Ännu en muslim gripen

Abo Raad, imam i Gävle moské, omhändertogs av Säpo för någon vecka sedan. Det fick muslimer i Gävle att i fredags manifestera sitt stöd till honom.

Nu har Säpo omhändertagit en muslimsk ledare i röda Umeå med motiveringen att ”man arbetar med att minska tillväxten i jihadistmiljöerna i Sverige”. Enligt Säpo har mannen kopplingar till Abo Raad, men hans anhöriga är helt oförstående och nekar till att han besitter en ond agenda med motiveringen att han bott i Sverige de senaste 25 åren. Om nu det skulle vara en förmildrande omständighet? Vad vet Säpo som de inte berättar för allmänheten?

VK

3 thoughts on “Ännu en muslim gripen

  1. SÄPO svarar inte på min skriftliga fråga om
    socialdemokraternas kontrakt med muslimerna
    är LANDSFÖRRÄDERI !

  2. Åkesson sammanfattade det hela rätt bra, först kröp sosarna för nazisterna, sedan kröp de för kommunisterna och nu kryper de för islamisterna. Denna gång kryper de så mycket så att knäskålarna är på väg att förtvina.

  3. Detta är skillnaden! hade det varit en SVENSK misstänkt hade det krävts och kommit avståndstaganden.

    Detta är en spegling av vad som kommer att hända när de är i majoritet! Och har ”fått in” folk och infiltrerat Statliga myndigheter, Regering o Riksdag, Rättsväsende, Polis, Vaktbolag, Kommunal verksamhet, Militär mm mm Bara hjärntvättade Idioter fattar inte detta!

Kommentera