Sex invandrare åtalas för rån av tio pojkar vid olika tillfällen

BROTTSLIGHET. Åklagaren har väckt åtal mot sex ungdomar misstänkta för att ha rånat tio jämnåriga pojkar i centrala Stockholm. I november 2018 rånades tio ungdomar i centrala Stockholm. Sex jämnåriga har i dag åtalats misstänkta för rån. En av gärningsmännen åtalas också för övergrepp i rättssak eftersom han misstänks för att vid fyra av råntillfällena ha hotat flera målsäganden att söka upp dem om de polisanmälde händelserna.

– Tack vare att målsägandena snabbt efter händelserna anmälde vad som hänt kunde polisen säkra teknisk bevisning och övervakningsfilmer. Den bevisningen har varit avgörande för mig för att kunna väcka åtal, säger assistentåklagare Maximillian Berg Molin.

Målnummer i Stockholms tingsrätt B 16244-18

Pressmeddelande 

-Pettersson vill bara tillägga att de sex åtalade lystrar till namnen Muhammad, Sameer, Bel Hassen, Zakaria, Dawid och Soran-Hiwa. Men jag är övertygad om att när Jerzy och Brå är färdiga med utredningen om ungdomsrånen så konstaterar dom att det inte är invandrare som rånar svenskar utan det är anmälningsbenägenheten som ökat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Sex invandrare åtalas för rån av tio pojkar vid olika tillfällen

 1. Aja baja så får man inte göra i dagens trygga och heligt Islamistiska satelitstat Sverige !

 2. Ta en container släng in kräken och en klase bananer sätt containern på en båt till Afrika.

 3. Men du vet, för det här landet är ju ganska kört…
  Synd om våra makthavare som inte kan sätta stopp för det fruktansvärda som pågår i samhället.. för den som försöker göra det blir genast utfrusen, stämplad, med mera. Av andra som säkerligen lika rädda för att våga tycka annat än det som passar i skyltfönstret.

  Va sa GB-polisen om ökande ungdomsrån? ”Vi vet inte orsaken.”

  Jag tror på allvar att det är slut med Sverige och svenskarna.

  • Ganska kört ?
   Dagens Islamistiska satelitstat Sverige är TOTALT KÖRT det behövs det ingen större IQ för att inse.

 4. Många av de här brotten skulle kunna drivas i rätten, som typiska hatbrott men Sveriges rättsinstanser har inte genomskådat det än. Det är en liten konsekvens av regeringens önskan att ståta med en titel liknande ”humanismens stormakt” i EU kan jag tro.

Kommentera