Sex invandrare åtalas för rån av tio pojkar vid olika tillfällen


BROTTSLIGHET. Åklagaren har väckt åtal mot sex ungdomar misstänkta för att ha rånat tio jämnåriga pojkar i centrala Stockholm. I november 2018 rånades tio ungdomar i centrala Stockholm. Sex jämnåriga har i dag åtalats misstänkta för rån. En av gärningsmännen åtalas också för övergrepp i rättssak eftersom han misstänks för att vid fyra av råntillfällena ha hotat flera målsäganden att söka upp dem om de polisanmälde händelserna.

– Tack vare att målsägandena snabbt efter händelserna anmälde vad som hänt kunde polisen säkra teknisk bevisning och övervakningsfilmer. Den bevisningen har varit avgörande för mig för att kunna väcka åtal, säger assistentåklagare Maximillian Berg Molin.

Målnummer i Stockholms tingsrätt B 16244-18

Pressmeddelande 

-Pettersson vill bara tillägga att de sex åtalade lystrar till namnen Muhammad, Sameer, Bel Hassen, Zakaria, Dawid och Soran-Hiwa. Men jag är övertygad om att när Jerzy och Brå är färdiga med utredningen om ungdomsrånen så konstaterar dom att det inte är invandrare som rånar svenskar utan det är anmälningsbenägenheten som ökat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Sex invandrare åtalas för rån av tio pojkar vid olika tillfällen

 • Kenth Andersson

  Aja baja så får man inte göra i dagens trygga och heligt Islamistiska satelitstat Sverige !

  Gilla

 • ossie

  Ta en container släng in kräken och en klase bananer sätt containern på en båt till Afrika.

  Gilla

 • Stefan SH

  Men du vet, för det här landet är ju ganska kört…
  Synd om våra makthavare som inte kan sätta stopp för det fruktansvärda som pågår i samhället.. för den som försöker göra det blir genast utfrusen, stämplad, med mera. Av andra som säkerligen lika rädda för att våga tycka annat än det som passar i skyltfönstret.

  Va sa GB-polisen om ökande ungdomsrån? ”Vi vet inte orsaken.”

  Jag tror på allvar att det är slut med Sverige och svenskarna.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ganska kört ?
   Dagens Islamistiska satelitstat Sverige är TOTALT KÖRT det behövs det ingen större IQ för att inse.

   Gilla

 • ruben

  Många av de här brotten skulle kunna drivas i rätten, som typiska hatbrott men Sveriges rättsinstanser har inte genomskådat det än. Det är en liten konsekvens av regeringens önskan att ståta med en titel liknande ”humanismens stormakt” i EU kan jag tro.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: