Stäng

SD: Det är Liberalernas politik som har gjort Europa otryggt

INVANDRING. Minns ni Luciabeslutet 1989, då beslutade den socialdemokratiska regeringen under Ingvar Carlsson att stänga gränsen och stoppa invandringen för Sverige var fullt. De fick stöd av Moderaterna. 

1991 vann borgarna valet och statsminister Carl Bildt var så sugen på makten att han öppnade den gräns vilken han varit med att stänga två år tidigare, detta efter krav från dåvarande Folkpartiet, nuvarande Liberalerna, där partiledaren Bengt Westerberg hade gjort en ”generös flyktingpolitik” till sin stora profilfråga och hotade spräcka regeringen om han inte fick som han vill.

Bengt Westerberg var då socialminister och den som i praktiken utformade den invandringspolitik som sedan dess har gjort Sverige till världens mest attraktiva bidragsmagnet för asylsökande från tredje världen.

Regeringen, alltså Westerberg, införde permanenta uppehållstillstånd istället för tillfälliga, gav invandrare samma tillgång till välfärden som svenska medborgare och inrättade en särskild rättighet för invandrare att ta hit arbetslösa släktingar från hemlandet för att låta dem leva på svenska skattebetalare.

Bengt Westerberg, gjorde allt för icke-svenskar, han lockade hit invandrare med utvecklingsstörningar eller andra handikapp i släkten genom ett världsunikt system med assistans­ersättningar där enorma belopp tillföll familjer som påstod sig ta hand om anhöriga i hemmet.

Då 1989, när Sverige var fullt enligt S, sökte 29000 människor asyl i år beräknas det komma 80.000 asyl- och anhöriginvandrare och då har invandringen minskat kraftigt enligt regeringen.

Det är inte den nationalistiska åsikter som gjort Europa otryggt och mindre öppet. Det är den Liberala politiken sade Sverigedemokraternas Charlie Weimers i SVT Aktuellt i måndags kväll. 

Charlie Weimers är en av Sverigedemokraternas EU-valskandidater. Han var tidigare stabschef för KD-toppen Lars Adaktusson i EU-parlamentet och har arbetat nära KD-ledarna Göran Hägglund och Ebba Busch Thor.

Karin Karlsbro är Liberalernas topp-kandidat vid EU-valet.

-Pettersson säger att vill ni fortsätta den mänskliga och ekonomiska katastrof som Bengt Westerberg startade så rösta på Liberalerna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “SD: Det är Liberalernas politik som har gjort Europa otryggt

 1. Fyra namn som är kända och har stått för Sveriges undergång.
  Olof Palme, Bengt Westerberg, Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven.

 2. Med otryggheten har Joakim Lamotte lagt ut med att han skall nu bege sig till lilla Ronneby.
  Nu på fredag skall Joakim vara där på torget kl. 19.00.
  Efter att politikerna skulle ta tag i med problemen så är det knäpptyst hos media.
  Folk har i varje vecka tagit kont. med honom och bett om att han skall komma dit.
  ”Människor berättar om öppen drogförsäljning, vandalisering, våld och allmän otrygghet. En del berättar att de inte vågar gå ut själva i staden och vissa säger att situationen är så illa att de väljer att sätta sina barn i skolor utanför kommunen.”

  ”LIVEREPORTAGE OM SITUATIONEN I RONNEBY”
  https://sv-se.facebook.com/joakim.lamotte

 3. Liberalerna fyller inget syfte längre det var lärarnas parti förr men dom röstar v och mp idag. Idag brukar överblivna ting hamna på soptippen så vi får hoppas Björklund och compani hittar dit själva.

  1. Lärare och uppskrämda tjänstemän var deras stora väljarkår. Åtminstone lärarna borde väl vaknat i detta inferno som skolan blivit, men det är tveksamt för nästan alla rektorer är inkvoterade kärringar idag…

 4. Inga röster på detta lilla tillgjorda parti eller dess företrädare,
  det enda detta skitparti kan skryta med är att dom Ekonomiskt
  har dränerat landet på enorma belopp.

  För ingen har väl någonsin hört Liberalerna tala om fattigpensionärer
  dom existerar inte för liberalerna, när dom talar om dom fattiga
  så är det Mena folket dom menar!

  1. Vad sägs om Fi och deras nya partiledare efter Gudrun.
   Att det skall sättas in flyg och bussar med att föra in invandrare till Europa.

   ”Fi-ledaren vill att EU flyger in migranter till Europa”

   ”Feministiskt initiativ, Fi, vill ha fri invandring till EU och att unionen ska använda flyg och bussar för att hämta in utomeuropeiska migranter. Det berättar ena partiledaren Farida al-Abani i en intervju för Svenska Dagbladet inför det stundande EU-valet.”
   https://nyheteridag.se/fi-ledaren-vill-att-eu-flyger-in-migranter-till-europa/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: