Gapskrattande arbetarföreträdare


INSÄNDARE Malmö 2 maj 2019

Till Katrin Stjernfeldt – Jammeh och andra s k arbetarföreträdare

I pappersbilagan i dagens sydsvenska på sidorna A8 och A9 finns ett stort reportage om sossarnas förstamaj tåg i Malmö med tillhörande bild där inrikesminister Mikaell Damberg och kommunalrådet Katrin Stjernfeldt – Jammeh går i spetsen för tåget. Tyvärr kan jag ej finna bilden på nätet vilket är synd eftersom det är en mycket träffande bild på två s k arbetarföreträdare och deras hycklande medverkan i tåget.

Mikael Damberg går gapskrattande och Katrin Stjernfeldt går bredvid likaledes skrattande. Man kan anta att deras konversation med varandra innan skrattande pågick ungefär så här:

Mikael D : ”Du Katrin, tänk att vi även i år lyckades få med oss så många idioter som tydligen fortfarande tror på oss.

Jag tror att jag i mitt tal i Folkets park skall berätta att du och jag tillsammans har en månadslön på ca 220 000 kr i månaden och att kampen mot dom ökade klyftorna i samhället måste fortsätta och att det bara är vi sossar som kan sätta stopp för detta”.

Katrin S : ”Jag kommer som vanligt att dra sagorna om jämlikhet , solidaritet, rättvisa och alla människors lika värde. Den gillar idioterna och när dom sen kommer att applådera och sjunga Internationalen så kommer jag antagligen att kissa på mig av skratt”.

Mikael D : ” Du Katrin, jag fick precis en lysande ide. Vi skickar fram din stabschef Luciano Astudillo till talarstolen efter oss så kan han berätta om hur han tjänade 39 miljoner på sin försäljning av sina bostadsaktier och sen kan jag prata om hur dagens växande ekonomiska klyftor ska motas tillbaka.”

Katrin S : ”Jättebra Mikael, och jag avslutar med att varna för dom fasansfulla högerkrafterna och nationalisterna och samtidigt så utropar jag ett fyrfaldigt hurra samt välkomnar dom återvändande IS – krigarna. Fast jag kanske skall benämna dom som återvändande Syrienresenärer”.

Ja, så ungefär pågick kanske samtalet som föranledde gapskratten från dom två arbetarföreträdarna när dom gick främst i tåget.

Sandor Herold, Malmö


9 responses to “Gapskrattande arbetarföreträdare

 • Anders

  Sandor är igång igen, underbar drapa.

  Gilla

 • Tomas.

  Nu busar någons dator igen. Därför blev det dubblett. / Tomas.

  Gilla

 • Mike E

  Svenskar är också kollektivistiska får.

  Gilla

 • ossie

  Dagens Sossar består mestadels av penningkåta karriärister. Ledaren var ju arbetare en gång i tiden men med hans maktgalenhet är det glömt för länge sen.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Kallar du den tokfan som springer omkring och kallar sig för statsminister för före detta arbetare????
   Han har väl aldrig i sitt liv arbetat. Det vet han inte vad det är.

   Gilla

   • ossie

    Han lär väl ha varit svetsare innan han blev fackpamp.

    Gilla

   • Tomas.

    Jag har träffat fyra verkstadsarbetare från Örnsköldsvik. De hävdar att Stefan Löfven var en duglig svetsare i ungdomen.

    Det berättas att han med tiden blivit så okoncentrerad att han inte klarar att hålla reda på smältan och slaggen.

    Det vill säga; Han kan inte längre svetsa.

    Men inte vet jag säkert. Jag har inte sett honom försöka. Jag kan ännu lägga en god fog.

    T.

    Gilla

   • Tomas.

    Jag har träffat fyra verkstadsarbetare från Örnsköldsvik. De hävdar att Stefan Löfven var en duglig svetsare i ungdomen.

    Det berättas att han med tiden blivit så okoncentrerad att han inte klarar att hålla reda på smältan och slaggen. Det vill säga; Han kan inte längre svetsa.

    Men inte vet jag säkert. Jag har inte sett honom försöka. Jag kan ännu lägga en god fog.
    T.

    Gilla

 • Sissan

  De där två hensen har inga som helst empati för Sverige eller etniska svenskar utan ser sig själva som emissarier för FNs och EU -kommissionens projekt att förstöra och fylla Sverige och Europa med parasitsteklar ie bidragsberoende skräpfolk. Av någon konstig anledning vet redan FN vad som ska hända med Sverige då man beräknat att år 2030 om ca 11 år är vi ett U-land-alltså lägre ner än något annat europeiskt land….någonstans mellan 30-40 på den internationella listan..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: