Två män skjutna i Malmö


BROTTSLIGHET. Två män i 25-årsåldern har kommit in till akuten i Malmö med skottskador. De är allvarligt skadade och polisen utreder händelsen som försök till mord. Vid 01.29 natten mot söndag fick polisen flera samtal om en skottlossning i Almgården i Malmö. Vittnen berättar för SVT att flera skott avlossades efter varandra och det lät som automateld. Därefter ska en bil ha rivstartat från platsen.

Bild från Jeander

Enligt vittnena ska två män ha blivit beskjutna i bilen. – Två män har kommit in till akuten med skottskador. Platsen är avspärrad och vi rubricerar händelsen som försök till mord, säger Marie Keismar, polisens vakthavande befäl.

Hon vill dock inte bekräfta eller dementera om männen blev beskjutna i en bil. Enligt Region Skåne är de båda männen i 25-årsåldern och allvarligt skadade.

Sydsvenskan 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Två män skjutna i Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: