Situationen är extremt allvarlig


ISLAM. Ledarsidorna.se twittrar om att situationen för Malmös judar är extremt allvarlig. Det är säkert ingen överdrift men Pettersson vill påstå att situationen för alla svenskar och Sverige är extremt allvarlig, vi och vår livsstil hotas. 

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Stockholm 1960-tal

Stockholm 2019

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


17 responses to “Situationen är extremt allvarlig

 • Tony

  Tänk att det har smugit sig in en viting i i det allt
  mörkare SSU, ja två egentligen för den gamle Malmö förstöraren
  Ilmar Repalu tågade också med? Fast han är väl inte medlem
  i ssu

  Gilla

 • Arne Groningsson

  Anticimex måste få större resurser och befogenhet, uppenbarligen!

  Gilla

 • Gustavsson

  Helt bedrövligt, men vad gör vi åt situationen? Att sitta på en blogg eller ett forum och klaga, utan att göra någonting, hjälper föga.

  Gilla

 • Fosa

  Om situationen är ”extremt allvarlig” för judarna så kan de ju flytta till de breddgrader de hör hemma. Jag har svårt att tycka synd om dem. I Israel så står dörren alltid öppen.

  Gilla

  • Bosse

   Och till vilka breddgrader skall svenskarna flytta när vi hamnar i samma läge som judarna?
   Kommer någon att ta emot oss?
   Kanske hög tid att lämna tillbaka Skåne till Danmark.
   Tror att dom har bättre förutsättning att lösa problemen

   Gilla

 • Hajo

  Sjukhuskyrkan i Lund.
  Den islamistiska prästen vill mer än gärna plocka ner alla kors och symboler…

  Undrar om hon tror att dom respekterar henne..

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Den svenska hjälten IS-terroristen och mördaren Michael Skråmos barn som hämtats hem är enligt svärfar traumatiserade !!!!!!!
  Vad ska världens största Islamistiska socialbyrå Sverige göra åt det nu då ?
  Nu står Folkhemmet stilla för dessa barn som naturligtvis kommer att säkra Sverige i framtiden.

  Gilla

 • Kattsand

  Vi har hela tiden fått höra att vi skall vara toleranta, så toleranta att vi även accepterar antisemitism.
  Man kan undra vem som sätter agendan när det gäller de oskrivna reglerna för hur ”tolerans” skall se ut….

  Gilla

 • eugenecork

  en liten stam primater (apor ) bebor en Norr om Japan en Ö…boendre är inte som andra apor, dessa apor har levt på samma plats mga tusen år, mer el mindre avskilda från yttervärlden tills för 100 år sedan…de levde å lever (än så länge) där sommar å även stränga vintrar…de lärde sig hantera naturens temperaturväxlingar, även ett någotsånär socialt umgänge sins emellan …hälften bor i skogen, andra fördrog umgänge och flyttade in i grottor…där det va nära till varma källor vilka va skitmysiga ta ett dopp i då vinterkylan knackade på …som sagt allt funkade, alla hade käk för dagen men inga kläder, bara skysta egna naturliga pälsar…de va inte ensamma, samma arter bodde i söder, väster, och öster…i norr fanns en ngt tidigare invandrad spillra Snöprimater från Mongoliet, som om möjl. är ännu skyggare än den apgrupp som jag försökt beskriva…
  Hursomhelst, svårt att hålla i alla trådar i denna sannsaga…mkt pga av att verkligheten är svårare än svår beskriva på ett par ynka rader på Petterssonsblogg
  Vart jag ville komma me detta inpass från NV har jag glömt, kanske svalde den me sista groggen? …men tror de va ngt me att primatgruppen på denna fiktiva Ö , tror Ö:n snart sjunker ner i Marianergraven, från
  tyngden av utifrån kommande pirater!..,)

  Gilla

 • Monica

  Alla dessa muslimer som har erhållit skadestånd och annan ekonomisk och social kompensation av DO och andra myndigheter för att de vägrar skaka hand med motsatta könet eller blotta sitt hår och tvingas ta av sina hijaber eller andra huvudbeklädnader eller dessa kvinnor på en simhall i Göteborg med heltäckta kläder som fick ersättning då de blev uppmanade att lämna anläggningen eller ta av sina tygsjok och kläder. Varför har dessa konflikträdda PK-myndigheter gått de till mötes och tillgodosett deras krav? Dessa auktoriteter är fullt medvetna om att dessa muslimer har total kännedom om att det är ett sekulärt samhälle de kommer till. De kör bara med sitt fulspel för att testa hur långt de kan driva konflikträdda myndigheter.

  Gilla

 • ruben

  Det är en allvarligt mental kollektiv störning. Den politiska korrektheten gick in i dimman väldigt drastiskt och olyckligt för Sverige. SSU:s antisemitism i Malmö är nog bara en ynka glimt av regeringens negativa samhällsbygge. Regeringen måste meddela när de firar taklagsfest, så vakna människor får veta när de slutgiltigt ska utvärdera den humanistiska stormaktens samhällsarkitektur. Jag blundar och röstar SD i alla kommande val tills jag ser en ny regering eller det blir en förändring i regeringens och EU:s ansvar för sina medborgare. Regering och EU måste även visa respekt för de demokratiska EU-nationernas självbestämmanderätt.

  Gilla

 • Karlsson

  Gör vad ni kan i valet, kan vi inte stärka SD mer på hemmaplan för tillfället så gör det i alla fall nere i Bryssel, det är något!

  AfS säger många, ja, kanske det men inte än.
  Vi måste bana väg innan det går att tajta upp politiken..att banka skallen blodig mot en tegelvägg gör ingen glad.

  Förutom Löfvén.

  Gilla

  • Bosse

   Vad hjälper det att stärka SD när man snart har backat in arslet mellan L och KD på långbänken för PK-partier.
   Efter 30 års kämpande har man nu kastrerat sig själva och gjort könsbyte för att kunna sjunga med i Globalhomos damkör.
   Det tog 22 år för dem att komma in i riksdagen.
   Afs kommer att göra samma resa på betydligt kortare tid

   Gilla

 • centurion

  Ja, SSU är en lömsk sekt ! Influerad av islamister.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: