Så skapas rasism


Politiker från de sju partierna i ”sjuklövern” har i decennier skrikit rasist till alla som inte delar deras syn på det mångkulturella samhället. Jodå, även moderater har gjort det.

Själva är de förbannat bra på att skapa grogrunder till det som i vardagsmun kallas ”rasism”.

I landet Sverige där bostadsköerna växer, där antalet ungdomar som inte kan flytta hemifrån ökar och där andelen pensionärer som saknar bostad blir allt fler, så sker detta i landet.

I Gislaved har kommunen byggt helt nya fritidshus för anhöriginvandrare.

I Kungsbacka byggs nya hyresrätter som bara nyanlända får hyra, alltså inga svenskar.

Listan kan göras lång, mycket lång. Detta mina damer och herrar politiker, är precis sådana åtgärder som skapar den ”rasism” ni ständigt skriker er hesa över. Varför då detta? Jo, därför att lilla Sverige under många år tagit emot långt fler asylsökande och anhöriginvandrare än vad detta lilla land mäktat med. Det spelar ingen roll att Stefan Löfven stammar fram orden medmänsklighet, att Annie Lööf blir röd i ansiktet av ilska eller att Isabella Löven vill att miljontals utsatta har rätt att bosätta sig i Sverige.

Verkligheten talar sitt tydliga språk och förmodligen har vi bara sätt början när vi nu väntar hit över 300 000 asyl- och anhöriginvandrare de kommande två åren och Sverige är på väg in i nästa lågkonjunktur.

Fast såna trivialiteter skiter sjuklövern i. Viktigare att hålla SD stången och gå utländska makthavare till mötes. Att antalet ”rasister” bara ökar ger naturligtvis politiker från vänstern och deras nya polare i C nya anledningar att prioritera nyanlända och deras välmående. Vilket gör att nya ”rasister” plötsligt föds och så snurrar detta märkliga hjul bara vidare och vidare och vidare och….


20 responses to “Så skapas rasism

 • Kattsand

  Nybyggda lägenheter räcker fortfarande bara till för nyanlända medans det inte blir någon över till de som redan köat sedan länge, det är ju likadant som ”flyktingkrisen 2015” bara det att den permanentas och regimtrogen media säger att allt är som innan.

  Gilla

 • Neta

  Är det inte lika bra att kalla dem för
  ”Negerpuffar” med en gång,eftersom de ju inte alls ser ett dugg ”fransiga” ut?

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Rasism är bara gott, om man värnar sitt folk, om man värnar sitt folk och kultur främst. D v s de som har sitt ursprung på den boendeyta man bebor. Men detta gäller HELA VÄRLDEN! Så varför understödjer man te x palestinas och Kurdistans rasism, och inte vår. Och varför all världens småfolk, framför oss, när man talar om ”allas-lika-värde”.

  Jo, för den andra idén är den totalitära den som i mångkulturalismens anda vill förgöra allt vad folk heter, för sin nazistiska lära om gemainshaft (gemenskap), och utrotande av allt som inte infogar sig i denna. Som nuvarande StatsministerFyhrerns EU-tanke om att ENDAST HANS eviga sanning får existera där. Allt annat ska nazistförintas, enligt honom.

  Rasism må finnas, för det är kamp för sitt folk, existens, kultur och överlevnad. Men ALDRIG nazism. Och varje terrirorium ska ha suveränitet av det folk, som har denna mark som sin ursprungliga grund. ÖVER HELA VÅR VÄRLD!

  Så rasism är inte ont, utan det godaste goda, som värnar det som är gott, om det har förankring i sina rasisters hemvisstställe. Det är därför den är så hatad, av det ondas företrädare som vill förgöra allt vad identitet är. FÖR VAD DÅ??? INGENTING! ABSOLUT INGENTING!!!

  Betänk att det var INDENTITETSPOLITIKEN, man pratade om för några år sen att man ville skrota. D v s rasismen, eller folkidentiteten. Precis som Hitler. Och man är på väg att lyckas, i dagens malande PK-gazugnar.

  Gillad av 1 person

 • li br

  Sedan 1 april 2015 finns en lag om att alla kommuner i Sverige ska anordna en medborgarskapsceremoni för de invånare i kommunen som blivit svenska medborgare under året.

  Sveriges nationaldag har blivit kidnappat av invandrare som ska hyllas och firas den 6 juni pga av svensk lagstiftning.

  INGET annat land gör så här

  Gillad av 1 person

  • svenskfinnaren

   Nä, att fira nationaldagen idag, är att fira invandringen och Lövens förstörelse av vårt land. Betänk när de införde nationaldagsfirande, och vilka som främst firar dem. MAKTENS VÄNSTERFOLK!!! Och när invandringen började bli systematisk, och man började fira nya medborgare. DET VAR DÅ, man införde nationaldagsfirandet också. INTE för vårt svenska folk!

   Gilla

 • Stenbock

  Råkade idag åter trycka fel,och fick denna gång in Svenska Cupen i fotboll.
  Slog mig då,att denna turnering tidigare nämndes ”Von Rosens Pokal”.
  Numera vet jag inte vad silverbucklan kallas !
  I våra rasistiska tider upptäcktes,att Von Rosen var vad man nu kallar ”Högerpopulist”,och därmed diskad,få bära detta gamla pris hans namn !!
  Nåja det tycktes inte vara något större intresse av matchen,eftersom den endast lockat några hundratal på läktaren ! Häcken hette årets segrare.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Sveriges ”utmaningar” presenteras………..

  https://www.regeringen.se/sveriges-regering/

  Gilla

 • Argus

  Det är inte rasism. Rasism är, enligt Forum för levande historia (i vart fall innan svenskhataren tog över):

  ”Rasism En ideologi, uppfattning, värdering eller struktur som bygger på en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, utifrån hudfärg eller etnisk tillhörighet, där vissa raser tillskrivs ett högre värde, positivare egenskaper och ibland moralisk rätt att härska över andra.”

  Att reagera på orättvisor, att vilja skydda sig själv och de sina och att vilja bevara svenskarna urhem på jorden är inte rasism, det är sunt förnuft. Resultatet hade blivit detsamma om Kungälvs kommun hade låtit nyinflyttade göteborgare gå före folk som köat i årtionden.

  De är inte vi som hänger på Petterssons som är rasister utan de andra som lever i villfarelsen att de som tagit sig ett kvarts varv runt jorden och är väl insatta i Sveriges lagar och välfärdssystem skulle vara underlägsna eller efterblivna. De är bra mycket smartare än de vänsterblivna.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  ”Det finns ingen vinnare sånär banker stora företag etc etc”Minns (bygga ett nytt hem var femte min dygnet runt)https://youtu.be/g3WhZ7yDGpw Placerar även den här dokumentären bara för att Youtube censurerade orginalversionen.

  Vad man än må tycka,ett nytt sk Lucia-beslut bör skyndsamt komma till,därefter en ren folkomröstning om(medlemskapet) EU:S vara el icke vara.Om ej varaktigt stopp- förorda hjälp på plats kommer till stånd väntas omfattande demografiska förändringar.(Fr er själva varför EU inte förordar medlemsländer att hjälpa på plats?)
  Alternativt överväga flytta-inte för vad el vem vilka som kmr utan för problemen det medför.

  Gilla

 • Tony

  Jag inte bara tror, jag är fullständigt övertygad om att
  i slutändan kommer vi att hamna i inbördeskrig, och
  frågan är, om det inte är dit som beslutsfattarna i både
  stat o kommun strävar efter? Det kommer att komma en
  tid när idioterna börjar att konfiskera privata egendomar
  för att förse dem som ska ha allt gratis med tak över huvudet.
  Då ryker den spärren hos Svensken som skulle hautlösts
  för länge sedan!

  Gilla

  • Per

   Jag är ledsen, svensken viker ner sig utan kamp, och går in i slaveri. Vi tappade ryggraden någonstans i återtåget från Poltava.

   Gilla

 • li br

  Redan på 1500 talet bjöd vi in vallonerna för vi behövde deras arbetsskicklighet. Sedan har vi haft jugoslaver, turkar, greker, polacker, ester, finnar som kommit hit och arbetat i fabriker och på våra varv.

  Ingen av dessa ”grupper” har skrikit rasister åt Svenskarna. Ingen har haft integrations problem. segregations problem. Det har inte varit SFI och tolkar och gratis 1:a handskontrakt på bostäder.

  Folket lärde sig språket och jobbade sida vid sida med svenskarna. Svenskar hade inte massiva protester mot de som kom hit och arbetade utan vi välkomnade folk så gott vi kunde.

  När folk kom från kriget i Balkan blev det lite mer kriminellt med alla ”maffia” gäng och skjutningar och droger och spelautomater men de flesta från balkan utbildade sig och började jobba.

  Det var när vi tog in analfabet steppfolk från somalia, eritrea som de stora problemen började komma. Sedan när muslimerna kom från mellanöstern blev det katastrof i Sverige.

  Men kom inte och säg att invandrare aldrig integrerats i Sverige. Det är lögn!

  Hur kommer det sig att alla andra invandrare sedan 1500 talet kunnat integrerats i Sverige och INTE folk från Afrika och mellanöstern? Är det fel på alla svenskar och turkar och greker och jugoslaver och polacker och finnar etc i hela sverige?

  Gilla

 • Gringo

  Har sagt det förr ”De är svenska staten som föder rasismen”, genom att prioritera utlänningar, ge dem bidrag, inga krav på dem, gå före svenskar i snart allt, vi ska alltid tolerera allt, vi ska släppa vår tradition och kultur i utbyte till något många inte vill ha, det är aldrig tal om svenska normer och värderingar, vi ska bara ”släppa” den levnadsstandarden vi har byggt upp för folk som kommer som bidragsflyktingar eftersom pengarna inte räcker, journalister vinklar de mesta från ett håll som passar deras syn de är inte objektiva eller kritiska till det som händer, staten döljer det som händer för att framstå som något bättre, och råka på allt så har de mage att säga att det är vi som är rasister, fan ta dem.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Många klagar på bosättningslagen, men jag bara jublar!

  Skönt att rika Kungsbacka, där så många tycker att mångkulturen är så fin, bara den inte finns här hos oss, också blir berikade!

  Röstar man på Reinfeldts ”öppna era hjärtan” politik trots att han verkar ha blivit galen av hat mot SD och har gjort sina vansinniga uppgörelser med MP, så ska man bara ha det!

  Som bäddar får man…….

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det är säkert ingen fara! Svenska folket har ju röstat för att vi alla skall öppna våra hjärtan!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Politikerna är storfinansens lydiga knähundar!

  Bostadsbristen har gjort att många numera kan ta ut ockerhyra. Kommunerna betalar! Nu kommer nästa steg då även vanligt folk kommer tvingas att tränga ihop sig i sina bostäder!

  Ju fler som bor i en lägenhet, desto större inkomst har dom tillsammans och kan betala en betydligt högre hyra! Sverige har ju genom allmännyttan alltid haft relativt låga hyror, men nu blir det som i utlandet där det krävs fyra personer med bra inkomst för att dela på en fyra där dom har varsitt rum! Värdet på allmännyttan ökar också när denna säljs till privata intressen, för att få in pengar till att kunna försörja ockupanterna en dag till!

  Det blir en fin affär för storkapitalet som genom mutor får köpa kommunernas fastigheter till reapris, då dessa kommer att skena i värdeökning och under tiden tjänar dom sjuka pengar på hyrorna!

  Fastighetsägarna jublar!

  Tänk sen också vilka möjligheter det finns för fastighetsskatt och liknande!

  Hur mycket kan inte en familj där barnen, trots att alla har arbeten med bra inkomst, tvingas bo kvar hemma betala i skatt!

  Politikerna jublar!

  Gilla

 • Så skapas rasism – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: Politiker från de sju partierna i ”sjuklövern” har i decennier skrikit rasist till […]

  Gilla

 • kaj jakobsson

  M/S Svea tuffar vidare mot avgrunden.
  Arma land

  Gilla

  • Nils Dacke

   Vi bryr oss inte säger PK-sekten och när vi ramlar över stupet till avgrunden kommer PK-sekten gemensamt att stämma in i sången ”we shall overcome” och göra handhjärtan samtidigt som regimmedia sänder TV-galor hela dygnet för att motverka rasism och dela ut pris till årets batikhäxa.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: