Överlämnande till barn och barnbarn

INSÄNDARE. Malmö 2-6-2019, skickat till åsikter Sydsvenskan, Annie Lööf, Jonas Sjöstedt  med flera. 

Dagligen får vi numera höra att vi måste värna om vår planet och vår miljö så att kommande generationer kan få ta över en så oförstörd värld som möjligt.

Miljöaktivister med Mp i spetsen gör nu allt för att skuldbelägga dom som inte fullt ut vill delta och sympatisera med deras ideer.

Vi skall flyga mindre, köra elbilar, åka mera med tåg, satsa på vindkraft, solkraft, äta mindre kött mm. Dom som ändock dristar sig till att flyga skall känna flygskam, ett nytt begrepp som säkerligen snart åtföljs av köttskam, bensinskam och dieselskam.

Men vad är det för samhälle och land vi lämnar över till våra efterkommande generationer där en vidskepelse som islam har tagit över med allt vad det innebär av sharialagar, kvinnoförtryck, könsstympning, barnäktenskap, hedersmord, offentliga avrättningar, muslimska friskolor, moskébyggen med tillhörande böneutrop och andra pikanta inslag som för samhället tillbaka mot medeltiden?

Som om ovanstående inte räckte så har ju invandringen från dom mest primitiva kulturerna och samhällsbildningarna fört med sig en allt ökande grov kriminalitet i form av mord, skjutningar, anlagda bränder, våldtäkter, rån, misshandel, sprängningar, brott mot äldre, bidragsfusk mm.

Men tydligen så är det helt ok att lämna över ett Sverige som innehåller ovanstående inslag av mångkultur till våra efterkommande generationer.

Över detta behöver man tydligen inte känna någon skam och särskilt inte från dom som är skyldiga till detta.

Dom som borde skämmas är inte bara dom politiker som är skuld till detta. Faktiskt så borde majoriteten av det svenska folket skämmas sjufalt som har tillåtit detta ske med sitt eget land och som nu faktiskt är på väg att lämna över ett land som mer och mer har förvandlats till ett mångkulturellt träsk bortom all räddning.

Kan bara vara tacksam över att jag vid 67 års ålder har det mesta av livet bakom mig och förhoppningsvis slipper uppleva det totala sammanbrottet när islam med allt vad det innebär har tagit över helt. När den dagen är här så kommer medellängden hos urbefolkningen att minska drastiskt men med lite tur så får jag dö på ett naturligt sätt med mina 174 cm i behåll.

Sandor Herold, Malmö

13 thoughts on “Överlämnande till barn och barnbarn

 1. De största idioterna är bannemej dom som känner flygskam. De kommer inte att kunna åstadkomma ett skit för klimatet. De kan lika känna livsskam.

 2. Om vi skall vänta på att få en bättre miljö genom att följa Greta och hennes idiotförklarade anhängares önskemål så får vi inte stanna vid barn och barn-barn. Då får vi nog sträcka oss till barn-barn-barn-barns barn minst.
  Så någonstans på 4000 talet eller 5000 talet kanske.

 3. Hur med BARN-SKAM ?
  Det i särklass största miljösvineriet är faktisk att skaffa barn.
  Jag själv är numera 57 år gammal utan barn. Mina föräldra har gått ur tiden, och mitt enda syskon har inte heller några barn. Båda bestämde vi barnlöshet i vist samråd med våra föräldre redan för 40 år sedan.
  Framtidens värld är för psykopater och idioter; “Oavsét om dessa är härskare el. slavar”.
  Jag själv har vid flera tillfällen testats till innehavande av en IQ på 155 och mitt enda syskon ligger högra. Låt falla vad inte kan stå; “Denna värld är genomsyrat galen och ond ( Ondska kan vara en subjektiv värdering)”.
  Absolut överlägsna motivation/argumentation för att inte skaffa barn var och är för min del: “Att i högsta potens av KÄRLEK och OMSORG till mina ofödda barn sätter jag mitt eget ego och egna känslor åt sidan och gör det enda rätta……..INGA BARN FÖR MIG OCH PÅ MITT SAMVETE.

 4. Hur tänker dessa politiker ? vad är det de försöker skapa.
  Vem får dra det tunga lasset?
  Jo fattig pensionären och långtids arbetslösa.
  Här efter 37 år i tunga kemikalie fabriker med sketen lön och hög skatt så raderar politiker med höga ersättningar vårt land.
  Jag är själv gynnad lite över 10 000 i pension i månaden om Sverige går bra om de rasar så riggar de säkert några tusen lappar.

 5. Det är inte en slump det som händer i Sverige, företagsledare, politiker får lära sig på bilderbergmötena hur dom ska agera för att bli rikligt belönade av sina ledare.
  Speciellt avskyvärda personligheter blir inbjudna att delta bla en viss fd stadsminister med ett intensivt Sverigehat och en öppna era hjärtan agenda.

 6. Det är många kvinnor som mår dåligt efter förhållandet som slutade med dåvarande PUT och nyligen UT till MENA kärleker avslutade. Google glömmer inte. Jag hittade för några dagar sedan att en bodde på Seved och köpte någon plank till morsa som visste att kärleken är om tillstånd, pengar. Jag kan inte sudda bort allt som jag tycker att kan bidra to illa mående av folk som jag lärde känna någon gång i mitt liv.
  1. https://support.google.com/accounts/answer/7299973?hl=sv
  Det tar fyra, fem dagar och dem tar bort allt som gör er ledsna.
  2.https://support.google.com/websearch/answer/6349986?hl=sv
  Länk förekommer i Norge men ej i Sverige. Kolla och går något åt.

 7. Jag håller med dig i varje ord du skriver Sandor.Jag förstår inte vad det är för fel på det Svenska folket.Hur kan man stillatigande se på detta förfall som drabbat oss ?? Hur kan man fortsätta rösta på partier som leder oss till undergång med expressfart ??? Är vi så kuvade och indoktrinerade så vi har tappat all initiativförmåga för att försöka bidra till en förändring ???

 8. Miljöångesten som man försöker att implementera hos alla medborgare som en ny religion är till för att styra medborgarna. I regimmedia går det inte en timme utan att miljön måste påpekas med skarpa pekpinnar.
  Tidigare var det “allas lika värde” som man försökte spinna till en ny religion.
  Sen finns det säkert många inom nomeklaturan som inser att de har fattat inte bara felaktiga beslut utan totalt katastrofala beslut och nu försöker man dribbla bort det med en överhängande fara av jordens undergång.

 9. Miljöfrågan är bara en skenmanöver från miljömuppar, PK-gäng, vänsterfolk osv. Syftet är, att avleda uppmärksamheten, och försöka dölja det reella och allt överskuggande problemet: islamiseringen.

 10. Tyvärr Pettersson , jag tror inte att Annie Lööf, Jonas Sjöstedt med flera får läsa något vad du skriver.
  Men det är nog inte långt borta att bli ett sri lanka attentat.

  • Hasse, det är inte jag som skriver och skickar, det är Sandor. Och jag är tror att mejlen blir noterade av någon sekreterare. Det skickades också till Jan Björklund och Jimmie Åkesson.

 11. Stundom börjar jag fundera: Kristendomen är ute, det är islam som uppmuntras i gräddfiler. Vi kanske här i Norden borde gå tillbaka till Asatron med dess riter och rättsskipning. Så blir vi jämspelta.

Kommentera