Vi kommer att få vänta på förtjänsten av dessa tre muslimska bröder

ISLAM. Den från bloggen gamle bekante Gävleimamen Abu Raad, som egentligen heter Riyad Abdulkarim Jassim togs för en dryg vecka i förvar av Migrationsverket, tillsammans med sin son och ska utvisas på grund av islamistisk extremism och ett hot mot Sveriges säkerhet.

 

Far och son har visats i Sverige i över 20 år med permanenta uppehållstillstånd, och reaktionerna från människor i imamens omgivning har varit upprörda. Men flera av Gävleimamens familjemedlemmar har länge stått under myndigheters lupp. Syskon och barn till imamen driver förskolor, föreningar och integrationsprojekt i flera av landets kommuner.

2016 gav Säkerhetspolisen en lista på 400 namn till Skatteverket för att leta efter inkomster som inte deklarerats hos individer med misstänka kopplingar till radikal islamism. 120 personer upptaxerades. Bland dem finns flera i imamens närmsta krets, bland andra hans yngre bror i Örebro.

Just nu förbereds ett åtal mot den 34-årige brodern för grovt bedrägeri. Han misstänks för att ha svindlat pengar, miljoner, från studieförbundet Medborgarskolan genom att ha hittat på studiecirklar som aldrig existerat, enligt Expressen.

Lillebror heter Najim Al-Ganas och har blåst det svenska samhället totalt. Han har fått medalj av kungen med mera. Filmen från 2014. Fler och fler börjar bli seriösa säger Najim…

Ali Al-Ganas är en tredje bror, honom kan ni läsa om på bloggen HÄR och släkten är stor. Stefan visa hur du räknar hem förtjänsten, de har varit är i 20 år…

 • De hånskrattar åt oss

  Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

  Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

6 thoughts on “Vi kommer att få vänta på förtjänsten av dessa tre muslimska bröder

 1. Vi kommer att få vänta så länge på denna vinst att det inte händer förrän solen går upp i väster och ned i öster.

 2. Om nu dessa människor är så lönsamma och bra, är det då inte bättre att de stannar kvar i sitt eget land och lönar detta istället?

 3. Jag tycker att netto”förtjänsten” ska gå till de som tagit hit dem och som vill ha dem här, eftersom den nästan alltid är negativ så får de pröjsa! miljarder!

 4. Visst blir det lönsamt men inte för Sveriges skattebetalare.
  Inom flyktingindustrin finns många möjligheter att bli rik snabbt.

Kommentera