Polisanmäler kränkande Muhammed-karikatyrer på Araby


ISLAM. Representanter för stiftelsen Växjö Muslimer har polisanmält affischering av Muhammed-karikatyrer som skett på Araby i Växjö nyligen. Enligt polisanmälan har den uppsatta affischen ett kränkande budskap mot muslimernas profet Muhammed och den har satts upp på flera olika ställen, bland annat på Nydalavägen, Hjalmar Petris väg och Ulriksbergspromenaden i Växjö, rapporterar Sveriges Radio.

Polisen har rubricerat händelsen som hets mot folkgrupp.

Sverigedemokraten Nima Gholam Ali Pour twittrar och undrar varför det blir ett polisiärt ärende i Sverige när man förolämpar profeten Muhammed? Man får förolämpa den nu levande kungen av Sverige men man får inte förolämpa en krigsherre, slavhandlare, mördare och pedofil som dog på 600-talet på den arabiska halvön?

Det är märkligt! Jesus går också bra att göra karikatyrer på men inte Muhammed, det enda straff som kan vara aktuellt för att ha klistra upp dessa affischer är nedskräpning och förfulande av stadsbilden.

Tolv teckningar som fredens apostlar är beredda att mörda för nedan…

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi ska inte glömma att Växjö muslimer är desamma som bråkar om böneutrop, hetsar och sprider hat mot judar och kristna. Moskén uppmanar män att kontrollera sina döttrar och kvinnor, de använder Saudiarabiens officiella läroplan och böcker i sin islamska skola, de uppmanar muslimer att inte umgås med kuffar, det vill säga otrogna. Läs HÄR och HÄR,  de använder islams vanliga steg för steg taktik.

– Pettersson säger att det är fegt att inte publicera Muhammedkarikatyrerna ovan eller något liknande,

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Polisanmäler kränkande Muhammed-karikatyrer på Araby

 • compulsoryunion

  Socialdemokratins gärningar under 40-talet, t.ex. utvisa baltstaters medborgare (män) till kommunismens bödlar,
  är mindre besvärande än när socialdemokratin planterar in invasiva människoapa arter, kvinnohuggare, som mördar vita kvinnor och deras barn här, bara för att de ser svenska ut, t.ex. på Ikea. Exempel Ikea-Ukbagabir, Akilov, DouDou, Ephrain i Göteborg, halshuggare i Mölndal osv.

  Gilla

 • carl ekström

  När jag var liten hade vi en gris som vi kallade muhammed.Kan det vara hans barn dom talar om.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Polisen, är inte längre en polis, utan en vänster -och islamistmilis. Precis som Hitler och hans anhang hade sitt SA.

  Polisen förvrider sanningen enligt PK-ideologin. Det är INTE polisens sak att ta politisk ställning på detta sätt. De ska vara objektiva, och hålla sig strikt till lagen. ANNARS, har de förlorat sin legitimitet som ordningsmakt, om de hela tiden nyckfullt tolkar lagen enligt vissa åsikter och värderingar. DET ÄR HÖGFÖRÄDERI, DÅ MAN I SÅ FALL KRÄNKER DEMOKRATIN!!! Då behöver HELLER INTE vi kränkta, diskriminerade och särbehandlade, rätta oss efter dess Pilatuspåbud! LAGEN STÅR ÖVER VÄNSTERPOLISEN!!!

  Gilla

 • Sea Gull

  Kent ett tips i all välmening😉! Läs §9 i Polislagen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte lätt att vara stackars utsatt muslim !!!!!!!!

  Gilla

 • Kent

  Att bara polisen tar upp en anmälan tyder på att det bara arbetar syltryggar inom polisen. I Växjö får man hoppas att det stannar vid.
  Hur hamnade vi här när det söker sig människor från kulturer som inte delar en enda detalj i hur man lever i Sverige utan i stället vill anpassa Sverige efter deras totalt vrickad relion.

  Gilla

 • irene andersson

  Vi har fått besök av svartråttor, rödaktiga råttor,
  brungrå och blå svarta storråttor.
  Skulle vilja info.allmänheten. Törs vi?
  De tar sig troligtvis in i landet via illegala transportvägar.Följer, livnär sig på viss grönska. Uppehåller sig i anslutning till arabkvarter, vandrarhem, hyreshus, vindar, tvättstugor, förråd, garage.Söker sig alltid tillbaka till den slags importverksamhet
  som de gömde sig i, på väg till Sverige.
  Den inhemska,snälla skogsmusen hotas.
  Riskerar att slås ut, av dessa arter, som uppvisar ett aggressivt beteende mot allt levande och även förstör elledningar o.dyl.
  Kanske beroende på den särskilda slags grönskande typ av föda, de livnärt sig av, under transporten.Ber om hjälp med kontroll av alla utrymmen, där dessa ” illegala invandrare”,
  har en förkärlek till att gömma sig på. Tack!

  Gilla

 • li br

  Europa har haft karikatyrer sedan antiken för att skojja, håna, häckla och bryta tabun som humor. vi tål detta.

  Gilla

 • Annie lufy

  Aldrig mer Växjö min hemstad… Thvärr

  Gilla

 • li br

  Yttrandefrihet

  informationsfrihet

  Vi har inga lagar förbjuder karikatyrer.

  Vi är ett fritt land här !!!

  Den som blir kränkt får stanna hemma.

  Ingen religion eller gud eller profet är helig i sverige!!!!!! INGEN !!!!!

  Gillad av 1 person

 • anne b rat

  GRYMT SA GRISEN!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: