Åkesson och Ullenhag om invandring

INVANDRING. F.d. Folkpartiet, numera Liberalerna ska välja ny partiledare, tre kandidater har stigit fram i kampen om partiledarjobbet, Nyamko Sabuni, Erik Ullenhag och Johan Pehrson, men endast en av dem kan gå vinnande ur striden.

Nedan Erik Ullenhag, integrationsminister i Reinfeldts regering 2010-2014,  och Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.

Nyheterna i TV4 från 2014-09-03

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Åkesson och Ullenhag om invandring

  1. https://www.hna.de/bilder/2019/06/03/12347367/194813179-luebcke-X1o3hAJVYf9.jpg
    Mannen på bilden ovan var en ”godhjärtad” och trogen Merkelanhängare.
    I förrgår hittades han död med ett kulhål i huvudet. Eftersom han arbetat sig upp till fina titeln Regeringspräsident var Stenbock förvånad över att tyska PK-organen,var sååå tystlåtna över fallet.
    I dag kom förklaringen om än i knystad form. Mannen var i Kassel m. omnejds den största importören,av främmande arter.
    M.a.o. en hatad man från de som inte så gärna ser alla araber/niggrar drälla in,och överlasta även de små orterna.
    Tydligen hade han tidigare blivit varnad,eftersom de ”korrekta stats-media ” i dag skriver och publicerar kommentarer från fria medier.
    Inga vackra ord över hans förtjänster,att skrinlägga Europa !

  2. Det går bra att vara stolt när man med skattemedel överbefolkar Sverige.
    Fråga medborgarna om dom är stolta över M & S regeringar som vart.

  3. Hoppas de där tokiga Liberalerna väljer Valpen Ullenhag för då är det snart definitivt slut med det partiet!

  4. Ullentuss hade ju glömt pallen han brukar ha och stå på för att se manhaftig ut.?

  5. Ullenhag vilken värld lever den individen i.
    Fablernas värld är vad jag tycker.

  6. Ingen i ”Liberalerna” är liberala, allra minst Ullenhag. Det är frågan om renommésnyltning. I USA betyder ”liberal” ”socialist” på grund av den unkna doften som vanstyren fört med sig.

    Jordan B. Peterson betecknar sig som ”klassisk brittisk liberal” och vad jag hört av honom har vi rätt lika uppfattning i de flesta frågor. Jag vet dock inte om även han betecknar sig som nationalist och konservativ med onekligen låter han lite så.

  7. -Tack för debatten?

    Ullenhag blev en feministisk ambassadör i Jordanien.
    Kort därefter fylldes ambassadens hemsida med en massa info om svenska barnbidrag, bostadsbidrag, gratis sjukvård mm.

    Man kan ju undra vad Henen har uträttat i Jordanien.
    Någon respekt lär han inte få av någon normal individ på jorden…

    • Är det inte så att förpassade politiker utstationeras på avlägsna ambassader, börjar det bli tunt i L led?

  8. ”Har aldrig hört talas om ett högteknologiskt mellanöstern land .”
    Visst. Israel!

    • Fast då utgör ashkenazer 2,8 av Israels 8,7 miljoner invånare. Det vill säga Israel befolkas av en tredjedel européer.

  9. Det har ingen som helst betydelse ven av dessa knäppskallar som vinner.
    Dom är ju liberaler allihop.
    Just för att dom är det så älskar dom grov kriminalitet över allt annat.

  10. Erik Ullenhag är ju ett pucko av Guds nåde . Samma jävla flosker hela tiden . de flyr från kriget..bla bla …fel de flyr inte från kriget DE är KRIGET. Ta vara på deras kompetens ? Vilken kompetens ? Har aldrig hört talas om ett högteknologiskt mellanöstern land . Vad ska de tillföra Sverige som är ett just högteknologiskt land ? Valla får och kamelskötsel ? Nej de lever på bidrag och bara producerar en massa barn som VI med våra surt förvärvade skattepengar ska försörja samtidigt som våra gamla som byggde Sverige ska leva i fattigdom och behöva samla tomburkar på stan för att överleva. Skäms på er regeringen och alla ni som stöttar dessa Sverigefientliga beslutsfattare!

  11. För bara några år sedan, ni svenskar menade att ni behöver mer Muslimer. De var efterfrågat på alla nivåer i arbetsliv.
    Idag menar man icke-Muslim, -icke-Svensk. Det blir bara få och få dem andra. Det blir även mindre och mindre er svenskar. Muslimer tar over landet på alla nivåer i högfart.
    De passar bra till era verksamhet för de säger vad ni vill höra sedan gör vad dem vill.
    Jag träffade igår en polska som har tappat cirka alla timmar i förskola. Hon är tystlåten och en bra människa. M har tagit över och vill till pension.
    Läste om tolk-fråga. Men dem behöver ej svenska utifrån vad jag skrev nu. Svenska behövs då och då.

    • Utan oljan, hade nog än fler länder i mellan östern vara beroende av bidrag från väst. Liksom flera länder i Afrika. Vad kan det bero på. Globala klimat förändringar, kanske, eller är det en annan förhållnings sätt till att uträtta något. Mysterium det där, varför det är så stor skillnad.

    • Till syrier i Sverige räknas personer som är folkbokförda i Sverige och som har sitt ursprung i Syrien. Enligt Statistiska centralbyrån fanns det 2018 i Sverige sammanlagt cirka 185 991 personer födda i Syrien och de utgör den största gruppen utrikes födda i landet.[1][3][4][5][6] Huvuddelen är flyktingar från det syriska inbördeskriget.[6] Wikipedia. Tills nu måste finnas över 250.000 bara från Syrien. Kan ni hjälpa och kolla de andra? Runt om 600.000 bara araber och koncentrerat i stora städer. Vem, var och varför behöver mer än 100 svenska ord?

      • https://en.m.wikipedia.org/wiki/Iraqi_diaspora
        De skriver att i Sverige bör 179.000Irakier.varför Staten gömmer saker? Läste bullshit om arabiska kommer efter finska. Hur förskare det person? Vem kollade upp vad han skrev? Det måste vara plagiat av något 30 år gammal PhD. Nu måste jag hjälpa en gammal och sjuk mor. Vi ses senare

Kommentera