16 thoughts on “Hur blir inbördeskriget i Sverige?

 1. https://imgl.krone.at/scaled/1149609/v0084c4/630×356
  Bilden ovan har jag lånat från Kronen som ikväll har ett brett reportage över de nya Jihadisterna inom IS. Där utbildas de kvinnor som i Abzurdien kallas,”stackars tillfångnatagna kvinnor”.Och där de styrande i Fjollträsket grubblar över,hur de skall kunna befria,och flyga ”hem” dem !
  Flera som just nu (till stor del) befinner sig i fångläger i M-Östern,är fyllda av hat mot allt och alla,utom radikala muslimer.
  Något som verkligen framgår av detta Kronen-reportage.
  Ledningen inom IS-organisationen nyttjar detta,genom att erbjuder dem tjänst i nybildade kvinnliga terrorist-regementen.
  Det lär inte dröja länge,innan vi får uppleva hur dessa islamska amazoner kommer utföra spräng-,och skottdåd bland godhjärtade otroende,i västliga delen av världen.

 2. Tror allvarligt det kan bli som i Houllebecqs roman från 2015 att en
  ( på pappret) ”moderat” muslim släpps fram som bättre alternativ än högerns nationella kandidat. Därefter ändras lagen och samhället snabbt men stegvis enligt sharialagar- universiteten stöps om, män uppmanas skaffa flera fruar, fransmännen finner sig i detta. Intressant men skrämmande bok.

  • Blir det inbördeskrig i detta land så tippar jag på

   Östeuropa starkast med bulgarer o turkar ryssar o jugoslaver ja du dom bråkar man inte med det vet tom analfabeterna

   Arab o afrikanerna

   även om turkar är muslimer så lever dom inte som pest o kolera araber o afrikaner

   Turkar o öst kommer bra överens här i Sverige då turkar gillar leva fritt o inte bryr sig som bosnier om religion min gissning

   M.m

   Ni svenskar får själva haha ni har inte ens en militär sjukt

   Hoppas detta inte händer med tack vare er svaghet o feghet korruption m.m kan detta ske

   hoppas inte hoppas vi kan kasta ut afrikaner o framförallt araber ut från detta land dom har inget här att göra o jag är inte svensk som skriver detta

   • ”White”!
    Konstigt, jag har alltid inbillat mig att jag
    kan läsa och förstå svenska språket.

 3. Varför finns Syrien med som alternativ? I Syrien är det inget inbördeskrig utan det är invällande muslimer från grannstaterna men även Europa som vill ha mer makt och som bekostas av framförallt Saudiarabien, USA, EU. Saudierna har även skickat mängder med jihadister som bland annat upprättade IS vars skadade soldater fått vård och hjälp från Israel. Huvudelen av de stupade är av utländskt ursprung och inte syrier.

 4. Det är vi som är de i historien undangömda goterna. Ingen klara att besegra oss i ett jämbördigt krig.

 5. Något inbördeskrig med infödda svenskar inblandade, tror jag inte kommer att inträffa. Det är vi alldeles för flata och hjärntvättade för att ställa upp på. Däremot om SVT skulle hota med att dra sig ur Mello ; då skulle blodet börja svalla på universum´s mest korkade folk.

  • Varför skulle en svensk trygg mångkulturälskande 82:a ställa upp i ett inbördeskrig ?

 6. Stefan Löven är STOLT och detta är planerat sedan länge av Socialdemokraterna, – lyssna på sjökaptenen och f.d. byrådirektören på Sjöfartsverket Stefan Torssell, intervju nr 39 (om jag minns rätt) SWEBBTV på Youtube!!

 7. I Jugoslavien resulterade republik Srpska, tror inte att svenskarna ens kan rädda en del av sitt land.
  I Libanon lever kristna kvar i norr, tror inte att svenskarna tilläts leva kvar i kalifatet Sverabia.
  Blir väl därför snarare som Syrien/Irak, en total utplåning av svenskhetetn/kristenheten med tiden.

 8. Kriget kommer vara mellan olika invandrar grupperingar, Svenska försvaret är helt borta.
  Sen kommer det finnas nationalistiska grupperingar som kommer strida och jaga vänsterpacket ut i havet.
  Jag tror inte det blir Svenskar mot invandrare utan full kalebalik och ett Stort hämndbegär från dom Svenska nationalististerna.

 9. Jag undrar bara vad vi har att sätta emot när inbördeskriget bryter ut i full skala.Svenska försvaret som knappast existerar längre ?? Vi får hoppas det inte sker under den årliga prideveckan i Stockholm för då är högste chefen för vårt inhemska försvar upptagen av PK svammel där !!! Suck !!

Kommentera