Läget är akut – flytta några tusen Södermalmsbor till Rinkeby


INTEGRATION. Vi skäms när vi flyger och väljer tåget om vi kan, vi har dragit ned på köttet, köper aldrig vatten på flaska och shoppar gärna second hand. Men en sak är vi absolut inte bra på och det är integration. Vi integrerar oss helt enkelt inte med samhället som det ser ut, skriver Emma Stenström i Dagens Industri, fortsättningen är tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson väntar med spänning på att Emma föregår med gott exempel och säljer eller byter fem-miljonerslyan på Södermalm, lämnar teatrar, kulturliv och krogar på Södermalm där hon bor och drar till Rinkeby, eller är Emma Stenström en sådan som tror att dubbelmoral är dubbelt så bra och tänker bo kvar bland de vackra stenhusen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Läget är akut – flytta några tusen Södermalmsbor till Rinkeby

 • Kenth Andersson

  Börja med att flytta politiker från riksdagens 8 partier !

  Gilla

 • Maya

  Tror inte att Wanngård ens har besökt Rinkeby.Jag åker dit ibland.En väninna bor där.
  Springer genom torget och har aldrig väska med mig. Läskigt att se alla vitklädda med vita mössor och bruna kaftaner på och kvinnor i burka till 98 %. Nej vi talar inte om paradiset på jorden.

  Gilla

 • Maya

  Jag ringde till Diskrimineringsombudsmannen och ville anmäla dem för diskriminering,när de vägrade att flytta sin verksamhet till Rinkeby! Mannen bara skrattade .jag sade att det vore bra för dem att bo nära sina klienter. Han tog inte emot anmälan.
  https://www.friatider.se/sura-miner-nar-do-tvingas-flytta-till-rinkeby
  DO flyttar inte till Rinkeby eller Tensta-källa sverigesradio.se

  Gilla

  • compulsoryunion

   Det är inget skämt att chefen heter/hette Mörk i efternamn, på DO. Han var f.d. JK:s närmaste mörkare. Påminner om Dart Wader, mörkrets härskare.

   Gilla

 • Karlsson

  Vadå integrera oss?
  Det är väl för fan inte VI som ska integrera och anpassa oss, vi bor här!!

  Vi måste börja med att skjuta det sinnessjuka narrativet totalt i sank, inte fan klampar du in i någons hem och får den personen som bor där att fråga DIG om HAN får ha fötterna på soffbordet eller ta en öl i kylen?

  Skärpning för tusan, att ens se det ur den vinkeln är att ge upp allt..

  Gilla

 • Billy Boy

  Det är tydligen svår bostadsbrist även i Rinkeby men Emma Stenström kunde ju kontakta socialdemokraten Karin Wanngård …

  … som gillar Rinkeby och kan säkert rekommendera Emma Stenström någon fin mysig lya där som skulle kunna passa henne alldeles perfekt.

  Karin Wanngård och Emma Stenström skulle ju t o m kunna bli bästa grannar om båda flyttade till samma område i underbara Rinkeby.

  Gilla

 • Nicklas

  Upp till bevis nu PK-folket som röstat för det kaos vi alla känner av idag. Hög tid att ni också tar del av det ni röstat för fast på mycket närmare avstånd som vi andra.

  Gilla

 • Kungen

  Vad är det som är akut ?? Finns det inte bostäder åt hela världen så är det så. Vad är problemet med det ??

  Gilla

 • Nosferatu

  Att vi inte vill integrera oss med de nya beror på politikernas migrationspolitik och konsekvenserna av den. Har de inget förstått?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: