Rånturné slutade med mordförsök


BROTTSLIGHET. Fyra unga män har häktats för inblandning i en misstänkt rånturné och ett misstänkt mordförsök i Uddevalla i förra veckan. Det hela ska ha börjat med ett rånförsök och ett rån mot flera olika mopedförare på två platser i Uddevalla i torsdags eftermiddag.

 

Senare på kvällen misstänks tre av männen har utfört ett rån på en adress på Tureborg. Den rånade mannen blev senare på natten knivskuren, något som rubriceras som mordförsök.

– Det är lite rörigt. De är bekanta med varandra men vi har inget klart motiv i nuläget, säger Sten-Rune Timmersjö, chef på polisens avdelning för grova brott.

Alla männen häktades, mot sitt nekande, under måndagen. Åklagare Carina Gustafsson vill inte berätta hur rånförsöket, rånen och mordförsöket hänger ihop, men hon säger att hon inte utesluter att fler kan komma att häktas.

Pettersson noterar att herrarna har de vid sådana är tillfällen vanlig nysvenska namnen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: