Hur lågt kan svenska statsråd sjunka?

INRIKES. Nivån svenska ministrar håller är låg, de är långt under botten nere i gyttjan. Statsrådens twitter är hårresande. Det här är människor satta att representera samtliga svenskar och därtill ansvara för hela statsapparaten och de beter sig som idioter. 

Men jag förstår att socialdemokraterna hyllar dem på Time magazins omslag de har de gjort förr…

Herr Ygeman verkar ha glömt att han för knappt två år sedan fick sparken för att ha riskerat landets säkerhet. Det visar på omdömet hos Ygeman och han som anställt honom igen.

Socialisten Adolf Hitler prydde omslaget på Time flera gånger till socialdemokraternas stora förtjusning, men jag hoppas Greta slipper de svenska ministrarnas oerhörda dumhet…

När Barack Obama tillträdde med löften att avsluta krigen var USA inblandat i fyra krig, när Obama slutade var USA inblandade i sju krig. Det gillade socialdemokraterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

34 thoughts on “Hur lågt kan svenska statsråd sjunka?

 1. Ja du Greta hoppas du får ut något mer av att sitta på den kalla marken än en urinvägsinfektion. Vill du verkligen bidra till en bättre miljö föreslår jag att
  du istället börjar plocka skräp längs vattnet och får du dina följare med dig så skulle ni göra stordåd, men det är kanske inte tillräckligt glamoröst lättare kräva andra ska lösa problemen än själv bidra.

 2. Hur hon kunnat hamnat på Times förstasida? Jo av samma anledning som att du och din skämtregering försöker att styra Sverige, Svaret
  är Journalistkåren, vars uppgift är att granska makten, men håller
  makten om ryggen och Granskar folket om vad dom tycker!
  Vi har Västvärldens mest erbarmliga journalistkår som ju har
  kontakt med utländska journalister, bland annat har vi ett
  stolpskott i USA Som heter Carina Bergfeldt, skulle inte förvåna
  ett dugg om hon på din Regerings uppdrag jobbat stenhårt
  för att lansera Greta?? För du kan inte med ett ord visa
  vad Greta gjort för att få den uppmärksamhet hon inte förtjänat!

 3. Man of the Year:

  1938 OCH 1942 – Josef Stalin

  2007 – Vladimir Putin.

 4. Till socialdemokratiska partiföreträdaren Anders Ygeman som “twittrar” ut sina tankar i det offentliga rummet, på sociala medier. Två svenska ordspråk.

  “Den som alltid vet bäst lär sig aldrig något.“

  “Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.“

 5. Hitler
  Obama
  Thunberg
  Två vuxna mediokra personer och ett diagnostiserat barn med en mediakåt mamma.

 6. Obama: från fyra till sju krig och fick Nobels fredspris. Den är svårsmält.

 7. Att de beter sig som idioter, torde sannolikt bero på att de är idioter.

 8. Vad har gått fel på utbildningen som bedrivs av sossarna? Känns ibland att IQ inte överskrider rumstemperaturen🤔!

  • Då räcker inte skostorleken till längre när det kan vara -35C utomhus, innan stugan blivit varm. Men nu ska vi inte överdriva vissa partiers IQ

   Tyvärr handlar inte IQ om utbildning heller, det är mer genetiskt och går ej att ändra på alltför mycket

 9. 7 klöverns politiker kan sjunka hur djupt som helst, det är bottenlöst !

 10. Problemet med den sk demokratin är att den gett oss ett stort antal svagbegåvade politiker med talets gåva. Det gäller på alla nivåer,
  från kommun till regering

 11. Ickegodtjäntmannen har rätt i att när Åkesson mest pratar om hijabförbud för dagisbarn i Rinkeby och väl samtidigt vill ha dubbelt kvotflyktingmottagande är chanserna små framhävas som intelligent?

 12. Mohammed hyllas av miljarder vilka påstår han var den finaste människan som funnits på jorden, då uppkommer frågan vilka egenskaper har de själva? Med tanke på ifall Mohammed gjorde något som inte träffas av västerländska brottsbalkar.

 13. FN, påven , Obama har uppmärksammat folkmord, brott mot mänskliga rättigheter, könsstympning med…….inte att de är för det…..men uppmärksammat problemen.

  FN, påven, Obama har “sett” gretas kampanj och ingen av dem är för klimatförstöring eller utsläpp men det betyder inte att det tror att gretas vision är den rätta.

  Jag hörde aldrig påven säga att greta har rätt
  FN har inte bekräftat att vi kommer dööööö om 1o år

  Anders vill gnida sig och skina i skenet av en populist – aktivist. Det säger mig inget mer än att han vill plocka billiga poäng av hjärntvättade unga

 14. Next generation leaders står det på TMES och så är det en bild på Greta. Jaja man kan ju inte hjälpa att man har autism, men “next generaton leaders” Hmmm, det här håller ju på att bli rena X-Men (mutanter).

  Hon har tydligen förmåga att också se koldioxid enligt hennes mamma.
  (Det är en osynlig gas, så troligtvis var det vattenånga Greta såg.)

  Jag tror man håller på att göra Greta en riktig otjänst.

 15. Ååååhh den där flickungen igen! Jag gillar inte hysterin kring henne, även om jag naturligtvis inte har någonting emot henne som person. Dock så är allt kring henne, och hennes engagemang, allt annat än friskt.

 16. Fy fan, Ygeman, att du, av alla människor, skulle falla för populismen, det trodde jag aldrig. 😉 Snart är SD större, hur känns det, att du och dina gelikar är sämst genom alla tider?

  • Det konstiga är ju att “socialdemokraterna” från början var nationalsocialister och så länge de var det och förde en nationalsocialistisk politik så blev Sverige bara bättre och bättre. Man hade ordning och disciplin i skolorna där de som var störande, oduglingar eller idioter lyftes bort till OBS-klasser eller andra ställen där dessa avskum och oduglingar inte kunde förstöra för begåvade och fina svenska barn. Sen så kom Palme och sakta men säkert så togs socialdemokratin (nationalsocialismen) över av värdelösa rödsåssar, babbar, muslimer, feminister och annat brun/svart pack. Och nu är vi där. – Vad bra det blev.

 17. Regeringen inte bara beter sig som idioter, dom är idioter; ansvarslösa, hjärntvättade,korrupta idioter. Dom är hjärntvättade i kulturmarxism.

 18. Det där med Greta – ja där har galenskapen slagit ut i full blom.

  Och politiker, speciellt (s) märkta, ja, vad ska man säga?
  Fordom var s- märkning av elektriska produkter ngn slags trygghetsgaranti.

  Numer en signal om att galenskapen ännu en gång sprängt det osannolikas gräns!

  Och där är det dominerande maktpartiet i en särklassig nivå långt under all tänkbar anständighet!

 19. Dumstruten Ynkeman skulle fortsatt att plocka frukt o grönt på Konsum så hade vi sluppit se och höra honom i offentliga sammanhang!

 20. Man ser den fullständiga likheten mellan dessa tre, som symboler och ledare för total förintelse, på olika sätt. Men resultatet är vår mänsklighets undergång. Människans överlevnad, handlar om här och nu, och inte att fly in i någon sjuk konspirationsteori, som klimathotshoteriet och miljöfascismen ju i sanning är.

  De enda vettiga politiker jag träffar idag är Sverigedemokrater och Afs:are. De är DE ENDA som har nåt i huvudet att komma med. De andra verkar helt PK-störda, och störda i allmänhet. Eller så är de kompletta “administrativa” nollor. D v s, såna som bara administrerar partiet, istället för att ha något verkligt att komma med. Vilket de inte har, annat än en fadd intetsägande sörja.

 21. Ännu en minister som inte ser det komiska i sitt agerande , han hyllar Greta för hennes agerande som ju till stor del beror på hans inkompetens och slöhet som minister . För det är ju mot statsmän och regeringar som i hennes ögon inte tar tillräckligt ansvar för klimatet som hon protesterar, men det fattar nog inte herr Ygeman .

 22. Och nu kan både Rockefeller, Bilderbergarna och Ingmar Rentzhog gnugga händerna, när de stora drakarna spelar med i klimat-bedrägeriet. Där Greta endast är ett verktyg och en marionett i avsikt att gynna maktgalna storkapitalister. Men Ynkeman har väl aldrig visat prov på någon större insikt.

 23. Jag trodde att när Ola Ullsten blev Statsminister så var botten nådd, men ack så fel jag hade: “Svetsloppan” med sina ministrar slår honom med hästlängder, man får ta Ola upphöjt till 10 för att ens komma i närheten

 24. Ygeman har fått sparken förut, när han riskerade landets säkerhet.
  Han är den sista som bör uttala sig om saker han inte begriper.

 25. Finns nog ingen lägstagräns när man tror att botten är nådd så pressar nån nivån ytterligare.

  • Sverige och den “normale” dumsvenskens “nivå” är att likna vid en bottenlös abyss. Därav tillståndet i den svenska nationen.

Kommentera