Åkte runt med AK47: stående genom bilens taklucka i Malmö


INSÄNDARE. Till Katrin Stjernfeldt – Jammeh och andra s k ansvariga politiker i Malmö stadshus

Dagen före försöket till dubbelmord på Almgården rullade kriminella genom Rosengård i Malmö där en person i gänget stod fullt synlig genom takluckan med en AK47: a i händerna. Det ser ut som nyhetsklipp från ett utländskt krigsområde. Men det här händer i Malmö i maj 2019! Dom körde fram och tillbaka och letade efter ett par personer som är två kriminella invandrarbröder i tjugoårsåldern och som polisen knyter till en mängd sprängdåd Malmö.

 

Från Sydsvenskan

Detta och mycket annat står under betalsida i sydsvenskans nätbilaga och finns också att läsa i pappersbilagan idag den 25 maj.

Naturligtvis är antagligen alla dom inblandade som vanligt s k mångkulturella tillgångar. Det är av största betydelse att få tag i han som står med vapnet i bilen. Dock inte för att straffa vederbörande. Nej, absolut inte! Anledningen är att denna kreative unge mångkulturelle tillgång absolut är en toppkandidat för utmärkelsen Årets Malmöbo.

Han har tagit bilden av det mångkulturella Malmö till en ny nivå när det gäller att göra staden känd. Det är troligtvis första gången det händer i Sverige att man står med ett maskingevär fullt synligt genom en taklucka på en bil och kör omkring och letar efter sina offer. Och vi skall vara tacksamma för att detta händer i vår stad.

Nu kommer Malmö att bli ännu mer känt och i förlängningen så kommer detta om vi har tur att locka hit ännu fler mångkulturella tillgångar som på liknande sätt sprider ryktet om att man i Malmö kan utöva sin hemländers traditioner fullt synligt mitt på blanka dan.

Det är dock beklagligt att man inte hittade sina offer för då hade vi kunnat få njuta av det mångkulturella ljudet av en avlossad AK47: a igen. Vi får även hoppas att vi snart också får uppleva när en Toyota pick upp med fast monterad luftvärnskanon på flaket dyker upp någonstans i Malmö och avlossar några välriktade skott mot något offer som man har något otalt med.

Denna bilmodell utrustad med ovanstående extrautrustning var ju mycket populär när IS härjade i Syrien. Måste finnas många av dessa kvar som säkerligen går att införskaffa billigt idag.

Kanske borde Malmö stad inköpa några av dessa och sälja med vinst till intresserade mångkulturella tillgångar som också vill aspirera till titeln Årets Malmöbo. En salva från en luftvärnskanon smäller högre än en salva från en AK47:a. Både bildligt och ljudmässigt!

Så se till att hitta den mångkulturella tillgången så att han kan få ta emot sitt pris senare i år!

Sandor Herold, Malmö

 


26 responses to “Åkte runt med AK47: stående genom bilens taklucka i Malmö

 • Utvandrad

  Trodde det redan fanns en lag att man inte får jaga från ett fordon.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det trygga heliga mångkulturella och Islamistiska Kalifatet Malmö !

  Gilla

 • Macke

  Statsministern frågestund var den 16 maj.
  Kjell – Arne Ottosson (KD) ställde frågan till Statsministern om den skärpta vapenlagstiftningen, mot landets jägare och sport- / målskyttar.
  Som nu är hårdare mot EU:s lagstiftning.
  Lyssna på hur Stefan Löfven svarar.

  Inslaget börjar vid 56.38
  ”Statsministerns frågestund”

  Gilla

 • Micke

  Näää älgjakten som dragit igång.

  Gilla

 • li br

  När vi var på klimatmördar semester i mexico så reagerade jag över jeepar med tungt beväpnade militärer och poliser som åkte omkring överallt. Över tungt beväpnade poliser/militärer som var utplacerade överallt vid vägkantern gator och torg.

  Kanske skulle hållit mig inom resort området……..men nu gjorde jag inte det….

  Gilla

 • Ståfräs

  Tackar Reklamproffessorn för denna närbild!

  Gilla

 • Arne Groningsson

  För nått år sedan läste jag om en Polispatrull, i Malmö så klart, som av någon anledning stoppat en ”skum” bilist.
  (Tyvärr sparade jag inte detta, som jag vanligtvis brukar)

  I baksätet på bilen fanns ett vapen, som Polisen INTE beslagtog. Artikelförfattaren hade frågat varför man inte tog hand om vapnet, och svaret blev, ”det fanns inte skäl för detta” utan ytterligare förklaring.

  Detta exempel och alla andra visar ju att Polisen ständigt är i maskopi med de kriminella, som oxå min bifogade artikel från 2015 påvisar.

  Låga löner, bestickning, hot och inmålade i hörn så fortsätter detta samarbete, som ingen vågar röra i.

  LWG. Persson har vid något tillfälle sagt, att Polisen är mer kriminell än de kriminella, och mycket sannolikt så har han rätt.
  https://blogg.improveme.se/socialdemokraterna/2015/02/25/justitieminister-morgan-johansson-morkar-sveriges-storsta-skandal-polisledningens-vapenhandel-till-gang/

  Gilla

 • Gringo

  De är ju vana att jaga människor från bilar och takluckor i IS, så självklart kör de samma taktik i Sverige. Det är inget alternativ att ”ta seden dit man kommer” för dessa människor.

  Gilla

 • Ståfräs

  ”Naturligtvis är det inte lika allvarligt brott som tex att bötfälla en pinkande Svenne”, hälsar Erik och tar upp fartkameran igen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Utvisning och apartheid fungerar, men Polisen är islamisternas tjänstefolk, och bara tillverkar fler svenska pass.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Nu förstår jag varför Stefan Löfven vill göra det svårare för jägare och sportskyttar. Det är naturligtvis inte så bra när en älgjägare letar efter älgar i Malmö.

  Gilla

  • compulsoryunion

   socialdemokratin vill att alla ska äta halal på kebabhak, och att kärnväljarna ska kunna fiffla med momsen. Marx sa det ska inte finnas raser, inte klasser.

   Gilla

 • li br

  Jalla Jalla gratis AK4 till oss alla

  Gilla

 • eugenecork

  kan ha vatt Malmo Civilgarde
  som va ute på patrull?

  Gilla

 • Stenbock

  Sandor:
  Ja dina rader ger en bild av Malmö,och många andra invandrar-ghetton i nyskapade Abzurdien.
  När Stenbock skaffade en lägenhet i dåvarande Sverige (i slutet av 90-talet),var jag noga med att finna ett lugnt och fridsamt ställe för att tillbringa mina sista år.
  När jag o. min fru återvände 2004 hade redan området förändrats. I dag 15 år senare är Stenbock och gamla fru Andersson på 1:a vån,enda vita av ursprungsbefolkningen,som finns kvar i kvarteret !!!
  Nu tvingas jag på ålderns höst sitta inomhus under sommarkvällarna för att slippa utsättas för överfall o.rån.
  Alternativet är min balkong där kan jag titta ut över en förstörd del av landet. Främmande språk som jag tidigare hört i Orienten, ekar på kvällar/nätter,och afrikanska vrål och smällar hörs lite runtom.
  Ja nog har avlidna Sverige blivit spännande….

  Gillad av 2 personer

 • Nils Dacke

  Sandor, Hoppas du fixar ett nytt röstkort och du gå och röstar, det är enda sättet att på sikt få till en förändring, många hälsningar Nils Dacke.

  Gilla

  • Thor

   Tror inte man behöver röstkortet, åtminstone inte för att förtidsrösta. Det räcker med id, åtminstone vad som sades mig när jag förtidsröstade.

   Gilla

   • Macke

    Vid förtidsröstning skall röstkortet vara med.
    Röstkortet med valkuvertet ilägges av valförrättaren i ett kuvert som denne klistrar igen.
    Som därefter ilägges i valurnan.
    Så att det kommer till rätt vallokal där man är skriven.
    Gör man sedan en röstning i sin vallokal på röstningsdagen så prickas man av i röstlängden.
    Man får därefter tillbaks sin förtidsröstning med röstkortet..
    Får man vid förtidsröstning tillbaks röstkortet så borde det anmälas till länsstyrelsen.

    Gilla

 • li br

  Sveriges lösning – förbjud takluckor på bilar…..

  Gillad av 1 person

 • Orvar d.ä.

  Svenska staten sålde enligt vissa uppgifter, då via mellanhänder, gamla pansarbandvagnar till IS.

  Detta talas det naturligtvis tyst om, men med lite tur hittar några av dessa hem.

  Måste ge stor respekt i grannskapet när man kommer med en pansarbandvagn, med sin 20 mm automatkanon sätter den skräck i rivaliserande ligor och klaner.

  För att inte tala om polisen, inte mycket att sätta emot.

  För övrigt, den som inte förstått att vår regering ger och har gett sitt fulla stöd till IS, har nog inte riktigt hängt med i svängarna.

  Kriminella mördare känner stor samhörighet med varandra.

  Gilla

 • Åkte runt med AK47: stående genom bilens taklucka i Malmö – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INSÄNDARE. Till Katrin Stjernfeldt – Jammeh och andra s k ansvariga politiker i Malmö […]

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: