Patrik dömdes till tre års ungdomsvård för mord, grov våldtäkt och narkotikabrott, frigavs och våldtog igen och är nu fri…

BROTTSLIGHET. Patrik Johansson dömdes för mord, våldtäkt och narkotikabrott till tre års ungdomsvård, våldtog igen.

“Malin Kristiansen kom aldrig hem från festen den där sensommarkvällen för snart tio år sedan. Hon var 16 år när hon våldtogs och mördades av en jämnårig pojke. För några veckor sedan släpptes mannen som mördade Malin fri – för andra gången.”

Sverigedemokraternas rättspolitiske talesperson Adam Marttinen Kommenterar: – I Sverige tillåts farliga individer förstöra livet för oskyldiga människor, gång på gång. Människor som utgör en fara för andra döms till löjeväckande straff och släpps ut i förtid, alltför ofta bara för att begå nya brott och förstöra fler människoliv. Vi Sverigedemokrater sätter folkets trygghet framför förövarnas frihet och vill se längre fängelsestraff och slopa den så kallade mängdrabatten för upprepad brottslighet.

Läs mer på Expressen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Patrik dömdes till tre års ungdomsvård för mord, grov våldtäkt och narkotikabrott, frigavs och våldtog igen och är nu fri…

 1. Sålänge som sd skippar Eu utträdet får dem aldrig min röst. Blir Afs i stället.

  • Instämmer !
   Vill man ha och ärligt står för ett Swexit är absolut nödvändigt så finns det i konsekvensens namn bara ett parti att rösta på nämligen AFS eftersom SD har kapitulerat även i denna fråga.
   Men att leva som man lär är ju inte svenskens styrka precis.

 2. Är någon kapabel att utföra brotten ska de förstås tvingas ta straffen också. Mord =18 år till livstids fängelse + grov våldtäkt = 4-10 års fängelse + ytterligare grov våldtäkt? = 4-10 års fängelse? + ringa el. grovt narkotikabrott = 6 mån. till tio år. Dvs minst 26 års fängelse om staten bryr sig om att skydda skötsamma människor. Vad är problemet egentligen?

  • Det var många bra förslag på vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !
   Glöm inte bort att obligatorisk avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 för som det så fint heter gott uppförande påverkar dessa tider på hotellet (gäller ej livstid).

 3. ser ut som Stefan har Hitler mustasch dagen till ära. Han är stolt över sin ultra feministiska delegation.

Kommentera