När kommer stålarna till Filipstad Karl-Petter?

INVANDRING. Filipstad är en konkursmässig kommun i Värmland, anledningen till den dåliga ekonomin beror till stor del på asylinvandringen. Arbetslösheten bland nyanlända somalier, afghaner och syrier är skyhög, över 80 procent, rapporterar SVT. Socialbidragen låg år 2007 på fem miljoner, i år beräknas de hamna på över 30 miljoner. Filipstad har runt 11.000 invånare.

Nu vill de styrande sossarna som var för asylinvandringen ha 50 miljoner per år av Sveriges övriga skattebetalare.

-Pettersson säger att sossarna i Filipstad kan ringa kollegorna i Sandviken och fråga om de kan dela med sig av vinsten på 500 miljoner.

Hjälper inte det fråga Karl Petter när stålarna kommer?

Passa även på att höra med SVT vart de välutbildade tog vägen…

3 juni 2015

-Pettersson undrar varför ingen av alla dessa som sa att asylinvandringen skulle ge vinst har fått stå till svars i någon typ av debatt. Tvärtom, de sitter kvar på sina välbetalda arbeten och gör saken ännu värre för de har ännu inte fattat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “När kommer stålarna till Filipstad Karl-Petter?

 1. Ärligt
  hur f.. vänder man
  den totala kolapsen
  det är dags att ställa den frågan
  till herr Löfven
  eftersom den mannen med bihang
  tror det regnar manna från himmelen.
  men han är varken Gud eller Jesus
  och heller inte ekonomi utbildad
  han har ett helt jävla gäng klantar som leker
  med alla våra slantar
  men har absolut ingen aning
  vart dessa hamnar
  och absolut inget tillbaks
  till mig eller dig
  men vi blir beskattade till döds
  de sparkas långt ut till mellan östern
  och där kan de fortsätta bygga sandslott.

 2. Medborgarna har röstat för detta i decennier ! Vi har nu resultatet !! Svårare är det inte !!! Bor inte långt från denna stad och har följt kollapsen på nära håll . Har försökt dela ut flygblad i staden men många ville inte ha dessa . Det utan att besvära sig att ens titta på dessa . Tugga och svälj nu ni i staden . Mvh Sjöström

 3. Det här är kalla fakta med nationalekonomen Hans Jensevik.
  Vad sjuklöverligan med feministjuntaledare Löfven i spetsen bedriver för svenska folkets stulna pengar – skattemedel är en gigantisk bidragsdriven befolkningstillväxt.

 4. Det finns dem som vill arbeta men dem vill ha kontorsarbete och vara chefer. Det finns de som mixar socialbidrag med svart jobb. Både tvä grupper sammarbetar väl.

 5. Sluta gnäll.
  ni har röstat på detta…
  Ni får göra guld av sand .så jobba på.

 6. SVT, VAR TOG DOM VÄLUTBILDADE VÄGEN, dom kan i varje fall inte ha hamnat hos er , för där verkar enfalden bara bli större för varje sändning?

 7. Nästa gång en sossevänsterkommunistfeministisk Papphammar predikar ekonomisk manna från himlen pga. gullpluttarna. Är det j*kl*gt passande att fråga direkt om NÄR dom där vinsterna kommer?

 8. Satans dumhuvuden som inte själva vet vad de svamlar om och som försätter Sverige i ekonomisk och social kris. Låt dessa idioter själva stå för samtliga kostnader som denna vansinnesimport för med sig!

 9. Politikerna i Filipstad kan väl göra en studieresa till Sandviken.
  Dom skulle ju göra miljardvinst på invandringen idag

  https://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/

  Och om det nu fanns så många högutbildade från t ex Syrien,
  skulle dom inte göra mer nytta i Syrien med att bygga upp sitt eget land nu när kriget är över.

  PS
  Vad hände med de 80 000 som Ygeman stod i TV ock förklarsde skull utvisas för några år sedan

 10. “Jätten Glufs_Glufs”, alias “General Proppmätt” är den klassiske socialdemokraten med början i SSU och har sedan ätit sig genom leden på Bommersvik, aldrig har haft skit under naglarna, och blir senare ansvarig för arbetstagarnas organisation LO utan att ha haft ett en vettig sysselsättning.
  Verkligen en politruk ut i fingerspetsarna och hur en arbetstagar organisation kan godkänna en sådan figur är för mig totalt obegripligt?

 11. Samhället i Sverige vill inte ha människor utanför Europa. Det går inte hantera…
  Politiken som vill ha det.

 12. Ytterligare en sozzegris till fackpamp som vet att ekonomi går ut på att sko sig själv…

 13. Som en vanlig skattebetalare känns det inte helt bra att Sverige styrs av generalerna Proppmätt och Svammelmann. En stilla undran om det månntro är klimatpåverkan som gör att evolutionen verkar gå baklänges, vilket jag baserar på att Svammelmann verkar gå tillbaka till amfibiestadiet då han blir mer och mer muränalik.

 14. När det förtvivlade kommunalrådet i Filipstad blev intervjuad i SR så fick han frågan på slutet.
  När du om tio år blickar tillbaka på denna tidens uppoffringar och du har en kommun som blomstrar som aldrig förr tackvare att ni tog emot och tog ansvar för alla dessa flyktingar så kommer du att känna en stor tillfredställse över att ni gjorde det?
  Koko Koko Arma land vi styrs av kompletta idioter.

 15. Leif Östling ställdes inför en TV-kamera för att svara på frågor om varför han inte skattat inkomster i Sverige som han haft i andra länder.
  Ingen ansvarig har fått svara på frågor om invandringens påstått höga effekter. Påståendet är den största politiska lögnen i modern tid.

  Nu är det fredag morgon och TV4 har som vanligt socialisten Göran Greider i tyckarsoffan. Han är en som borde ge svar.
  Jag vill se Mats Dagelind från Samhällsnytt i tyckarsoffan.

Kommentera