Ramadan Bombathon 2019 Slutresultat 861-1

ISLAM. Islam är den yngsta av de stora världsreligionerna. Det finns en avgrund av skillnader mellan islam och kristen tro. Våldet är legitimt på ett helt annat sätt. Övergreppen blir därför otaliga. Islams kvinnosyn är förnedrande, för där får kvinnan gå med slöja eller burka.

Att bygga kyrkor i Mellanöstern i samma omfattning som moskéer byggs i Sverige och övriga Europa är totalt otänkbart. Islam är ingen religion – det är en dödskult

Årets Ramadan Bombathon inkluderade mordet på en muslimsk affärsinnehavare i Sri Lanka under upplopp som följde den islamiska staten påskdagen slakt av 258 i kyrkor och hotell (före Ramadan och är inte med i sammanställningen). Självklart var detta djärvt på typiskt sätt av fredens religion, som under sin heligaste månad inspirerade till terrorattacker i Afghanistan, Bangladesh, Burkina Faso, CAR, Tchad, Demokratiska republiken Kongo, Egypten, Frankrike, Indien, Iran, Irak, Israel, Kenya, Libanon, Libyen, Mali, Moçambique, Niger, Nigeria, Pakistan, Filippinerna, Somalia, Syrien, Tadzjikistan, Thailand och Jemen.

* 2019.05.14 Sri Lanka – Muslimsk man dödad av anti-muslimsk mob

Fredens religion

Under ramadan ber muslimer till Gud (arabiska: Allah) mer än vanligt och önskar då förlåtelse för gångna synder och vägledning för att leva rättfärdigt och rena sig själva genom avhållsamhet och goda gärningar. Alla förväntas uppträda väl, ge allmosor (zakat), högakta sin familj och undvika våld, ilska, avundsjuka, småaktighet, girighet och ryktesspridning. Ramadan är också en tid för festligheter då familjer, släktingar och vänner träffas för att bryta fastan eller äta sena måltider tillsammans.

-Pettersson noterar 861 mördade otrogna under den tid muslimer avhåller sig från våld, då vet ni vad som gäller…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Ramadan Bombathon 2019 Slutresultat 861-1

Kommentera