Media har börjat ersätta allmänna val och avsätter politiker när det passar


MEDIA. Kommunalrådet Emelie Pilthammar, M, lade ut en bild i sociala medier som påstås anspela på gruppsex. Bilden, som möttes av omfattande kritik, skriver Expressen, vem som kritiserade är oklart. Men nu avgår Peter Thyrén (SD) ordföranden i fritids- och kulturnämnden att avgå med omedelbar verkan.

-Pettersson säger lägg av med larvet, Aftonbladet, Expressen och David Baas kommer inte att vara nöjda förrän varenda sverigedemokratisk politiker avgått för vad som helst. 

Emelie Pilthammar, M, la ut den omdiskuterade bilden på Facebook efter ”skandalen” med SD-parlamentarikern Peter Lundgren brösttafsande på ett hotellrum. Pilthammar försökte förringa händelsen genom att arrangera de aktuella gruppsex-bilden. På den syns Pilthammar (M) stå framåtböjd och sukta efter en pilsnerflaska. Det var alltså inte ens Peter Thyrén som la ut bilden.

Ska media fullständigt få styra vilka som avsätts med vilka metoder som helst? Skulle samma metoder användas mot journalister så slapp vi alla tidningar, tv och radio. Be journalister växa upp!

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Media har börjat ersätta allmänna val och avsätter politiker när det passar

 • Micke

  Håller med Thorsten, varför vara så jäkla klantig. Borde man inte som politiker ha något innanför pannbenet. Hade de följt med i debatten så skulle veta vad som händer när skiten träffar fläkten.

  Gilla

 • ossie

  Vi kan gemensamt avsätta större delen av den usla svenska journalistkåren genom att vägra betala en spänn för deras usla journalistik.

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Det jag inte begriper i sådana fall är att politikerna i fråga inte har en uns av självbevarelsedrift när de exponerar sig på (a)sociala medier.

  Gilla

 • Bosse

  Några folkomröstningar i olika sakfrågor får vi inte ha i Sverige.

  Men en ”folkstorm” av något dussin personer på Facebook kan göra mer än vilken folkomröstning som helst med 90% deltagande skulle ha gjort.

  Gilla

 • li br

  skuld och skam domstolen…….social media……

  Gilla

 • Bajen666

  Det är order uppifrån Jimmie Åkesson Mattias Karlsson Richard Jomshof även kallade Knatte Fnatte och Tjatte.

  Visst ska den värdelösa Svenska journalistkåren kritiseras men även politisk korrekta partiledningar så som i detta fall.

  Nu har dom kommit in i värmen…satan ta den som försöker förstöra det med oskyldiga bilder/foton eller kritik emot islam.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: