Det grips för få islamister…

ISLAM. En man och skola som är gamla bekanta på bloggen har gripits av SÄPO. Det är den muslimska friskolan Vetenskapsskolans vd Abdel-Nasser el Nadi, 54, som har frihetsberövats på ännu oklara grunder, rapporterar Expressen. På bloggen har vi dock skrivit att han varit IS-rekryterare.

Insatsen genomfördes av Säkerhetspolisen tidigare i veckan.

Vetenskapsskolans vd Abdel-Nasser el Nadi beskrivs som en centralgestalt inom den islamistiska miljön i Göteborg och Västsverige. Under de senaste veckorna har Migrationsverket, efter ansökan från Säkerhetspolisen, tagit fyra framträdande personer i samma radikalislamistiska miljö i förvar: Gävleimamen Abo Raad och hans son, imamen Hussein Al-Jibury i Umeå och imamen Fekri Hamad från Västerås.

Abdel-Nasser el Nadi blev den femte islamisten som greps på kort tid.

Inom den radikala muslimska miljön går nu uppmaningar ut om att åka till Stockholm för att demonstrera mot att ”fyra imamer och en broder” tagits om hand av myndigheterna. På bilder inför demonstrationen finns Abdel-Nasser el Nadi med bland de som uppges frihetsberövade.

-Pettersson säger att det grips för få islamer och islamister…

Brottsbalken 19 kap. Om brott mot Sveriges säkerhet, det finns fler lagar att använda.

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

Skol-vd:n – som nu blixtersatts på posten – är därmed den femte framträdande personen inom radikalislamistiska miljöer i Sverige som frihetsberövats på kort tid.

– Det här får han och Säpo sköta, säger Sven-Erik Berg, rektor för klasserna F-3 vid Vetenskapsskolan i Göteborg.

6 thoughts on “Det grips för få islamister…

 1. Som jag ha sagt tidigare, de utnyttjar vår demokrati/naiva synsätt mot oss.
  Den dagen våra så kallade politiker ha fattat detta är det försent, när de sitta på knä infört i en orange färgad overall med en slö kniv vid strupen och de kvinnliga politiker används en tid som sexslavar jag undra hur mycket de få betala för Ylva Johansson på slavmarknaden.

 2. “Vetenskapsskolan” vilket djävla hån mot riktig vetenskap eller undervisar dom t.ex. i Kvantmekanisk sammanflätning? Det kallar jag vetenskap.

 3. Grattis Skräpo, är det uppe i 4 eller 5st av 500? 5000? 50 000, eller fler? Öka tempot för fan så vi får leva till vårt eget livs slut utan hjälp.

 4. Det är en sak och gripa dessa terrorister.
  Men det måste gå snabbare med utvisningarna.
  Det kostar enorma pengar och lalla runt i olika instanser
  med dessa tomtar.
  Ett flygbolag som bara levererar enkelbiljetter och ett gammalt billigt
  aeroflotplan, billiga hemresor ska det vara.
  Sedan är det bara att mata på med utvisningarna, för där finns
  det jobb,oj oj oj……….
  Börja med dom mest kriminella, det lär nog ta ett bra tag bara det.
  Kör hårt och håll Sverige rent från terrorister.
  Det räcker med Drottninggatan.

 5. Och de som åker till min gamla hemby sthlm för att demonstrera bör ju vara presumtiva islamist jihadist terrorister, bara plocka in?

Kommentera