Röda flaggor över Umeälven


Den 1:a maj är allmän flaggdag, vid allmänna flaggdagar skall Sveriges flagga ha en framstående plats. Det gäller tydligen inte i Umeå. Men LO twittrar och tycker det är vackert.

-Pettersson tycker det påminner om kommunisterna i Nordkorea, men det är tydligen kommunen som hyr ut platser till alla som vill och har de hyrt ut plats för kommunistflaggor får de svårt att neka SD, AfS med flera som ett litet tips.

Umeå verkar vara ett kommunistfäste. Vänsterpartiet i Umeå tågade tillsammans med Kommunistiska partiet och den marxistiska organisationen Revolution i Umeå: ”Jag tycker helt enkelt att det är skamligt och osmakligt att man kan gå i ett gemensamt arrangemang tillsammans med öppet kommunistiska partier och organisationer. Partier som vill avskaffa svensk demokrati, som vill ha revolution och som dessutom vill införa proletariatets diktatur”, säger kommunalrådet Anders Ågren (M). Och vad säger Jonas Sjöstedt? Som vanligt – ingenting…

Kommunister inkl. vänsterpartiet vill avskaffa den privata äganderätten och använda våld för att förvandla samhället.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Röda flaggor över Umeälven

 • svenskfinnaren

  Man hyllar Stalins vidriga utrensningar och massmord. Det är DETTA det står för, och inget annat. Då tycker jag VITA SKJORTOR, och grönsvarta flaggor, är bra mycket bättre, även om jag inte gillar de som framför det. Men RÖTT står för blodsutgjutelse, massmord och mänskligt lidande för mig.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Väl använda skattepengar!? Men det går väl att dra in på äldreomsorgen så det löser sig

  Gilla

 • Macke

  Roger Sahlström som är fotograf, som var klädd i gulväst med ”Foto” blev verbalt attackerad och hotad när han skulle dokumentera
  LO-arrangemanget, på Södermalm i Stockholm.
  LO- folk sade till honom att han skulle bege sig därifrån, annars skulle de hjälpa honom.

  https://nyheteridag.se/hotar-och-ger-sig-pa-fotografer-har-fastnar-los-fotsoldater-pa-film/

  Gilla

 • Sea Gull

  Rekommenderar er alla läsare att läsa Rebecca, Weidmo Uvells blogg, daterat 1:a maj 2019.

  Gilla

 • centurion

  Kommer ni ihåg partiledardebatten när Jimmie pratade om våldtäkter och uteblivna utvisningar ? Stefan försökte dribbla bort korten genom att ta upp Arbetsrätten, LAS och Turordningsregler. Han blev självklart utskrattad av studiopubliken för sitt löjliga svammel. Men observera att det s.k. argumentet då var en kärnfråga av sådan dignitet att den t.o.m. kunde vara någon slags mirakelmedicin för helt andra debattämnen. ”Där viker vi oss inte en tum”, sa han.

  Men hur ser det ut nu ? Arbetsrätten, LAS och Turordningsreglerna betyder inte ett dugg, eftersom centern kräver undantag för att MAKTEN skall bibehållas. Och MAKTEN kommer ju alltid främst i såssarnas värld. Vad är väl Ideologi, Moral, Visioner, Samhällsansvar, Svikna vallöften och sådant strunt när MAKTEN hägrar.

  Gilla

 • Tony

  Varför inte varannan med Hammaren o Skäran? Jag menar det är så Sverige fungerar idag idag som i det gamla Sovjet, med åsiktsförtryck
  och annat, det är väl bara dom tomma butikshyllorna som ännu
  är välfyllda, men det kommer säkert det med.

  Gilla

 • Jag

  röfven är i det röda Umeå, ett rött fäste som kommer att gå samma öde till mötes som andra röda städer (malmoe, Göteborg, Härnösand, Södertälje, flera städer i Värmland osv osv) som har zåzzar som styr. Krossa socialismen! Pontus Persson är Kung, modig som få i det röda Umeå:

  https://nyheteridag.se/kandes-som-en-sekt-pontus-31-filmade-sossarnas-nazi-attacker-mot-kd-och-m/

  OBS! Jag bor själv i Umeå!

  Gilla

 • Tore

  Egentligen inte vi är en kulturmarxistisk feminist stat, så flaggorna symboliserar bara läget hur vidrigt den än må vara.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Symboliserar de röda flaggorna blod som flyter efter alla som mördats av kommunisterna? Jag bara undrar alltså!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: