Stäng

Över 10 bilar i brand på parkering i Stockholm

BROTTSLIGHET. Flera bilar började brinna på en parkering i Östberga i Stockholm under natten till söndagen. – Ett tiotal bilar har brunnit, säger Per Johansson, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral, rapporterar Expressen

Larmet kom vid 01.05. Ett vittne berättar för Expressen hur han hörde höga smällar när flera bilar fattade eld på parkeringen. – Det är en hel parkering som brinner. Det är massvis med poliser och brandbilar på plats. Det är mycket rök så polisen har skickat bort oss, säger vittnet. Räddningstjänsten kom snabbt på plats och fick branden under kontroll.

Senast för en vecka sedan brann det nio bilar i Östberga.

-Polisen arbetar snabbt, för den branden är ingen gripen och förundersökningen är nedlagd. Statsminister Löfven låter hälsa att det är lugnt, Det ingår i trygghetspaketet för att höja BNP…

Om Östberga på bloggen…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

6 reaktioner på “Över 10 bilar i brand på parkering i Stockholm

  1. Östberga har blivit en skrämmande plats för svenskar att bo på.Om de inte tillåter sin betalda parkering till en annan -länning blir de hotade och följden kan vara vad som helst. En bekant bor där, han säger att det är kört

  2. Usch inte bra för klimatet/miljön detta, var är Greta när sånt här sker.?

    Sån här utländsk lek borde hon ju fördöma grovt med sin sura min och eventuellt kalla till brandstrejk.

  3. Teknikens Värld eller någon liknande kunde framställa en lista på bilmodeller som har en upphöjd risk att spontant självantända så man kunde vara förberedd som bilköpande kund. Följer man med nyheter så finns det tydligen väldigt många sådana bilmodeller som lider av detta problem i just Sveriges särskilt speciella och komplexa klimat. I Finland och Norge så är tydligen sådana bilmodeller förbjudna, eller så har dom lite annorlunda väder/klimat där, inte vet jag.. Det gjordes bättre grejer förr, inte minns jag att någon SAAB stod i brand någonstans på en parkering 1982 inte.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: