Yalla körkort – kampanj på arabiska


Invandring. Trafikverket lanserar en kampanj på arabiska för att informera om processen att ta körkort i Sverige. I serien klagar man över vädret i landet och benämner svenskar med det som många uppfattar som nedsättande uttrycket ’svennar’.

På Trafikverkets konto hos YouTube har myndigheten publicerat en arabisktalande serie. Myndigheten har även laddat upp dubbletter av den arabiska serien med tillhörande svensk text för de nyanlända som har tänkt att lära sig svenska eller möjligen för att inkludera svenskar.

Nedanför en av de skattefinansierade filmerna med svensk text…

Araber farligast i trafiken

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Yalla körkort – kampanj på arabiska

 • compulsoryunion

  Efter tandvård för 50 kr, tung lastbils- och busskort till intagna statslösa i Kriminalvård, kommer nu körkort med Mohammed på i cornflakes paketen, på ensamkommande- HVB-hem.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Det första ”folkgrupper” tänker på: hur ska man fuska sig till mer. Balash betyder gratis på arabiska, används om socialistiska Sverige.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är någon utanför begåvningsreserven förvånad över detta i dagens Islamistiska satelisatelitstat Sverige ?

  Gillad av 1 person

 • Tore

  Yalla Yalla gratis körkort till alla.

  Gilla

 • eugenecork

  de ”Svennar” blattsen syftar på, är det just de Svennar de borde vara förbannat ödmjuka och tacksamma emot, å inte ha som hån/hatobjekt…utan denna korkade idiotgrupp Svennar skulle blattsen aldrig beviljats inträde i Sverige el i EU överhuvudtaget

  Gilla

 • Fjölet

  åker de fast med felaktigt / falskt körkort (även rätt namn men från fel land!!!så kommer de undan med att de inte förstår svenska.
  ja kära landsmän det gäller förstås inte oss, som ni nummera vet vi att lagar är inte densamma för oss infödda.

  Gilla

 • Kurt

  Se kaos varje dag när de invasiva kör ifrån Campus SFI i Oxelösund. Undra hur många av dem ha ett giltig körkort. Skulle polisen kontrollera skulle nog många av dem gå hem till fots.

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Den som inte kan ta ett körkort på svenska ska självklart INTE ha körkort i Sverige

  Gilla

 • li br

  finns inga ”svenska” körtkort länge. Du har rätt att ta körtkort på 16 olika språk. Kan du inte tala svenska eller har ett skriftspråk kan du få göra körtkortsprovet muntligt på ditt hemspråk med en tolk.

  Trafikverket betalar……

  Gilla

 • Ture

  Dessa ska inte ha några körkort! Svenska körkort är väl ingen global allemansrätt heller.

  Gilla

 • turrim

  Jag tänker inte lyssna. Men det kan väl inte vara sant att Trafikverket kallar mig för ”svenne”? Vilket parti tar i så fall upp detta och agerar? SD har nog blivit för mesiga.

  Gilla

 • Tanten

  Låter araberna sina kvinnor ta körkort?
  Köra bil?

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: