Fotbollsförbud på skola, barnens match urartade

BROTTSLIGHET. Det som först började som en trevlig fotbollsmatch under en förmiddagsrast slutade med fotbollsförbud för tre av klasserna på Falkenbergsskolan i Tegelviken, Kalmar.

Ett 50-tal lågstadiebarn delade på en boll, vilket ledde till att barnen började sparka på varandra i stället för på bollen, rapporterar Östra Småland.

– Eleverna blev arga på varandra, många var irriterade när reglerna inte följdes. I de här klasserna fungerade det helt enkelt inte och då får vi ha ett förbud ett tag, säger Katja Halén som tillägger att barnen helt skiter i tillsägelser från vuxna.

-Pettersson säger att smålänningarnas lågstadiebarn har alltid varit helvilda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Fotbollsförbud på skola, barnens match urartade

 1. Visst var Emil I Lönneberga Busig ibland, men bara så
  att man drog på munnen åt honom, men det måste ha
  hänt något med Smålänningarna, trots Fritidsgårdar,eller
  Snickarboa som det kallades förr, så skiter Smålänningarna
  i tillsägelser o Regler. HUR HAR DET KUNNAT BLI SÅDÄR??

 2. Jo, Pettersson. Vi svensksvenskar hänger inte så lite på fallrepet i dessa dagar. Och, som det verkar, blir det ingalunda enkelt att ta igen det vi bitterligen förlorat. Vart bär det hän? Vad vill egentligen vår PK-överhögheten åstadkomma? Det är erbarmligt uselt att lyssna på Bah-Kuhnke och Federley i SVT, vårt så kallade objektiva media. Vilka konstiga människor de är.

  Glömmer aldrig SVT:s artikel 3 juni 2015 om kompetensregnet : ”I Sverige sker just nu en massiv import – av kunskap”. Vem frågar SVT om de fortfarande står för det? Svar: ingen.

  Det är en lisa för själen att lyssna på Peter Lundgren. Det ger mig hopp om att det faktiskt ska kunna gå att vända på skutan. Men, bäste Pettersson, hur ska det gå till? Har vi inte redan kommit bortom all räddning?

  • Du kan väl ta det med ALLANS söner sen när dom får makten
   men det kommer nog fan att vankas andra bullar ifall du
   försöker att införa det tredje könet inom Islam.
   Dom köper säkert inte fjantigt Genustrams lika lätt som
   Svenska makthavare!

 3. Inte mycket att fundera över. Måste vara ättlingar till Nils Dacke från Vissefjärda som gör uppror mot bensinskatten, eller??????

Kommentera