Stäng

Matteo Salvinis utfall mot Sverige: ”Nej till Eurabia”

ISLAM. Italiens inrikesminister Matteo Salvini, ledare för invandrings- och islamkritiska Lega, gör ett utfall mot svensk migrationspolitik på Twitter”Vi vill inte sluta som Sverige, det här är inte integration! Nej till Eurabia. Oriana tittar på oss från himlen”, skriver Salvini.

Oriana Fallaci, som avled 1999, 77 år gammal, var Italiens första kvinnliga krigskorrespondent och mot slutet av sitt liv en tongivande kritiker av islam.

-Pettersson anser att Matteo Salvini har rätt men det lär inte svenska politiker och journalister inse, de tror fortfarande att Mellanösterns kulturer är något fint…

Jag ska fundera på att ändra mig den dagen Stefan Löfven blir så här populär…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 reaktioner på “Matteo Salvinis utfall mot Sverige: ”Nej till Eurabia”

 1. Som jag förstår så upprepar UD fortfarande att det inte finns några ”no go zoner” eller sharialagar i Sverige trots att bland annat blåljuspersonal och många andra vittnar om det.

  Chef för Utrikesdepartementet är Margot Wallström (S)

 2. IS farfar gråter ut i media om barnbarnen…….är farfars pengar slut?

  I Sverige har barnen team med professionella som hjälper dem.

  Tänker farfar på de andra 70 ”svenska” barnen som fortfarande bor i is läger som inte haft släktingar som horat i media? Nepp……

  Farfar vill bara ha mer media uppmärksamhet för han är mediakåt

  På facebook gråter kvinnor hur hemskt och sorgligt det är……..jag fucking spyyyyyyr.

  https://www.expressen.se/gt/skramo-barnens-morfar-de-ar-traumatiserade/

  https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/patricio-galvez-hemma-efter-ha-h%C3%A4mtat-barnbarnen-i-syrien-1.15280572

   1. Morfar eller farfar ?
    Verklligen vktigt i sammanhanget.
    Det forna kristna Folkhemmet har gått under för dagens Islamistiska satelitstat Sverige.

 3. Det är så härligt hela världen ser på oss med häpnad och ser när vi går under, men inte den dumme naive Svensken.
  Om vi gör Handhjärtan och lyssnar på greta löser sig allt.

 4. Ja vi ses mer o mer som Idioter i Världen, dock har
  detta inte nått fram till Svensk media, som är en stor
  del av denna idioti, så dom fortsätter att propagera för
  samma medicin av samma aktörer som gjort så stor
  skada för landet!

  1. Jag tror att det hade varit bättre om Sverige inte hade stått utanför andra världskriget. Det är förmodligen där skon klämmer och det har gjort mer skada än nytta har detta visat sig i längden. Att kämpa för Sverige idag känns lika förgäves som för miljöpartiet att försöka rädda planeten med sin dumdristiga politik.

   1. Om vi hade tvingats vara med i kriget, så hade vi lärt oss att kämpa för vårt land. Sverige fyllde emellertid en viktig roll, som fristad för flyktingar.

    Detta arv har idag perverterats till att vi tar emot lyxflyktingar, med föga eller intet skyddsbehov, och dessutom folk av en kaliber som inte är kompatibla med Europa.

    Arbetskraftsinvandringen under efterkrigstiden, när vår oskadda industri behövde folk, var naturligtvis bra. Folk kom hit i syfte att bruka allvar, arbeta för sitt uppehälle, och göra rätt för sig.

    Dagens invandring kommer ALDRIG att bli lönsam, hur mycket PK än tjatar om motsatsen.

   2. Sveriges agerande under kriget är en enda stor skam och definitivt inget Sverige ska vara stolt över.

    Agerandet var dessutom ett enda stort hån mot våra nordiska grannar. Sveriges samlingsregering under kriget var inget annat än en samling ynkryggar och hycklare, precis som dagens regering.

 5. Om jag läst rätt, så törs inte ens Jimmie Åkesson tala med Salvini. Då blir han utesluten ur partiet av dödgrävarna.

  1. Jimmie Åkesson är på väg att helt förstöra SD. Jimmie har ingen gnista kvar som partiledare, det behövs en ny Gustaf Kasselstrand.

 6. Jag vill att Sverige i framtiden upphör att existera eller att det åtminstone går i konkurs så att folk äntligen ska öppna ögonen. Vi kommer alltid att ha massinvandring, SD kommer alltid att vara utfrysta (även om de så skulle bli största parti) och medierna kommer alltid att vinkla till dess egna fördel.
  Gräv bort Stockholm framförallt eftersom det representerar allt bottenskrap i det här landet när vi kommer till politik, media och kultur.
  Hatet mot SD blev spiken i kistan när vi kommer till den svenska välfärden.

  1. Eller att Sverige åtminstone delas upp i småstater. Hellre världsmedborgare än en missgynnad svensk. /orkar inte vänta till 2022

 7. Den dagen Löfven blir så populär har solen börjat gå upp i väster och ned i öster. Möjligtvis kan han blir lite poppis ett litet tag bland berikarna och pensionsräddarna tills de öppnar eget och då kommer S att blir ett stadigt 10-15% parti.

 8. Kommunister hotar sig till ”popularitet” via våld…..

  socialnationalism dvs hitler hjärntvättade barn och unga med ideologiska skolor och vuxna med ideologiskt utformade universitet. Plus att han hyllade ”vanliga” tyska familjer och drog arenor med flaggviftande folk som ville se honom.

  Sverige mobiliserar aktivistgrupper som ”klimataktivister”, gayaktivister , feministaktivister, etnicitetsaktivister, islamaktivister, migrantaktivister…….

  Grejen med aktivister är att de är arga, kränkta, ”missgynnade”, våldsamma och ingen gillar regeringen som horar för dom…….tuff shit…..

  Sedan finns det dem som drar folk av fri vilja som attraherar folk till dem pga av deras handlingar, åsikter som mandela, martin luther king, ghandi, italiens minister………..

  1. Alla aktivist-grupper i Sverige består av vedervärdiga individer som normala människor väljer bort att umgås med.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: