin masspsykos måste det till en ekonomisk och social kris av sällan skådat slag under mycket lång tid. En ny 90 tals kris räcker INTE på långa vägar för att väcka sjusovarna.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Helt enligt folkviljan!

  Gilla

 • Lena

  Vi är på väg att ge efter för skit”kulturer”, varför ???

  Längtan efter ”lortsverige” ?

  Gilla

  • eva

   Fick direkt associationer till Paradise Hotel när jag såg bilden som illustrerade inlägget. Men du hann före! Tummen upp.

   Gilla

  • Maria

   Detta ser man överallt där dessa människor bor. De är inte heller vana vid arbete som det visas i videon också. Man kritiserar ofta östländerna men det har inte gått att integrera dem under flera hundra år.

   Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Våra BÄSTA valarbetare.

  Gilla

 • NisseBerra01

  123

  Gilla

  • NisseBerra

   Ja, det här inlägget var bara ett test. Det verkade som om mailadressen blivit blockerad..!! 😉 Men det är ju som vanligt bara att modifiera den redan fejkade mailadressen med nåt tecken…. Kom ihåg det.

   Gilla

 • centurion

  Men varför är det så ostädat ? Har den svenska pigan tagit semester ? Skynda- Skynda. Snart kommer nästa lass. Adeln är verkligen på hugget.

  Gilla

  • eva

   Man längtar hem till södra och östra Medelhavet och till den sophanteringskultur som råder där. Hemlängtan, inget annat.

   Gilla

  • Grune

   Det blev så här. Svensken blev nämligen ett riktigt svin bara för att det kom invandrare till bygden. Det är nämligen Svensken som står för allt som är dåligt i det här landet. Morden, bränderna våldtäkterna, Misshandlingarna och den försämrade välfärden.

   Gilla

 • Jhonsson

  87 % av svenskarna ville ju ha det så, så det är väl inget att gnälla över.
  Det är ändå bara en liten del av den av politiker och media så prisade mångkulturen.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är som det är, enkla sanningar är precis enkla sanningar.Det tål att upprepas tar man hit Mellanöstern så blir det Mellanöstern. Har man dessutom en byfåne till statsminister så går det åt helvete. Vi har själva valt med vår demokrati.87% har röstat för undergången.Tack för det och tack för mig ha en underbar söndag i byfånens Sverige. Adolf

  Gilla

 • ossie

  Man kan ju alltid hoppas at en del som drabbas har röstat för detta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: