Läget är akut – flytta några tusen Södermalmsbor till Rinkeby

INTEGRATION. Vi skäms när vi flyger och väljer tåget om vi kan, vi har dragit ned på köttet, köper aldrig vatten på flaska och shoppar gärna second hand. Men en sak är vi absolut inte bra på och det är integration. Vi integrerar oss helt enkelt inte med samhället som det ser ut, skriver Emma Stenström i Dagens Industri, fortsättningen är tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson väntar med spänning på att Emma föregår med gott exempel och säljer eller byter fem-miljonerslyan på Södermalm, lämnar teatrar, kulturliv och krogar på Södermalm där hon bor och drar till Rinkeby, eller är Emma Stenström en sådan som tror att dubbelmoral är dubbelt så bra och tänker bo kvar bland de vackra stenhusen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Läget är akut – flytta några tusen Södermalmsbor till Rinkeby

 1. Tror inte att Wanngård ens har besökt Rinkeby.Jag åker dit ibland.En väninna bor där.
  Springer genom torget och har aldrig väska med mig. Läskigt att se alla vitklädda med vita mössor och bruna kaftaner på och kvinnor i burka till 98 %. Nej vi talar inte om paradiset på jorden.

  • Det är inget skämt att chefen heter/hette Mörk i efternamn, på DO. Han var f.d. JK:s närmaste mörkare. Påminner om Dart Wader, mörkrets härskare.

 2. Vadå integrera oss?
  Det är väl för fan inte VI som ska integrera och anpassa oss, vi bor här!!

  Vi måste börja med att skjuta det sinnessjuka narrativet totalt i sank, inte fan klampar du in i någons hem och får den personen som bor där att fråga DIG om HAN får ha fötterna på soffbordet eller ta en öl i kylen?

  Skärpning för tusan, att ens se det ur den vinkeln är att ge upp allt..

 3. Det är tydligen svår bostadsbrist även i Rinkeby men Emma Stenström kunde ju kontakta socialdemokraten Karin Wanngård …

  https://pbs.twimg.com/media/DIe86iYUIAAHaII.jpg

  … som gillar Rinkeby och kan säkert rekommendera Emma Stenström någon fin mysig lya där som skulle kunna passa henne alldeles perfekt.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=BSH7T88TC-Q&w=560&h=315%5D

  Karin Wanngård och Emma Stenström skulle ju t o m kunna bli bästa grannar om båda flyttade till samma område i underbara Rinkeby.

 4. Upp till bevis nu PK-folket som röstat för det kaos vi alla känner av idag. Hög tid att ni också tar del av det ni röstat för fast på mycket närmare avstånd som vi andra.

 5. Vad är det som är akut ?? Finns det inte bostäder åt hela världen så är det så. Vad är problemet med det ??

 6. Att vi inte vill integrera oss med de nya beror på politikernas migrationspolitik och konsekvenserna av den. Har de inget förstått?

Kommentera