Iran sköt mot mot USA-drönare före attacken


UTRIKES. I samband med attackerna mot två tankerfartyg i Omanbukten avfyrade Iran en luftvärnsrobot mot en obemannad amerikansk drönare. Det uppger källor för CNN och Fox News. Roboten missade dock sitt mål.

Enligt CNN:s uppgifter hade drönaren innan den blev beskjuten observerat hur iranska fartyg närmare sig tankerfartygen, enligt källan, som emellertid inte säger om drönaren såg när själva attacken genomfördes.

Båda kanalerna har också uppgifter om att Iran sköt ner en annan amerikansk drönare bara några dagar före attacken.

Det finns också anledning att tro att det finns en “smoking gun” dvs drönarvideo på hela händelseförloppet, både före och efter, rörande explosionerna på tankfartygen. Den videon som finns där den förmodade magnetminan avlägsnas är avsiktligt släppt i lågkvalitet.

The Drive

Daily Mail

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Iran sköt mot mot USA-drönare före attacken

  • Bajen666

    Har en Amerikansk drönare kört så vilse så ska den skjutas ner.

    Gilla

  • Kenth Andersson

    Det gäller för Världspolisen USA att hitta en bra anledning för att kunna angripa Iran, precis som när man gick in i Irak och avsatte Saddam Hussein på grund av massförstörelsevapen som inte fanns !

    Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: