Det skamliga folket


INSÄNDARE. Vi svenskar har av den totalitära svenska skurk och förrädarregimen blivit anbefallda till en kollektiv och skoningslös skam! Vi skall känna bottenlösa skamkänslor för det mesta, det som regimen befaller oss! Nu tillåts vi inte att styra våra egna känslor längre! Här har dom hittat ett nytt vapen för att förtrycka oss ännu mer.

Det som var helt i sin ordning och fullt normalt i går, är i dag något mycket fult som vi skall skämmas för något alldeles förbannat!

Att tanka bilen är skamligt och att sen även köra den till jobbet är något ännu skamligare!

Eller att bara ens tänka tanken på att flyga bör göra våra kinder illröda av den skamligaste skam.

Korven vi käkar är full med skam, lammkött är också skamligt. Köttets lusta har förbytts till olust!

1,3 miljoner svenska pensionärer ska skämmas för att dom fortfarande lever och finns till. Och det är ju skamligt att dom inte begriper detta utan att ett nationellt påbud måste till. Pensionärer är numera helt onyttiga och därför ska dom bort!

Att korna både rapar och fiser är naturligtvis ett helt nytt fenomen som vi ska ta på yttersta allvar och i vanlig ordning skämmas för och politikerna gör sitt genom att miljökompensera med ännu mer skitprat!

Att använda plastkassar, papperspåsar, sugrör eller att elda med ved, det är skamligt. Olja är också skamligt liksom el. och kärnkraft, åkarbrasan är i skrivande stund dock fortfarande tillåten och är än så länge befriad från vite, men kan dock bli belagd med straffskatt om den används av olämpliga personer på olämpliga platser och i allt för hög och intensiv omfattning.

Vi ska också skämmas för att utlänningar begår brott, stjäl, våldtar, kn….ar våra mammor och mördar oss, det är ju vårat fel och belagd med högsta prioritet. Skammens Rolls Royce!

Att inkräktarna hellre sitter på utsatta caféer i utsatta områden och röker dagarna i ända och inte vill arbeta är naturligtvis också vårt fel och därför skambelagd! Vi har misslyckats, inte dom!

Och just nu när rubbet i detta land är skamfyllt hinner inte myndigheterna med utan tar hjälp av barn som kommenderar oss till skamvrån i förebyggande syfte. Med strut eller f-mössa, är än så länge valfritt.

Att klimatet har blivit kallare är också vårt fel, det beror på den globala uppvärmningen och är något oerhört skamligt.

Blir det varmare så beror på att vi äter korv, tankar bilen och använder omiljökompenserade sugrör och är sammantaget fullproppat med en oerhörd skam!

Jag är kanske en lite udda person eftersom jag inte känner skam i den utsträckning som är anbefallt, men däremot skäms jag när jag alldeles förbannat när jag hör politikernas alla blåa lögner, nattsvarta svek och alla deras bedrägerier. Jag skäms för att dom märkligt nog tillhör samma folk som jag! Hur har det gått till?

För mig är det skamligt att ljuga, att behandla gamla människor illa, svek och bedrägerier är både brottsligt och skamligt och att förråda sitt eget land och sitt folk är något som dom borde både skämmas och hängas för.

Jag tycker faktiskt att det är dom som ska skämmas, inte jag!

Janne


15 responses to “Det skamliga folket

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: