SD-väljare är dumma i huvudet


INRIKES. Trelleborgs tillträdande kommunikationschef Johan Adolfsson skrev på Facebook i september ”Röstar du på SD är du nog dum i huvudet”. Nu vill Helmuth Petersén (SD), oppositionsråd i Trelleborg, stoppa anställningen.

– Jag är verkligen förbannad. Det här är riktigt illa. På gränsen till förtal. Sverigedemokraterna är det största partiet i Trelleborg. Vi fick 31 procent i riksdagsvalet och 26 procent i kommunvalet. Den tillträdande kommunikationschefen tycker alltså att en tredjedel av väljarna är dumma i huvudet, säger Helmuth Petersén.

Sverigedemokraterna i Gävle har skickat skärmdumpar av flera inlägg som kommunikationschefen i kommunen, Johan Adolfsson som alltså börjar sina nya anställning som chef i Trelleborg i höst, har gjort på Facebook. Helmuth Petersén delade några av skärmdumparna i SD Trelleborgs Facebookgrupp, vilket Trelleborgs Allehanda var först att rapportera om.

BLAND SKÄRMDUMPARNA finns bland annat inlägget där Johan Adolfsson skriver ”För mig är det enkelt. Röstar du på SD är du nog dum i huvudet”. I ett annat inlägg som Adolfsson har delat jämförs Jimmie Åkesson och Richard Jomshof, partisekreterare för SD, med Adolf Hitler.

Helmuth Petersén har meddelat kommundirektör Fredrik Geijer att Sverigedemokraterna i Trelleborg inte vill att Johan Adolfsson börjar sin anställning.

För flera år sedan skrevs det en hel del om Richard Jomshof och att han inte fick jobb som lärare eftersom han var Sverigedemokrat. Han hävdade att yrkesrollen som lärare och hans politiska åsikter som privatperson var två helt olika saker, är inte den här situationen en liknande?

– Nej. Det är inte lämpligt att en högt uppsatt tjänsteman är så oförskämd. Hade han uttryckt sig mer nyanserat så hade det varit en helt annan sak. Det här är en person som ska kommunicera med kommunens invånare.

Läs mer på Lokaltidningen.se…

-Pettersson säger att Johan Adolfsson är en man som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Johan var tidigare kommunikationschef på Gävle kommun. Där anställde han journalister som ska ge en förskönad bild av kommunen. Adolfsson, som själv arbetat som journalist, håller sig noggrant undan frågor från journalister i sociala medier. Han tar dessutom bort journalister från Facebook om det ställs kritiska frågor i flödet. Allt ska vara positivt. Det som riskerar att svärta ner fasaden tas bort. John Adolfsson saknar trovärdighet, så att han ber om ursäkt betyder inte ett dugg. Han borde flytta till ett kalifat.

Behöver Trelleborg verkligen en kommunikationschef? Det är bättre att använda pengarna på annat.

Johan Adolfsson låg bakom skylten nedan:

Detta trots att Gävle har och har haft stora problem med islamister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “SD-väljare är dumma i huvudet

 • eugenecork

  de som tycker vi är dumma i huvudet, skall va inihelvete förbannat glada över detta…i annat fall skulle de inte ha kunnat knalla omkring här denna dag, att bli hånad för att vara människovän är inte roligt

  Gilla

 • Lisa.

  Sparka oduglingen, han är körd.

  Gilla

 • ossie

  Hur kan ett sånt anti SD pucko bli anställ i en skånsk kommun där SD är störst ???

  Gilla

 • Donkeshot

  Johan Adolfsson påminner om den där idioten som kör i fel körfält mot alla de kommande bilarna och blir förbannad för att alla kör i fel riktning.

  Gilla

 • Tony

  Ja en fullständigt onödig tjänst, kommunpolitikerna är kopior
  av regeringsföreträdarna, finns det inte en tjänst så får man
  uppfinna en. Att man sen ens funderar på att ta in en arrogant
  skitstövel säger ju en del om resten av gänget!

  Gilla

 • turrim

  Ingen, inte ens de som är dumma i huvudet på riktigt, kommer att tro på budskapen från Trelleborg. En felinvestering.

  Gilla

 • grunehetgrot

  Har man den inställningen till Sveriges enda politiska parti så skall man flytta till ett muslimsk land.

  Gilla

 • Maya

  Hoppas att SD gör polisanmälan.Varför skall man ha en person som kommunikationschef, som har ingen respekt för folket och kallar dem dumhuvuden.

  Gilla

 • Nicklas

  Skulle vilja vända på steken. Alla de som inte röstar på SD är ofattbart korkade och saknar helt konsekvenstänk. De röstar för att såga av den gren vi alla sitter på.

  Gilla

 • Stenbock

  Vad i alla sina dar skall lilla Trelleborg med c:a 45.000 invånare,med en sådan överflödig tjänst ! Låt honom sitta kvar i Gävle,där han tycks trivas bland de invandrade sopsäckarna.
  Måste väl finnas åtskilliga söder om landsvägen,som kan kvittera ut lön för denna onödiga tjänst ?

  Gilla

 • Ture

  Folk som inte respekterar demokratin och som inte kan acceptera att folket har röstat fram SD, ska inte ha inflytelserika uppdrag i samhället. Så är det bara.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Kommunikationschef Johan Adolfssons CV, var säkert ful med fraser byggda på ” allas lika värde”. När han sökte jobbet. Fast i verkligheten har han tydligen ytterst svårt med den frasen.

  Finns ett svenskt ordspråk som täcker in ”fasadmänniskorna”.

  “Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.“

  Gilla

 • Irene Andersson

  Återvandring, rekommenderas även SD som val manifest.Att inte fega.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: