Vänsterblivna drabbade samman med polisen i Kungälv


MEDIA. Det blev stundtals tumultartat när Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade i Kungälv under 1 maj. Det berodde dock inte till största delen på NMR, utan på vänsterextremister som inte gillar demokrati och yttrandefrihet.

Med denna rubrik är det svårt att tro att det var de vänsterblivna som angrep och greps.

Vid Nytorget försökte vänsterextremister, som media av någon anledning kallar motdemonstranter ta sig fram till Nordiska Motståndsrörelsen. Äpplen, knallskott och gatsten kastades och ett 20-tal personer omhändertogs och avlägsnades.

Vid 16.30-tiden bussades Nordiska motståndsrörelsen från platsen.

Inledningsvis så var det ”motdemonstranterna”, som startade ett våldsamt upplopp, säger Erik Nord, chef för polisen i Storgöteborg och kommenderingschef.

-Pettersson säger att media rapportering är bedrövlig, vänsterextremisterna har inget tillstånd för att demonstrera, det är vänsterextremister som kastar sten mot polisen, det är vänsterblivna som grips. Mupparna i NMR är inga helgon men det är den andra sidan som ställer till problem och kostar samhället stora summor.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


7 responses to “Vänsterblivna drabbade samman med polisen i Kungälv

 • Kalasbetalaren

  Det ska bli skönt när dessa hjärntvättade småtjejer som står och skriker ”inga rasister på våra gator” får som dom vill och bara försvinner bakom varsin burka!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Löven fördömer naturligtvis inte terrorbrotten utan tar dom som en anledning för att förbjuda nazistdemonstrationer, då dessa drar med sig så mycket bråk!

  Gilla

 • Gringo

  Det är skillnad på vem som ifrågasätter demokratin och yttrandefriheten, tänk om de hade varit tvärtom, då hade de varit ett jädrans liv på media och PK-folket. Men nu tycker de bara att de är rätt att förstöra och försvåra istället för att ha en diskussion med dem, de är väl som vanligt att PK-folket tycker sig vara ”för fina” för att bemöta dem, de är enklare att förstöra och trycka ner ALLA som inte tycker som de. Och detta kallar de för demokrati, blir väl så när man inte vill se problemen.

  Gilla

 • Olof.p

  Det är som vanligt med vår medlöparmedia. De ljuger så bläcket sprutar.

  Gilla

 • SVENSK

  Regimmedierna har en politiska agenda.

  Gilla

 • nosferatu

  Undrar om Jonas Sjöstedts vän från AFA deltog i kravallerna?

  Gilla

 • ossie

  Som vanligt våldsvänstern som står för allt våld och skitpressen bara mumlar i skägget istället för att tala om sanningen i klartext.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: