TV-tips


Det är få, ytterst få, program som lockar bland SVT:s utbud, men det finns undantag.

Ett av dessa få undantagen är Josefsson, där en av Sveriges få hederliga journalister reser tillbaks i tiden. I kvällens avsnitt återvänder Janne Josefsson till 2005 och ett uppmärksammat reportage om det utbredda bidragsfusk, där anhöriga som flyttat till hemländerna kunde fortsätta kvittera ut avlidna familjemedlemmars pengar från pensionssystemet. Dessutom får vi ta del av ett nytt område där det fuskas för miljoner varje år, assistentersättningarna.

Josefssons


One response to “TV-tips

 • Kalle

  Tack Pettersson för tipset.
  Hela Sverige BLÖDER av all parasiter som snyltar på våran sociala välfärd.
  Det är horribelt att detta bara kan fortsätta och vi som Svenskar som behöver och har skattat för detta, får detta indraget.
  Invandringen har gjort ett stort hål i våran ekonomi för det är ju ett dukat smörgåsbord för alla som inte vill göra rätt för sig. Sen anhörigs invandring, ja just det, dom som är här kan ju inte ens ge rätt ID själva. Det är ju ett skämt. Kriminella som gör stöld Turné här och inget görs det åt för att stoppa detta. Tullen kan inte stoppa vare sig in eller utresa.
  Våra pensioner, det är ett skämt om att vi blir äldre och måste jobba längre.
  Alla nya skatter för att finansiera alla hål som är, dom begåvade förstår det, det är ju alla underskott av en politik som inte fungerar. I mina ögon KATASTROF.
  Sverige de kriminellas paradis. Jag blir bara ledsen för våran framtid.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: