Pettersson farligare än islamska staten enligt Facebook

MEDIA. Facebook och Instagram kastar ut och portar “högerradikaler” som Louis Farrakhan, Alex Jones, Paul Nehlen, Milo Yiannopoulos, Paul Joseph Watson, Laura Loomer och Infowars.

Fortfarande tillåtet enligt Facebook

Facebook skriver i ett uttalande att ”man förbjuder individer eller organisationer som främjar eller engagerar sig i våld och hat, oavsett ideologi”.

”Processen att utvärdera potentiella överträdare är omfattande och det ledde oss till vårt beslut att ta bort dessa konton i dag”, heter det i uttalandet enligt Washington Post.

-Pettersson känner sig lite stolt, jag och bloggen blev portad för länge sedan. Jag och ovanstående gäng är tydligen farligare än islamska staten och alla andra muslimer som predikar hat mot otrogna och att Facebook med flera skriver “högerradikala” är en feg omskrivning av invandrings- och islamkritik.

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Pettersson farligare än islamska staten enligt Facebook

  • Facebook är djävulens påhitt
   Jag blev lurad att gå med för 10 år sedan och har sedan dess försökt 10 000 gånger att gå ur, men misslyckats totalt.
   Jag går aldrig in på några A-sociala medier som Facebook eller Twitter eller allt vad dom heter just för att där sysslar man bara med HAT och HOT.

 1. Info om livet som hör till staten och dem som har pengar.
  Ni kan ta bort era namn från hitta se och merinfo
  Mr koll som ger alla personnummer köpt av Skatteverket är anmält den 18 Dec. 2018 men även 5 månader sedan ni kan se era 4 sista utan att logga in. Ratsit säljer era löner uppgifter utan att ni vet. Ni behövs att säga ja och ge sista krona till nu sjukligt samhälle.

 2. Svenskar talar som folk skriver här men de flesta är rädda för SÄPO. Utan SÄPO flyggplaner skulle bara flygga till Saudi arabien att lämna kvinnor under lakan deras makar och barn som är även kusiner till sina mammor och pappor.

 3. Problemet är att de flesta människor är okunniga, hyper-emotionella och irrationella och därför dras till vänstern och flum som bygger på känslomässiga fantasier och grupptänkande kollektivism. Detta gör att det på Twitter och Facebook finns en gigantisk armé som utöver en enorm press för att tysta opponenter. Och de har de korkade murvlarna i media på sin sida.

 4. Fortfarande konto. Dock aldrig där. För att kastas ut o slipa krångel behöver man bara visa invandringskritiska sidor. Har gjort men dom vill ha mig kvar?
  Jag vill inte vara där ens!

 5. I en ond diktatur räknas den som säger sin regimkritiska åsikt som det farligaste av allt!

 6. Vore det här ett land med förnuft och självtillit skulle det gå att stämma Facebook med rättvist rättsstöd, som går att lita på. Därför är jag angelägen att det hela vägen från EU ända in i riksdagen blir en helomvändning i politisk styrning, förhoppningsvis med början av EU-valet.

 7. Vad anser kulturministern? Vad tänker du göra? Är du nöjd med att privata uppkomlingar censurerar? Jag vill veta – det har du faktiskt betalt av mig för att säga!

 8. Återigen ; Sanningen kan vara farlig…för vissa.
  Återigen ; Avslöjande…för vissa.
  Återigen ; Ångest…för vissa.
  Återigen ; Avslöjade med brallorna nere…för vissa.
  Återigen ; Försvara makten med nya lögner, som så många gånger förr…för vissa.

  CIRKELN ÄR SLUTEN…FÖR VISSA.

Kommentera