Sossarna: Var är Jimmie Åkesson?


EU-VALET 2019. Expressen rapporterar idag att Socialdemokraterna i sitt strategidokument ska ”tvinga ut Åkesson” i debatt, och för detta använda temat ”Var gömmer du dig?” Socialdemokraterna kör samma taktik som i riksdagsvalet och tjatar om högerextremismen. Dragplåster ska Stefan Löfven, Margot Wallström och förstanamnet på EU-listan Heléne Fritzon vara.

Undrar om sossarna kommer att hitta Jimmie?

Sossarna: ”Åkesson, var gömmer du dig?”

Jimmie Åkesson svarar: ”Idag klockan 10:00 gömmer jag mig på ett torg i Alingsås.”

Övriga gömställen för dagen är:

Vårgårda kl 11:00
Vara kl 12:30
Skara kl 13:30
Skövde kl 14:30
Mariestad kl 16:00
Laxå kl 17:30

Åkesson: ”Hitta mig, om ni kan. Och vågar. 😘

Jag kommer dock inte att vara på Södermalm idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Sossarna: Var är Jimmie Åkesson?

 • JEX

  Sossarna håller tal utanför coop affären inför valet.Jag kommer aldrig mer att sätta min fot i en coop affär mer.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  SD är för idag en ite undanskymd tillvaro !
  Tur att det finns ett parti vid namn AFS att rösta på och som idag är det enda partiet med ett Swexit i partiprogrammet nu när SD också övergett tanken på ett utträde ur rikemansklubben EU !

  Gilla

 • Billy Boy

  Enligt vänsterflummaren Andreas Magnusson, gymnasielärare i svenska, religion och etik mm …

  … som 2018-07-27 bl a skrev på webb-magasinet Para§raf att man med ..

  ”Ökad invandring kan stoppa bränderna”

  Läraren Andreas Magnusson har också sitt alldeles egna sätt att räkna fram ytan på Sveriges landareal och kommit fram till detta sensationella resultat …

  ”Sverige är ett land med ungefär 10 miljoner invånare och en areal på 447 435 kvadratmeter. Det gör Sverige till världens ytmässigt 56:e största land. Tittar man istället på befolkningstäthet, är Sverige så glest befolkat att vi hamnar på plats 158 av 196 på världslistan. Det är gott om plats i Sverige.”

  Min kommentar: Alltså påstår läraren Magnusson att hela Sverige (med en yta på 447 435 kvadratmeter) skulle rymmas på en area motsvarande endast c:a 669 ggr 669 METER (Gissningsvis mindre till ytan än Södermalm i Stockholm City). Då är man ju nere på så korta avstånd att alla lätt skulle kunna gå till fots eller cykla inrikes på dessa korta sträckor i hela vårt land Sverige. Så glöm båt- bil- & flygtrafik och kapa därmed koldioxidutsläppen mm nästan till noll (0).

  Kolla gärna vad den helgalne läraren Andreas Magnusson skriver om Sveriges areal mm på länken nedan:

  https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/52513-okad-invandring-kan-stoppa-branderna/

  Han ligger helt i klass med statsminister Stefan Löfven (S) och hans feministiska o humanitära stormaktsregim. Inga fler ministrar nämnda eller glömda.

  Gilla

 • Tony

  Babbel minister Löfven och hans två näbbgäddor har svårt
  att begripa att Jimmie Åkesson åker runt och talar för och
  med folket. Själva talar dom över huvudet på folket, men
  för mer makt till Bryssel!

  Gilla

 • Peter

  Det fortsätter som tidigare – det är helt otänkbart att införa en högre nivå på den politiska debatten.Tror att en betydande andel av Sveriges befolkning efterlyser detta.

  Gilla

 • li br

  regeringen som vägrat diskutera med SD i över 10 år nu helt plötsligt så vill de prata och då ska alla avbryta sina planer och komma springande?

  Gilla

 • Dalmasen

  Bättre att fråga – vad sysslar Stefan Löfven med ?
  SD:s politik kommer ni få känna av var så säkra !!
  Sossarnas båt läcker som ett såll, snart hinner inte Stefan med
  att ösa.
  Och då går dom till botten, där dom hör hemma.

  Gilla

 • ossie

  Stackars desperata sossar.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Dags för EU-valet på söndag. Du som inte redan har röstat, gör det då. För demokratins skull och för att EU inte ska bli ett ännu större överstatligt projekt, som slukar ännu mer skattepengar ur Sveriges statsbudget.

  Denna EU-valrörelse som vi har fått oss tillbuds av olika partiers politiska företrädare, är en skrämmande upplevelse. Att så många svenska politiker kan leverera så lite matnyttigt, om sitt egna partis politik, inför de kommande 5 åren i EU-parlamentet.

  Får ses som ett underbetyg till både demokratin och de väljare man riktar sig till. Man pratar hellre om de andra partiernas ”skandaler” och man får god hjälp av kvällstidningarnas ”skvallerjournalistik”. Som i grund och botten har tagit ställning i sin egna agendajournalistik, genom att bedriva ”en egen valrörelse” mot ett parti.

  Socialdemokraterna är väl för lustiga. I de svenska riksdagsvalen valrörelser ser man rasister och nazister i vart och vartannat gatuhörn. Inför EU-valet så ser man höger-extremister nästan överallt. Tänk om man istället kunde se EU-väljarna istället , som finns överallt. Som varken är rasister, nazister eller högerextrema.

  Socialdemokratin är illa ute när man inte kan kommunicera på ett värdigt sätt. Man respekterar inte ”folket på gatans åsikter”, längre. Utan man är helt enkelt för maktbenägna och har frusit till is, i sin politiska retorik. Solidaritet med arbetarklassens vardag är man långt ifrån.

  Man är en grupp välbetalda politiker och organisationer som lever ett eget skyddat liv med förmåner och ryggkliande medarbetare. Man kallar stora samhällsproblem för ”utmaningar” och tror att det löser saken.

  Nej, nu får det vara nog socialdemokrater.

  Ni är i dagsläget en alldeles för stor ”utmaning”, för EU:s framtida omorganisation. EU ska varken ha mer makt eller pengar. EU ska anpassas till Europas olika nationers enskilda behov och önskemål. Man ska respektera den demokratiska processen i varje medlemsland. Inte fördöma och kränka.

  EU ska vara ett ankare att lita på, men styrningen av EU-skutan, ska medborgarna gemensamt själva sköta. Så då måste det väljas bättre befäl för att navigera rätt, de närmaste 5 åren.

  Gilla

 • anne b rat

  De där tre ”dragplåstren” kunde göra bättre nytta på Apoteket som kräkmedel, i synnerhet Helene (Alias Filippa Bark) Fritzon, hon är mer än avskyvärd!

  Gilla

 • Tore

  Stefan Löfven, en man med en brakskits aura runt sig med korvkiosk reklam i valkampanjen och ett parti med en nazistisk historia är bara ett patetiskt skämt.
  Kommer aldrig glömma duellen mot Åkesson om förslaget att utvisa dömda utländska sexförbrytare då Löfven svarar
  Öööhhh LAS är en kvinnofälla.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Vill Stefan Löfven diskutera turordningsreglerna igen?

  Gilla

 • Erling

  Dessa dragplåster väcker tyvärr starka känslor. AVERSION!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: