“Svensk” gängmedlem skjuten till döds i Spanien

BROTTSLIGHET. En man med kopplingar till gängkriminalitet i Göteborg har skjutits till döds i Barcelona, skriver GP, tyvärr bakom betalvägg. Mannen förekom i utredningen efter sprängattentatet i Torslanda 2015 då bland andra fyraåriga Luna mördades. Men var inte huvudmisstänkt.

Han utsattes också för ett mordförsök i centrala Göteborg 2016. Enligt uppgifter kan mordet i Barcelona ha kopplingar till gängkonflikten och att utländska torpeder kan ha anlitats av personer i Göteborg.

-Pettersson vet inte vem den mördade är men jag vet så mycket att han är inte svensk, eventuellt svensk medborgare…

TIDIGARE 2018-06-12. För exakt tre år sedan sprängdes Luna, 4 år, i luften, hon blev ingen större nyhet

BROTTSLIGHET. Den tolfte juni 2015, strax efter klockan 17, exploderar en bil i Torslandarondellen på Hisingen i Göteborg. Fyra personer omkommer, däribland en liten flicka på fyra år. Tre år senare är bombdådet fortfarande olöst.

Fyraåriga Luna blev ännu ett oskyldigt offer i striderna mellan Göteborgs invandrargäng.

Explosionen som tog Lunas liv var mycket kraftig och vrakdelar spreds över ett stort område. Bilen blev helt demolerad. Polisens tekniker kunde senare konstatera att det var en kraftig sprängladdning som placerats under bilen. Den lilla flickan fördes till Östra sjukhuset i Göteborg. Hon lades i respirator men hennes liv gick inte att rädda. Luna förklarades död på morgonen den 13 juni 04.40

Om Luna på bloggen…

Aylan 3 år drunknade i Medelhavet i september 2015. Bilden på honom påverkade hela Europa och dess flyktingpolitik. Det demonstrerades och skrevs spaltkilometer. Det var TV och radioprogram så det glödde av strålning i luften. Aylan blev en symbol för flyktingkrisen.

Aylan 3 år, död på en strand vid Medelhavet

Omran, en femårig pojke, chockad, täckt av blod och byggdamm, har precis överlevt en flygräd i syriska Aleppo i augusti 2016. Bilden på honom spreds nyligen över världen och Omran har blivit en symbol för kriget och lidandet i Syrien. Omran överlevde men hans storebror dog. Vissa påstår att bilden är arrangerad propaganda.

Omran 5 år, sitter apatisk i en ambulans i syriska Aleppo

Luna 4 år, dog av en bildbomb i juni 2015 tillsammans med sin pappa och två andra vuxna. Lunas död i juni har inte väckt speciellt stor uppmärksamhet, trots att hon dog i ett fruktansvärt terrordåd i Sverige.

Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige men för henne hölls ingen manifestation. Luna har inte blivit någon symbol för det meningslösa invandrarvåldet i Sverige.

 • Varför sprids inte bilderna på Lunas död över världen, eller i varje fall över Sverige?
 • Varför var inte Luna förstanyhet i SVT?
 • Varför demonstreras det inte mot de terrorister och våldsverkare som dödade Luna och många andra människor?
 • Varför har inte Luna blivit en symbol för våldet i Sverige?
 • Är Luna mindre värd för att hon dog i Sverige eller är det för att hon var blond?

-Pettersson vet inte svaren, men blir illa berörd när människor dör, speciellt barn, men kan inte begripa varför barn som dör i Sverige av ”svenska” mördare och terrorister väcker mindre uppmärksamhet hos våra ”opartiska” och allsidiga medier är de som dör i fjärran land.

8 thoughts on ““Svensk” gängmedlem skjuten till döds i Spanien

 1. Just Aylans död är ju en särskild historia. Det var hans egen pappa som var flyktingsmugglare på den båten som det gick åt hel…e med. Otur att sonen var en av de döda. Hur många andra som pappan tog med sig till himlen är väl lite oklart.

 2. Stackars lilla Luna,hennes så grymma och onödiga död bär socialistjuntaledare Löfven,Ruinfeldt med Co skulden för då de bedriver en fullständigt huvudlös sinnessjuk massinvandring av id lösa män från världens värsta våldskulturer från tredje världen.Och ni som jobbar som personskydd till Sveriges genom tiderna värsta folkförrädare borde skämmas för att ni för några silverpenningar förråder svenska folket genom att ni skyddar de som släpper in våldsverkare,vettvillingar, is terrorister och andra mördare som tillåts gå fria på gator och torg i Sverige och därmed tillåts att begå valfria brott och utgöra en extremt stor fara för allmänheten som inte får personskydd för de har gjorts till lovligt villebråd av den ondskefulla regimen.Det här är den svenska socialistmodellen,i det forna Sovjet lät Lenin släppa ut alla grova värsta förbrytarna och använde dessa till att jaga ,fängsla och avrätta ryssar som var regimkritiker,eller misstänktes vara motståndare till den bolsjevikiska regimen som gjorde en statskupp och tog över makten i Ryssland 1917.

 3. https://4.bp.blogspot.com/-udvmZUpYJUA/WMrhRPWuJVI/AAAAAAAAF_8/_U0qUOdno1Qjw904zGrwL6YLIurAlQiSwCLcB/s640/Loven%2Bgriper%2Bin%2Blow.jpg

  Bilden ovan publicerades på Jeanders bildblogg redan den 16 mars 2017 sedan Stefan Löfvens uttalat ett av sina heliga löften i gängknäckarfrågan.

  Det blir ytterst sällan så mycket verkstad efter att statsministern och hans “humanitära stormakts-regering” ideligen trummar ut sina fagra löften.

 4. EN SVENSK, hmmmm !!!!!
  Vad tragiskt, nu gapar det en tom och dyr plats på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell som denne kriminella parasit eventuellt hade kunnat få nyttja.
  Känns skönt att efter 35 år på Kumlafängelset nu ha tagit pension och slippa se och höra dagens mångkulturella patetiska lekstuga innanför murarna.

 5. De riktiga svenskarna tycks inte vara lika mycket värda som de som invaderat landet.

 6. Man säger att alternativa medier skapar en negativ bild av sverige, vad är då detta? Att kalla denne för en “svensk man” är ju att totalförstöra ryktet, både Sveriges och alla riktiga SVENSKA mäns! Det går tydligen bra att misskreditera sverige om man tillhör Regimmedierna eller deras lakejer!?

Kommentera