SVT hyllar olika…

MEDIA. Författaren Sven Lindvist har gått ur tiden, 87 år gammal, många minns honom som en av Sveriges viktigaste författare, skriver SVT. Lindqvist hyllas rejält av den skattefinansierade opartiska organisationen SVT. 

SVT mörkar helt Sven Lindqvist kommunistiska bakgrund och att han skönmålat världshistoriens värsta massmördare Mao Zedong

-Pettersson säger att möjligtvis var Sven Lindqvist en duktig författare,jag har inte läst hans böcker, men skillnaderna i hyllningar från SVT mellan Sven Lindqvist och Ingvar Kamprad som dog den 27 januari 2018 säger en hel del om vilka som arbetar på SVT.

På SVT marscherade 68-vänstern in Mao-uniformer, sjungande kinesiska revolutionssånger 1968 och där har kommunisterna och deras arvingar blivit kvar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “SVT hyllar olika…

  1. Jag hade aldrig hört talas om författaren, eller läst hans kommunistiska böcker. Men i gårdagens sorgebud gick det inte att missförstå den mediala beundran som författarens onyanserade röda skrifter rönt. För varje dag som går, förstår jag mer och mer hur det känns att leva i Nordkorea. Fast när jag tänker på klitorisgate igår, och mediehysterin om den, så tänker jag mig att vårt land är mycket mer som ett UFO-Nordkorea.

  2. Alla som rapat om rasism blir alltid helgonförklarade av
    kommunisterna på den” alltid Neutrala” kanalen SVT.

    Denne Lindkvist var kanske stor i Stockholm, och då
    blir han Automatiskt enl, SVT stor i Sverige.
    Har aldrig hört hans namn i något sammanhang!

Kommentera