Det är inte första gången Sossarna hjälper Tyskland att ta över Europa


EU-valet 2019. Att nazistämpla sina politiska motståndare är för Socialdemokraterna en vanlig kampanjmetod. Det spelar egentligen ingen roll om du är liberal, borgerlig, konservativ, eller något annat de inte gillar – för Socialdemokraterna är du ändå en potentiell nazist.

Detta trots att Socialdemokraterna är det parti i Sverige som i störst utsträckning hjälpte nazityskland under kriget. De lånade ut tågvagnar, försåg den tyska krigsmakten med stål, tillät tyska trupptransporter genom landet osv. Det var Socialdemokraterna som krävde att Hitlertyskland skulle stämpla ett ”J” i judiska pass i syfte att kunna avvisa judar vid gränsen. Den socialdemokratiska regeringen censurerade också svenska medier som försökte rapportera om nazisternas tortyr och koncentrationsläger.

Idag sjunger socialdemokrater fortfarande antisemitiska sånger på gator och torg. Återigen har socialdemokraterna antisemitiska strömningar inom sin rörelse och de försöker ännu en gång att censurera media. Socialdemokraterna hjälper återigen Europas stormakter, med Tyskland i spetsen, att bygga ett imperium.

Bilden ovan från Sverigedemokraternas affischeringen i Stockholms tunnelbana idag.

-Pettersson säger att detta är kanonbra, sossarna och Löfven får smaka sin egen medicin och kommer naturligtvis att bli förbannade och gapa om historieförfalskning…

För er som eventuellt missade, en film om socialdemokraternas historia nedan

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Det är inte första gången Sossarna hjälper Tyskland att ta över Europa

 • Kungen

  Sossarna älskar att kasta skit på andra. Däremot gillar dom inte när de får skiten tillbaka. Då blir det jobbigt och de skyller på allt och alla. Lögnhalsar är dom allihop

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tycker att ett finskt ordspråk passar bra till hur sossarna, ser på denna annonskampanj från SD.

  “Det man skjuter bakom sig, finner man framför sig.“

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Löven: ”Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem som nazistigast i Sverige är”.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Jag instämmer med Åkesson, sossarna kröp för nazisterna, sedan kröp de för kommunisterna nu kryper de för islamisterna. Vad kommer sedan?, kommer de att krypa för utomjordingarna också?

  Gilla

 • li br

  Man ger bara vissa grupper privilegier som inte grundar sig på logik utan på värdegrunder. Ingen får ifrågasätta dessa värdegrunderna

  Vissa grupper värderas mindre och får mindre rättigheter och mindre pengar och rättigheter

  Vissa grupper får betala massa pengar till de grupper som är mest värde priviligerade

  De grupperna som får det sämre och får betala allt får inte inte ifrågasätta varför. Det är fult att ställa grupp mot grupp.

  Man skapar konflikter och avsky mellan olika grupper där vissa grupper är hemska förövare och skyldiga till allt som är fel och andra grupper är oskyldiga offer som varit förtryckta men som nu får chans att hämnas på de andra elaka grupperna.

  man inför censur och kontrollerar press och tv och nätet

  man vill byta ut folk demokrati mot en totalitär regim där de styrande vet bättre än folket

  individualitet är egoistiskt och fult för det är bättre med grupper och kollektiva krafter.

  kapitalism är fruktansvärt och ska bort men totalitär jämlikhet och alla ska ha precis samma – lika är bäst

  fakta och vetenskap byts ut mot ideologiska sanningar och värden. Där känslor är en värderad sanningsfaktor.

  mänskliga rättigheter ersätts med ideologiskt styrda rättigheter

  inhemska traditioner/kultur/nations känsla är fel men ideologiskt styrda normer där nya narrativ och sanningar produceras är det bästa.

  Gilla

 • Kurt

  Väldig intressant

  Gilla

 • Lagro

  Socialdemokraterna med Lofven i spetsen har kopierat tredje rikets hjärntvätt, där man utsedd en fiende, som är de bruna som de påstått skall hota landet.
  Med kontroll av media och TV har rena hjärntvätten pågått mot folket, som måste ha trott på den här propagandan när man ser till valresultatet, att 82% har stott den här asyl och anhorighetsinvandringen, som mycket lätt kunde forutses att de kommer bli mycket stora problem med en massimport av oduglingar från tredje världen.

  Beviset finns nu bland annat med en fallande krona som är på väg att krascha därfor landets utgifter genom asyl och anhorighetsinvandringen blivit for stora, men måste betalas.
  Det ror sig om sådana enorma summor att gå ut och låna upp pengar blir felaktigt, utan kronan devalverar sig själv, därfor den är flytande.
  När bensinen kommer upp till 20 kronor litern borde folk borja reagera, vart landet är på väg.

  Gilla

  • Lagro

   Om Joseph hade fått vara med om och se sossarnas hjärntvätt av folket hade han kunnat inse att det fanns mycket att lära från dem.
   Om inte folket blivit hjärntvättat skulle de for länge sedan ha insett att den politiken som fors kommer medfora att svenska folket blir utan sitt hemland, utan det blir arroganta otrevliga främlingar som tar over.
   Svenska familjer har ca 1,6 barn per familj, de här främlingarna som importerats har 6 barn per familj.
   Enligt demokratiska regler kommer främlingarna bli majoriteten som är asylinvandrarna.

   Gilla

  • Thor

   Sverige hade en samlingsregering under kriget där alla partier utom kommunisterna var representerade. Jag är är ingen vän av sossarna men att försöka skuldbelägga dem för besluten som togs under andra världskriget är orättvist. Jag tycker för övrigt det var bra att Sverige hölls utanför.

   Gilla

   • observatör

    Men sossarna i samlingsregeringen hade de dominerande ministerposterna: statsminister, försvarsminister, finansminister, socialminister (då chef för säpo).
    Och (S)-riksdagsmannen Brandt föreslog 1939 att Hitler skulle få Nobels fredspris – även om det var ett dåligt skämt ?

    Gilla

 • Stenbock

  Ja detta är ett sanningens ögonblick,för att öppna ögonen på de sovande folket i Abzurdistan !
  Stenbock har ju skrivit detta sedan länge,(utan att slå mig för bröstet)
  Tyskland gör allt för att lyckas nå,det efterlängtade,4:e Riket.
  Till sin hjälp förutom alkoholisten Junker i EU,har de en marionett i den franske snorungen Macron.
  F.ö reagerade statliga PK-pressen omgående,på affischeringen. Låter den lille dvärgen från Malmö haspla ur sig sina vanliga klyschor….
  Ni som tittar på STATS-TV,kommer att få lära annat närmsta tiden..
  Propagandan från Röd/Gröna Socialisterna kommer att öka över maximigränsen.

  Gilla

  • Kurt

   Hellre Tysklands ”Fjärde Riket” än ett Islamisk Sverige.
   Stenbock städa framför egen dörr innan du ge dig på Tyskland eller andra länder. Enligt filmen Sossarnas historia ha ni nog att städa upp.
   Det verka mera som om du är avundsjuk

   Gilla

   • Stenbock

    Kurt:
    Läs gärna artikeln från BZ som jag lade in igår:
    https://www.bz-berlin.de/berlin/kolumne/nur-07-prozent-der-asylbewerber-haben-anspruch-auf-politisches-asyl
    Du vet mycket väl vem som öppnade upp dörren för Islamismen,och andra avarter till Europa.
    Om inte,vill jag påminna dig om Führerin Merkel och hennes välkomnande,åt allt skit år 2015 !

    Gilla

   • Kurt

    Stenbock
    Det som gör mig förbannad är dina vinklingar till av Merkel som förknippar henne med Nazi Tyskland. Hade hon reagerat annorlunda än hon gjorde had man också förknippad Tyskland igen med Nazi Tyskland. Bara ett Exempel när Tyska Soldater skickades till Balkan under FN flagg, stod det fet i Aftonbladet
    ”Återigen TYSK stöveltramp på Balkan” Jag som Etnisk Tysk ha hört all detta skit som sådana som du sprider hela mitt liv och är jävlig trött på detta.
    Avstå Tyskland från att medverka i Militära äventyr utomlands beskylls man med att inte ta sitt ”Ansvar” Ta man sitt så kallade ansvar kallas detta för Tysk Stöveltramp.
    Så återigen ge fan i Tyskland bryr dig om det som händer i ditt hemland och slutar moralisera över Tyskland. Mach erstmal den dreck vor der eigenen Tür sauber! Du bara förkroppsliga den Svenska arrogansen att framställa sig som något bättre en resten av världen, född av den Svenska mindervärdighets komplexen !

    Gilla

   • Onkel Björn

    Kurt, Även tyskarna kan ju faktiskt skämta om sin historia.
    Såg en bild på tyska soldater i Afghanistan, för ett par år sedan. En av dessa hade en t-shirt med texten ”Farfar så här långt kom inte du”.

    Gilla

 • Thorsten Schütte

  Son tyskfödd måste jag protestera mot den stereotypa Tysklandsbilden. Inget land har lärt sig historiens läxa så noga som tyskarna. Jag upplever i mångt och mycket, citat Horace Engdahl, Tyskland som ett Sverige – för vuxna.

  Gilla

  • Magnus Eriksson

   Jo, det du säger kan gälla tyska folket i stor utsträckning. Men detta tycks inte gälla Merkel som försöker styra EU, även om hon efter all inhemsk kritik blivit lite försiktigare. Jag är svensk bosatt i Tyskland sedan många år.

   Gilla

  • Kurt

   Thorsten Schütte….
   Thorsten jag håller med dig, är det något land i Europa som ha lärt sig sin läxa ur historien är det Tyskland detta trixande med demokratin som Sveriges politiker håller på med och de DDR fasoner att man kan bli av med jobbet / Facket om man är med i ”FEL” parti som ha på demokratiska grunder kommit med i riksdagen
   Säger mer om Sveriges förakt för demokratin än något annat.
   Jag ha inte hört att en AFD medlem i Tyskland ha blivit av med jobbet eller sin Fack anslutning.
   Sveriges skendemokrati börja likna mer och mer DDR och andra ”Röda” som ha ordet Demokrati införlivad i sin nationella beteckning
   Att kalla sig för demokrati betyder inte att man är en sann demokrati.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: