6 thoughts on “Margot, för eller emot?

 1. Detta blir komplicerat för S: Antisemitism ska bekämpas när det kommer från högerextrema, medan antisemitism inom SSU och bland muslimer måste man ha överseende med. Undrar om S kommer att behandla orsaken till att Hitler ändrade sig från att utvisa alla judar till att döda dem? Det var övertalning från Hitlers vän stormuftin av Jerusalem som befarade att judarna skulle komma till hans land.
  För övrigt tycker jag att vi borde finna ett annat ord än antisemitism för judehat. Det blir ju konstigt att använda ordet antisemitism om arabers judehat. Araberna är ju också semiter liksom judarna.

 2. Svenska fängelser är proppfulla endast med den ena omskurna så kallade folkgruppen, Posener var väl ett ovanligt undantag.

  • Inte fängelser det är ett skälsord i Sverige ! Kriminalvårdens fina fullservade hotell är fulla heter det, när man har jobbat som fångvaktare de senaste 35 åren så vet man hur dagens mångkulturella lekstuga innanför murarna fungerar.
   Det är ett stort skämt precis som hela landet i sig är idag men inte förvånade i världens paradis för terrorister och övriga kriminella.

 3. Antisemitismen återfinns hos mussarna och SSU. -Nu blev det allt svårt va´.

 4. som att ha återträff för judar i ett koncentrationsläger…….

  Varför inte ha konventet i en stad som är SÄKER för judar istället

Kommentera